Първо в Struma. com! Нагло посегателство върху медици в Гоце Делчев! 27-годишен нападна със закани за убийство лекарски екип! Налетя и на полицаи: Ще ви избия всичките!

08 август 2022 10:52   12 коментара   16240 прочита


  А. Дерменджиев е арестуван за непристойните си действия 

Страшен екшън се заформи в събота срещу неделя вечерта в Гоце Делчев. 27 годишен мъж налетя с псувни закани за физическа саморазправа  и убийство към лекарски екип, отзовал се на повикване за спешен случай. Малко след полунощ Альоша Дерменджиев извикал бърза помощ за болен роднина, който се чувствал зле, научи Struma. com.

Линейката пристигнала бързо, но според Альоша лекарите се забавали и още с появата им той се нахвърлил най-напред на шофьора, после на екипа с псувни, дръпания и закани за физическо насилие.

Извикана е полиция на мястото, но полицаите не уплашили развилнения се мъж, който се нахвърлил и върху тях " Ще ви избия всичките ", крещял обезумелия мъж, което наложило употреба на сила от страна на полицаите, за да му сложат белезници. За непристойните си действия Альоша е задържан и е образувано досъдебно производство. 
П. Петров 


Още от: Общество

Принтирай статия
12 коментара
08 Август 2022 11:31 | от кукуряхцево
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Екирисажа нали работи -.


08 Август 2022 11:46 | Зрител
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Искам да пиша коментарче под статията на Нинджата…
Може ли, СтруНа?
Нали има свобода на словото? Или няма?


08 Август 2022 12:03 | Гоце Делчев
Оценка:
14
 (
16
 гласа)

Това е циганин с животински инстинкт, тези примати трябва да бъдат екстрадирани в тяхната Родина Индия. Не трябва да мърсят майка България.


08 Август 2022 18:03 | циганин.
Оценка:
-9
 (
11
 гласа)

а ти трябва да го ду.. аш на всички който ти приличат на индици миличкият помак от гоце делчев.


08 Август 2022 21:23 | НИК
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

ДО КОГА ЩЕ ТЪРПИМ МАНГАЛИТЕ?


08 Август 2022 21:38 | ������� РЕАЛИСТ
Оценка:
-5
 (
9
 гласа)

до като пукнеш до тогава ще ги търпиш и ако не искаш да ги търпиш вземи да пукнеш и няма да ти се наложи да ги търпиш анадъмо.


09 Август 2022 02:41 | Удрии
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Кютек нихна мамка, нагли, безобрзни, искат пари, боклуци! Оставят хора да умират без да им мигне окото


09 Август 2022 02:42 | Удрии
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Сопи и тояги, доктори, парламент, адвокати


09 Август 2022 09:45 | 96
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Циганите разнасят болести и също гласуват за Възраждане или ДПС


10 Август 2022 07:53 | Нане Вутив
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Тодор Христов Яшаров от Правец е патрон на мингияните, някои от които са гюпци, калдараши, ерлии и ..., те си знаят още колко, но по света са известни като цигани. Майката на правецкия пичага Маруца е влашка циганка от Сомовит, докато Чаушеску е с корени от нашата Твърдица . Не мога да ги наричам роми, нито образно да ги зова чернилки, саждивки, някои на подбив им подвикват "братовчедите". По-скоро името СНЕЖИНКИ им приляга повече. Подготвен и инструктиран полицай, е, разбира се, закрилян от закона и държавата ни, в подобна ситуация само с два шамара ще стопи напръхнала снежинка, дето се дърли като метла в нужник. Златен медал на МВР да се дава да полицай, дето с един замах интегрира паднали на земята поне пет снежинки. В царска Русия основно са интегрирали непокорните с камшик на голо, поне стотина удара, докато кожата на задниците им почне да се ветрее като спукан пикочен мехур. Надяваме се полицията ни да спазва по-стриктно старото правило:Со малце кьотек.


10 Август 2022 14:16 | ������� РЕАЛИСТ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

защо така бе нане вути какво са ти виновни хората като сестрати е наркоманка и се шиба с тях а ти злобееш срещу тях и тикаш полицаите да ти вършат работата която ти не можеш понеже си женчо еми вземи се захфащаи в деиствие ти ама за тази работа си трябва ташаци а не путиовци.


10 Август 2022 15:24 | Нане Вутев
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Гледам и ти си гюпче, че и сестра ми преписа, без да ме знаеш кой съм. Троица братя сме в съседни категории по бокс- лека средна, полутежка и тежка. Пожелай си от сърце да не ни срещаш в подобна ситуация, отмах ще ви интегрираме- на кого ляво око, затворено за винаги, на кого тъпанче в ухото спукано, а гледам, че само мърсотии си мислиш, май и второ отделение нямаш, ще се постарая поне частична рокада на твоите ташки да спретна: едното ти яйце да отлети до някоя тараба, другото- бетер настъпена ягода да е размазано. То ще е дар и за полицаите, на които си доносник, пък и снасяш па нещо, за да ти правят чадър, може и друго да правите помежду си, но си е ваша работа, а и за любовта граници няма.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар