Протест в Дупница! Приятели, близки и съседи на Янек Миланов поискаха оставката на полицейския шеф

01 октомври 2020 20:12   6 коментара   6881 прочита


Много малко бяха хората, които днес дойдоха на протеста срещу полицейския шеф Борислав Динев, обвиняван, че се е забавил с търсенето на безследно и мистериозно изчезналия  Янек Миланов. 

Неколцина негови приятели и съседи, водени от юриста  Любомир Авджийски, поискаха оставката на Динев, обсипвайки го с въпроси около изчезването на Миланов. Динев обяви, че ще отговори само на близките му, но брат му не присъстваше на протеста. 

Припомняме, че от Янек Миланов, който изчезна след среща с дупничанина, бивш гард на братята Галеви В. Капланов -Каплата, но няма доказателства, че Каплата има отношение към изчезването или отвличането на Янек. Със случая се ангажира лично главният прокурор Иван Гешев, а групи полицаи не спират търсенето на следа от Янек Миланов.  

И. Калинков

 


Още за: янек   Дупница   протест   полиция   Още от: Общество

Принтирай статия
6 коментара
01 Октомври 2020 20:39 | ПЕТРИЧ
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

Браво на протестиращите, поклон за смелостта Ви. Аз съм бивш полицай, ясно ми е какво е трябвало да се направи за издирването, сигурен съм че нищо не е направено. Хора борете се Вие ще поведете още хора Вие сте прави. Такива като Динев измекяри ще изчезнат, такива като Гешев слуги и те ще изчезнат. Такива като Вас ще пребъдат, УСПЕХ.


01 Октомври 2020 22:14 | китодар несломим
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

И на съдийката по делото!!!!! Айде напишете семейството Съдийка-адвокат на Каплата!!!!! Тия двамата са за арест и затвор. Трябва да се види, какви дела е водила през годините на мъжа й! И как са се развили. Бас ловя, че са в полза на Галеви и сие


02 Октомври 2020 00:15 | Манчо
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Рибата мирише от към главата. Искайте оставката на каскета.


02 Октомври 2020 10:16 | Наркос
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Мвр и съд не вършат нищо съществено освен усвояване на ресурсите. Ето тия същите на снимката до вчера им се връзваха, но днес вече плачат. Реалността е в окото на наблюдателя,)


02 Октомври 2020 12:26 | Аре бе Дупница,
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

навремето барикадата бе там....


02 Октомври 2020 12:50 | Дупничанин
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

За да се организират протестни действия е нужна по-широка кампания, вероятно много хора не са знаели за планираният протест ?
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар