Промяната може и да почака! Това се шушука в общината: Екипът "Камбитов" се влива в новия екип на Томов... с малки изключения..

17 ноември 2019 14:16   69 коментара   89236 прочита


Зам. кметът по строителството Емилия Тунева, зам. кметът по европроекти и програми Зорница Кралева и зам. кметът по Финанси Иво Николов от екипа "Камбитов", запазват работните си места в общината, това се шушука дни наред из кулоарите на общинска администрация, където очакват новите началници на отдели и новите заместник кметове, с които кметът Румен Томов ще управлява в мандата си. Новият кмет обеща да съобщи екипа си до петък, но явно не е успял с композирането му.
 
Затова е отложил официалното представяне на заместниците си за идващата нова  седмица. И до момента Тунева, Кралева и Николов са на работните си места, а в поведението им по нищо не личи, че са застрашени от освобождаване. Зорница Кралева бе поканена в екипа Камбитов и за нея се твърдеше, че е изключителен професионалист в областта си, явно Томов оценява това и най-вероятно ще я остави като заместник-кмет-засега.
 
Тя ще работи с двама нови външни експерти на граждански договори, твърдят осведомени. За мястото на Иво Николов се  спряга Ясен Попвасилев,но пък някои твърдят, че това вече не е много сигурно и ,че Николов ще запази поста си, заедно с целия си екип. Тунева също в момента ръководи строителния отдел,без да показва ,че има някакви притеснения за  мястото си.
 
Главен архитект на общината ще бъде с решение на съда арх. Васил Тинчев,уволнен от екскмета Камбитов,а най-вероятният директор на Правната дирекция,на мястото на напусналата Антоанета Методиева, ще е бившият главен юрист по времето на Костадин Паскалев, Валя Спасова, която и в момента работи в отдела. Свободно е мястото на заместник - кмет по Култура и хуманитарни дейности, тъй като Христина Шопова напусна в първия работен ден на новия кмет.
 
За това място мераклиите са много. В  края на миналата седмица се заговори, че там ще бъде назначена актрисата Пролет Трифонова, която бе в инициативния комитет на Томов, спрягаше се и името на училищния директор Димитър Арабаджиев, но лично кметът Томов опроверга този слух. Интересно е каква ще бъде ръководната роля в общинска администрация на бившия зам.кмет в екипа "Паскалев" Виктор Асиски, който е неотлъчно до кмета Томов от влизането му в общината.
 
Асиски дори  присъства  на разговорите на градоначалника с хората от общинска администрация,провеждани поетапно в първата му работна седмица. Близо до кмета е и Ясен Попвасилев, спряган за зам.кмет по финансите. Въпросът е дали той ще измести Николов в зам.кметския кабинет, или Николов е успял да съхрани поста си. Попвасилев е добър финансист, работил в частния сектор години наред, така, че изборът му за зам.кмет е добро попадение. Ако Попвасилев стане зам.кмет, Николов остава началник "Местни данъци и такси", такъв какъвто беше дълго време, преди Камбитов да го повиши. Търсят се постове и за част от опозиционното ядро в миналия общински съвет и такива, които подкрепиха Томов по време на предизборната му кампания.
 
За част от екипа се спрягат имената на Злата Ризова и общинските съветници от БСП Любен Милев, /за когото се говори, че щял да поеме Сигурността в общината/,  Гергана Янчева, Мария Стойнева. Сред  мераклиите за управленски пост е и Валери Смиленов, бивш зам.кмет, бивш училищен директор и бивш зам.областен управител. Все постове, от който той твърди, че е натрупал сериозен административен опит. 
 
Обезглавен е и пиар отделът на кмета Томов, досегашният шеф Добряна Христова напусна заедно с Шопова и Методиева. Ще има ли промяна в структурата на общинска администрация по време на управлението на Румен Томов все още е неясно. Промяната може да влезе в сила, след като заработи Общинския съвет, който трябва да гласува новата структура. И там нещата са много сериозни, тъй като битката за председателския пост е ожесточена и не е ясно кога точно ще бъде избран председател на ОБС. Очакваме новия кабинет "Томов" тази седмица. 
 
П. Костадинов

Още от: Общество

Принтирай статия
69 коментара
17 Ноември 2019 14:55 | ...
Оценка:
50
 (
56
 гласа)

Ако Тинчев стане главен архитект, то тогава Томов може с 200 да си ходи


17 Ноември 2019 15:00 | до ...
Оценка:
-17
 (
77
 гласа)

Почакай, ще видиш, Тинчев ще се окаже малко зло на фона на всичко, което ни очаква. Ще търсим Насо, но е късно


17 Ноември 2019 15:28 | taskov
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Насо си търси др. Камбитов!!! Това е... друг не виждам да плаче!


17 Ноември 2019 16:04 | mima
Оценка:
9
 (
31
 гласа)

Къде сте червени тролчета нещо млъкнахте


17 Ноември 2019 16:11 | старогражданин
Оценка:
14
 (
16
 гласа)

Данданията срещу Камбитов започна с теч на информация от строителния или финансовия отдел на общината. Над възможностите е на журналист да прави обширно разследване в България. За мен последния гаф на Камбитов е депото в Мошино. И дали е бил последен?
Предполагам, че вече експерти проверяват работата на горните експерти директно, а не през съда. За другия вариант има достатъчно време. Общината трябва да работи.


17 Ноември 2019 16:43 | Лупи
Оценка:
8
 (
22
 гласа)

Ооох Антония оохх Методиеваа защо ни напусна с
с тази малка кола и с това малко ду*е


17 Ноември 2019 16:59 | Хладно
Оценка:
40
 (
44
 гласа)

Хладнокръвно смятам, че Смиленов трябва да бъде държан далече от общината. Нахален и тъп. Хладнокръвно... ха, ха, ха.....


17 Ноември 2019 17:10 | ...
Оценка:
16
 (
28
 гласа)

За смяна е и шефа на Спортни Имоти и този на Паркинги и гаражи!!!! Кмете хубаво е да смениш всички работили с Ламнитов, а не дамо за. кметове. значалниците на отдели и тези, които споменават не си вършат съвестно работата. !!


17 Ноември 2019 17:21 | Немски
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Каша маша


17 Ноември 2019 17:34 | мнение
Оценка:
35
 (
49
 гласа)

Моето скромно мнение е, че Томов трябва да се освободи от всички герберски назначения на Камбитов, защото ще го провалят в начинанията му. Това смятам за напълно уместно, в края на краищата кмета има право сам да сформира екипа си. Най належащо е да се освободи от Янчева-Олева, защото всичките престъпления на стария кмет се вършеха от мъжа на Янчева и така наречената Кучка. Още повече Янчева е на 62 години, т. е. е в пенсионна възраст. Ако същата имаше морал, какъвто няма, щеше да си е подала вече оставката. Тя е служител, който имитира работа, а докато беше Камбитов именно тя въртеше далаверите на Камбитов. И върха на цинизма назначи дъщеря й, мъжа й и сина й на работа в общинската администрация.


17 Ноември 2019 17:48 | mima
Оценка:
16
 (
28
 гласа)

Тея екип не могат да направят ще работят с хората на камбитов вой до небето нови екипи имал екип и накрая нищо лъжи и заблуди


17 Ноември 2019 18:09 | Валя
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

Дайте нещо на и на ултрадесния Дедо Мраз, който вея Неслучайно червеното знаме. Например Паркинги те, нали по цел ден разнася вода и знае каде се паркира. Да се използват големите му знания.


17 Ноември 2019 18:13 | ДС
Оценка:
13
 (
19
 гласа)

Съгласен съм, с горния коментар. Но забележете, само двамата "хубавци, така наречени Управители "на общ. дружества "Пазари ЕООД" и "Паркинги и гаражи ЕООД" захлебват осем години/два мандата/, без проведен конкурс!!! Не че ако беше, проведен такъв пак нямаше да са те, защото явно добре са се отчитали на праилният човек но ще почакаме, за да видим, тъй като "СОВИТЕ НЕ СА, ТОВА, КОЕТО СА"!!!!


17 Ноември 2019 18:18 | гражданин
Оценка:
23
 (
25
 гласа)

А какво ще се случи с работещите съпрузи в общината и общинските дружества


17 Ноември 2019 18:21 | старогражданин
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Форумът като кадровик-кога е било и ще бъде?


17 Ноември 2019 18:42 | Трайкова
Оценка:
14
 (
28
 гласа)

Какво правим с Росица Димитрова? Ако не я махнете сами няма да си тръгне!


17 Ноември 2019 18:56 | ???????
Оценка:
25
 (
27
 гласа)

А с "КЕНЕДИ" какво правим? Кой ще направи проверка за едната минута. Спомняте ли си


17 Ноември 2019 19:22 | 123
Оценка:
34
 (
38
 гласа)

Добре де, нали уж гласувахте за промяна, или нещо аз не разбирам. Каква промяна със същия екип очаквате?! А пък и си мисля, че тези от екипа "Камбитов" трябва да имат достойнство и сами да си тръгнат, солидарни с Камбитов, защото този резултат не се дължи само на неговите лични действия, а на всички около него - същите тези, които бяха част от неговия екип докато беше кмет и се възползваха от всички облаги.


17 Ноември 2019 19:22 | строител
Оценка:
17
 (
23
 гласа)

КЕНЕДИ ще продължи да работи той знае как се работи с кметовете.


17 Ноември 2019 19:25 | старогражданин
Оценка:
0
 (
14
 гласа)

Общо събрание на ВиК решава кой да е изпълняващ директор. Не съм сигурен, предполагам.
Там, а не на улицата.


17 Ноември 2019 20:06 | Роси
Оценка:
24
 (
36
 гласа)

С призив към гн. Томов. благоевградчани глауваха за промяна, а не за статуквото. искаме смяна във всички звена в община благоевград. с гражданите го заслужават. с уважение. Роси.


17 Ноември 2019 20:39 | старогражданин
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Роси, аз чакам за темата:Злоупотребите с народното недоволство.


17 Ноември 2019 20:51 | хаха ха
Оценка:
19
 (
27
 гласа)

За тези които очакваха промяна, хоп опомнихте ли се. Пак ще си управляват същите, просто на предишния кмет му писна и си го премести от левия в десния. За ония дето бленуваха промяна - пиинете поне една студена вода. Старата приказка пременил се Илия пак в тия, някой спомня ли си я. Ма къса памет, малко четене, това е резултата за Благоевград. Обикновените хорица пак ще виждат същите лелки в кметството, общината. За тях от векове нищо не се е променяло и пак няма да се промени - пак ходете да гласувате ... ако си нямате друга работа.


17 Ноември 2019 21:16 | старогражданин
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

Чак след месеци ще се избистри картинката.


17 Ноември 2019 21:32 | хахах
Оценка:
9
 (
17
 гласа)

Директора на ЦЛТРДБ-назначена с фалшив конкурс от Шопова. Проверете. Там цари хаос и интриги. Има и там шуробаджанащина. И тук говорим за морал. Ако го има да си ходи и да танцува някъде. Ако не - пълна ревизия на институцията. Много неща ще излязат наяве.


17 Ноември 2019 21:53 | 123
Оценка:
7
 (
33
 гласа)

Тоя парашутист Томов нищо не може да направи за Благоевград- нали имаше екип, нали всичко беше готово ... САМО ЗАБЛУДИ БЛАГОЕВГРАДЧАНИ, КОИТО СЕ ХВАНАХА ЗА НЕГО КАТО УДАВНИК ЗА СЛАМКА. Е сега няма да има санирани блокове, няма да има еврофинансиране. А ако сложи и Юлето от предизборния му щаб за зам. кмет, излагацията ще е пълна. Не че сега не е ..... А ВиК персоната Росица Димитрова-Кенеди няма да я подмести, не разбрахте ли- че нали Томов от нея е взимал и ще взима разрешения за сградите му, за да има достъп на вода до тях.... то гарван гарвана око не вади. Тежко и горко на Благоевградчани с такава управа.


17 Ноември 2019 22:22 | Пенсионер
Оценка:
25
 (
31
 гласа)

Г, -н Томов, ако не смените целият упраеленски екип Вие сте обречен


17 Ноември 2019 22:33 | Селяк
Оценка:
16
 (
16
 гласа)

Оставете всички, даже джельов хахах


17 Ноември 2019 23:08 | Фермера
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Кмете коледна украса ще имаме ли тази година или ??


18 Ноември 2019 06:07 | Мони
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

От статията ми стана ясно едно, че от кмета нищо независи а от другите кадровици които са в сянка. И така докато другите общини работят ние ще си къдруваме


18 Ноември 2019 06:22 | ...
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

Е тази Кралева, сестрата на Министъра на спорта Кралев, много кадърна бе!!!!
Ами що не работи във Варна или при братчето си??? Толкова ли няма кадърни професионалисти в Благоевград????


18 Ноември 2019 06:30 | ...
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Пълна промяна в Пирин!!!! Общината ича 25%!!! Време е за смяна на “големия” ръководител, който е причина за изпадане на отбора Венко Попов!!!!


18 Ноември 2019 06:58 | Ужас
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

Актрисата, Поли ‘’ ужас !!! И то голям !! Кмете недей, че бърже ще получил гражданско неподчинение . По добре градевеца !!!


18 Ноември 2019 08:42 | старогражданин
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

По повод проблема в Перник Ви казах:Кой източи водата в Перник?
Днес ще ви кажа нещо друго-тези които източиха преди години язовир "Искър" през водните турбини-те го и напълниха... срещу заплащане. Ген. Пешлеевски. Национален герой заедно с г-жа Инджова. Подайте ми китарата.


18 Ноември 2019 09:14 | До Лупи
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

Много си наблюдателен, за грозната глава на Методиева нищо не казваш..?


18 Ноември 2019 09:55 | Важно съобщение
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Протестният вот никога не води до нещо добро! Той само заменя един мошеник с друг!


18 Ноември 2019 10:25 | Батман
Оценка:
10
 (
16
 гласа)

Един от най-тежките ресори, с най-много конфликти е култура и образвание и затова там трябва да се мисли и постъпи мъдро, защото никой няма да търпи неграмотници и некадърници като Смиленов и тем подобни. Виктор Асиски не можа да влезе през парадния вход на Общината а влезе през задния- сигурно иска да си направи още един ВЕЦ?! Хвърли се града в едно червено блато и квакат жабите и змиите.


18 Ноември 2019 10:46 | иво
Оценка:
7
 (
19
 гласа)

По-лошо Асийски е зоркото око на Паскалев. Да ни е честит новия стар кмет Паскалев по чието време и една плочка не се положи.


18 Ноември 2019 10:49 | Народна пословица
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

"Пременил се Илия, огледал се - все в тия! "


18 Ноември 2019 10:58 | Ураааа
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

Янчева-Олева не се спря - всяка седмица в командировка, при това със служебна кола, цяла България обиколи с парите на данъкоплатците, не се мярка в Общината, на това ли му казвате Главен Секретар?!?!?!?!? ВЪН!!!


18 Ноември 2019 11:39 | 11111
Оценка:
13
 (
17
 гласа)

Нов бардак не се прави със стари...!
Смиленов- колко партии смени само и само да е във властта. Той е нелоялни човек.
Общинските дружества ако се управляват добре, защо да сменят директорите..
ТОМОВ те е ясно какви ангажименти е поел срещу подкрепата, която получи!!
Ще се види като обяви екипа си, тогава ще стане ясна картината.
Политиката е най-голямата к, ва.. на този свят и да излезеш чист е много трудно ако не си играч..
Успех на ТОМОВ.


18 Ноември 2019 11:45 | Корупция
Оценка:
12
 (
14
 гласа)

Пролет Трифонова е самодейна "актриса" без образование! Играла е само в театъра на мъжа си-Бранимир Митов, който 6 години краде заедно със Шопова и сестра й европейски проекти. Как така единия краде с Камбитов а другия .. на Томов? Ма предишните идиоти са направо гении спрямо тия. Пази боже!


18 Ноември 2019 11:50 | Cake
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

Айде сега дъртата чанта Кунгелова да иде пак да пие кафе с кмето, да крадне и от него. Я и проверете документацията на кукления театър, да видите откъде минаваха парите за бензина на джиповете и колите на Шопова!


18 Ноември 2019 12:04 | старогражданин
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Загадката е в Пилотния проект. Много на дребно се преметате. След десет дни ще видиме изненадите. Всички. Благоевград може да е на кяр ако ивестират тук печалбите от Занзибар и Танганайка. Дали няма да почистят терена от свои и чужди. И да се пренасели Симитли???


18 Ноември 2019 12:20 | Гражданин
Оценка:
8
 (
18
 гласа)

За Николов - адмирации. Човека действително е професионалист, независимо, че е работил в екипа на Камбитов. Но Смиленов-това долно леке, просто не само да не припарва общината, ами и града да напусне. този е професионалист в простотията. Видяхме какво представлява докато беше зам. областен.


18 Ноември 2019 14:26 | До 123
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Ако Томов е ПАРАШУТИСТ, ти сигурно си летеца на самолета. Хи, хи хи.....


18 Ноември 2019 14:30 | До Батман
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Ква, ква, ква..... квакат змиите..... Хи, хи, хи.....


18 Ноември 2019 14:35 | До Мони
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Мони, приятел, не се казва кЪдрува, а кАдрува. Не се притеснявай, ще я накЪдрят някак!


18 Ноември 2019 14:37 | старогражданин
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

Не е в стила на Паскалев толкова дни мълчание. Явно предстоят още изненади и чак като станат букет ще каже:Здравей Благоевград. Касапите от дясно клекнаха, но от ляво...


18 Ноември 2019 14:41 | До Валя
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Дедо вея..... Хлъц, хлъц, хлъц.....


18 Ноември 2019 16:52 | бисер
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

А А НЕ БЪРЗАЙТЕ, ОЩЕ НЕ СА НАГЛАСЕНИ ОПОЗИЦИОНЕРИТЕ НА КАМБИТОВ, ТРЕБЕ И ЗА ТЯХ МЕСТЕНЦА, ИНАЧЕ ЗАЩО БЕШЕ ТОЯ ЗОР .....И НЕ САМО МЕСТЕНЕЦЕ А И С ХУБАВА ЗАПЛАТКА ЩОТО СМЕ СЕ ОХАРЧИЛИ ЗДРАВО..... 46с


18 Ноември 2019 18:25 | старогражданин
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Идеални условия за узряване на туморите в Герб. Вече не зависи от нас дали са доброкачествени или злокачествени. Казвам го с чиста съвест.


18 Ноември 2019 18:38 | !!!!!
Оценка:
6
 (
16
 гласа)

НАЙ ми е кеф, че Шопова се маха!


18 Ноември 2019 19:18 | Улф
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

Струма, къде ви е статията за заплатите в областите, които НСИ оповести днес. Дайте, покажете ги да видите защо вашия гуру беше изгонен като бесно куче от Благоевград.


18 Ноември 2019 19:43 | канада
Оценка:
16
 (
16
 гласа)

Томов, ти си там, защото хората гласуваха за промяна. С Кралева, Тунева, Янчева, еле пък с Тинчев нищо няма да се промени. Спасова е най-тъпата и некадърна юристка за всички времена в общината. Герберското леке от Разлог Даилов нищо не работи и нищо не разбира, надзорната фирма е пълна с калинки, еколожката за нищо не става, има още много хора, назначени по герберска линия, които само взимат заплати - съпрузи, деца на заслужили и т. н. Трябва пълен анализ на целия състав, нова структура и нови хора. И прозрачност в работата. И без Злата, Дончо, Албина, приятелчето и сие, те не работят, искат да лапат наготово, често в разрез със закона. Лишете се от престъпниците. Ако можете да си го позволите, ще имате успех.


18 Ноември 2019 20:11 | старогражданин
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Ех, канада, всички са от системата. Включително и посолството в Канада.


18 Ноември 2019 20:26 | старогражданин
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Има български вестник в Канада, който не всички българи там, го четат. Не си от четящите го.


18 Ноември 2019 21:00 | поли
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

Нищо не казвате за верните слуги на Шопова от отдел "Култура". Деси /най-верното куче/и дружеството което Шопова й подари да ръководи. Яна /от кръчмата до общината/. Тя даже и гаджето си уреди с местенце. Вили Стойнева /първа дружка на Савеклиева/. Началник отдел "Култура"/смях/. То не бяха пътувания в чужбина, бонуси, привилегии. Не са ли всичките за чистка? Те държат непрекъсната връзка с Шопова и я информират за всичко.


18 Ноември 2019 21:05 | Тонева
Оценка:
6
 (
10
 гласа)

А при директора на ЦЛТРДБ не може да се влезе свободно. Назначила си е секретарка и приема със записване. Като истинска "кметица"?


19 Ноември 2019 07:12 | старогражданин
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

В момента съсипват Герб в Перник. С брутална интелигентност. Там е Велчев, ортака на Цветанов. По шест заплати на напускащия екип на Церовска плюс воден режим... Виновни няма.


19 Ноември 2019 08:31 | кобра
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

СИМИТЛИ ЩЕ ДОЙДЕ В БЛ-Д ЗА НАЗИДАНИЕ НА ВСИЧКИ МЕРАКЛИИ ЗА ПОСТОВЕ И ОБЛАГИ


19 Ноември 2019 10:12 | бай миле
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

До Тонева: И главния архитект си има секретарка. Много вожд, малко индианец.


19 Ноември 2019 10:22 | бай миле
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

Много самозабравили се хора има в общината. В общинския съвет също. Чистете, кмете, поне там където можете, в администрацията.


19 Ноември 2019 11:14 | Батман
Оценка:
1
 (
15
 гласа)

Каква да чисти кмета? Работещите хора ли ? Вие не виждате ли, че от РТ нищо не става?! Не се ли усещате, че той няма капацитет ?! На този фон Камбата е направо академик. Ако махне хората как ще върви общината, кой ще прави бюджета? Тези около него също нямат никакъв капацитет. ББ застреля публично Насо и какво постигна -едно голямо нищо! Градът ще загине .Паскалев и Асиски Веца ако искаха да управляват защо не се явиха като мъже на избори, а се скриха зад тази мижитурка- може би защото и те са мижитурки?!


19 Ноември 2019 12:40 | 111111111111111
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Е ГОСПОЖА Стояна Иванова ли ще прави бюджета????? Дето я назначи господин Причкапов, пък какво стана, остана.....


19 Ноември 2019 13:28 | бай миле
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Батман, не става въпрос за работещите, а за калинките и връзкарите. Общината НЕ РАБОТИ добре, това е. Кой ще работи ли? Ами нови хора, по-млади, да пуснат истински конкурси, а не нагласени. Защо младите и не дотам младите напускат града? Няма работа, само връзки, шуробаджанащина, любовници. И без тях общината ще оцелее, даже ще е по-добре.


19 Ноември 2019 14:46 | Джаро
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

"Независимия" Кмет вече започна да се гаври с работещите в Благоевград. Вижте назначените кметски наместници, няма такава подигравка. Хора на по 70 години се назначават на хубави заплатки. Ужасно е ако това се случи и в Общината.


19 Ноември 2019 18:09 | 1717
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Директорката на Центъра за личностно развитие също е за смяна. Управлява се некомпетентно и със страх. За да си запишеш детето изписваш сумати документи. Методите им на работа са от преди 35 години с кочанчета и хвърчащи листчета...


20 Ноември 2019 11:10 | гражданин на Благоевград
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

КАНАДА е много прав, Всички които е цитирал, даже има и други, трябва да си отидат. Стига с тая корупция в общината. Гражданите на Благоевград заслужават кадърни, честни и доблестни служители. инж. Тунева и всичките и подчинени, трябва незабавно да напуснат общината. В противен случай нищо добро не ни чака
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар