Първо в Struma.com! Мор в Санданско! 13 натровени с кюфтета в село Склаве! В болница са, в тежко състояние

10 юни 2019 18:47   15 коментара   55272 прочита


Тринадесет души пострадаха сериозно, след като ядоха кюфтета в санданското с. Склаве. Един по един днес са постъпвали в болницата в Сандански, научи Struma.com.

Според запознати, вчера в заведение е имало тържество и днес клиенти са изяли вчерашните кюфтета. Транспортират част от натровените в МБАЛ-Благоевград. Очаквайте подробности.

С. Стоянов


Още от: Общество

Принтирай статия
15 коментара
10 Юни 2019 21:13 | Илия
Оценка:
15
 (
15
 гласа)

ЛЕЛЕ ИДВА СКЛАСКИЯ ПАНАИР ЗАКЛЮЧВАЙТЕ КУЧЕТА КОТКИ МАГАРЕТА МИНЕТЕ НА СУХА ХРАНА


10 Юни 2019 22:33 | Никола
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

Това е във всека втора кръчма, важно е хората да се оправят.


10 Юни 2019 23:53 | Фен
Оценка:
9
 (
15
 гласа)

Ако са пазарували в Била или Кауфланд нормално е месото там е винаги замирисало


11 Юни 2019 00:51 | случаен
Оценка:
-7
 (
15
 гласа)

Най-впечатляващото бе, че линейките на Бърза помощ за пореден път стресираха санданчани със сирените си, сякаш има не няколко диариии, а втори Чернобил или нова верижна катастрофа.. Ще има ли някога контрол кога трябва да ги включват? Та те вече го правят дори когато тръгват да си купуват цигари и и и кафе!


11 Юни 2019 02:20 | Катето
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Струма, не сте казали дали е от сурови кюфтета (недоизпечени), дали е защото КЮФТАЦИТЕ са от отвратиетлна кайма (кой знае от какво животно е месото), или дали защото кюфтетата са оствени за дълго време без да са в хладилника.
Забелязала съм че навсякъде в ресторантите поднасят недопечени КЮФТАЦИ (вътре месото е розово). Ако има Е. Коли и Саломонела и тем подобни- защото вътре е сурово а вънка е топличко - охооооо... това си е бомба с бактерии дето ще се "гушкат" размножават стават милиони и милиарди и така ще предизвикат или страхотно разстройство дето може да засегне бъбреците и сърцето даже ако не се лекува както трябва. Особено е страшно за възрастни с болести като гастрит и язва и малки деца. Как може някой да продава БОКЛУЦИ на хората. Непременно да се арестува - това е като ракията-менте дето уби толкова хора и остави болни много други. Нищо не се казва за разследване, ПОЛИЦИЯТА ДА СЕ НАМЕСИ, как така? Ако не се намеси, ще тровят хиляди хора и никой не е наказан. СЪД. ЗАТВОР.


11 Юни 2019 02:28 | Катето
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

КАК ПИ НАРОДА? ТРОВЯТ ВИ С ХРАНА ДА СИ ИГРАЯТ С ЖИВОТА за да спестяват жълти стотинки а вие не РЕАГИРАТЕ? АМА КАК МОЖЕ? Готвачите и ресторантьорите си "играят" с живота и здравето на хората за да спестят някой лев, и се получават масово натрявяне и няма арестувани? Ако някой открадне парче кашкавал в ЛИдъл го арестуват, а това отнема на хората стотици левове в лекарства и лечение в болници, което е още по-скъпо - най малко струва 10000 лв за болнично лечение. Това да се смята криминално престъпление - най малкото да се направи акт и да се види дали не е преднамерено престъпление за спестяване на пари - тогава е криминално престъпление. Няма да мине номера с "било недоглеждане" - това застрашава здравето на хората и трябва да се реагира. Как така ще съм сигурна дали да ям някъде където ще ми предложат развалена храна и в бъдещето ще трябва да се ходи на диализа ако ми развалят бъбреците и черния дроб? Хората страдат цял живот от такива отрявяния - а тука се взема на шега. ОТВРАТИТЕЛНО.


11 Юни 2019 02:32 | Катето
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

СТРУМА - ВАШИТЕ ПОДРОБНОСТИ ЛИПСВАТ. НЯМА НИКАКВИ ПОДРОБНОСТИ: ИСКАМЕ ДА ЗАНЕМЕ КОЙ Е РЕСТОРАНТА ДЕТО Е ПРЕДОСТАВИЛ КЮФТЕТАТА. ИМАЛ ЛИ Е ПОДОБНИ НЕЩА, ОТКЪДЕ Е МЕСОТО И КАКВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ХОРАТА ДА ХОДЯТ В БЪРЗА ПОМОЩ.

ДАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ; ТОВА Е ПОДОБНО НА ОПИТ ДА СЕ ПРИЧИНИ МАСОВО УБИЙСТВО.


11 Юни 2019 09:09 | Баба
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Не консумирайте храна в заведения за обществено хранене след 1 април до края на октомври! Не купувайте овкусени меса !Следете срока на годност на продуктите! "Уличната" храна е 100% опасна. Агенцията по безопасност на храните не работи както трябва. Само в Благоевград храна се предлага в толкова заведения, които са просто кафенета, а никой не ги санкционира. Пазете се сами! Пазете най- вече децата! Внимавайте и с продуктите от пазара! Опичайте си акъла, в противен случай ще берете ядове!


11 Юни 2019 09:11 | Никола
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

И хората от април до октомври да не ходят в заведения ли? Това е пълна глупост, по добре държавните служители да вземат да свършат нещо полезно и да правят по често проверки.


11 Юни 2019 09:15 | ...........
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Цигани яли кюфтета останали от кръщенка предния ден, не е станало нищо тревожно, не са яли в заведение а на улицата.


11 Юни 2019 12:21 | Баба до Никола
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Салмонела, листерия, хепатит А, трихинелоза, шигелоза..... Не мисля, че това са глупости. В България, контролните органи рядко проверяват дребните производители и заведения от нискоценовата група. Изборът е на всеки един от нас. Хубав ден!


11 Юни 2019 12:46 | 767
Оценка:
-5
 (
7
 гласа)

Месо, кюфтета и кебабчета само от Узунови !Вярно по скъпичко е но винаги пресно!


11 Юни 2019 13:12 | Весо
Оценка:
-6
 (
6
 гласа)

Яжте кебабчета и кюфтета при майора номер едно са !май зарежда от узуна


11 Юни 2019 18:33 | Петър иванов
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

100% при Майора, с карата е от узунови и ястията който се готвят са пресни и мнооого вкусни


11 Юни 2019 21:33 | МАРТА
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Така ще е, като взимат кюфтета и кебачета от 0, 30 ст от грамос, била, кауфланд които са пълен боклук
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар