Продължават да наглеят! Англичани в Банско! Най - голямата тревога сега: "Кой ще ни върне парите за ски зоната?"

17 март 2020 10:34   4 коментара   6353 прочита


Вчера struma. com попадна на група за английски туристи в Банско, в която коментарите около епидемичната обстановка бяха крайно възмутителни. Гостите на града очевидно не бяха заинтересовани от опасността от заразяване с коронавирус и се тревожеха само как ще карат ски и как ще купонясват.

След като излезе официална информация, че двама английски граждани, гостували в Банско са заразени с опасния COVID- 19, Кризисният щаб и кметът на града Иван Кадев взеха единодушно решение, а именно да затворят ски зоната, за д да не се разпространява заразата.. Днес отново следим публикациите на британците, от които става ясно, че те са уведомени многократно за критичната обстановка, но очевидно смъртоносният вирус, който разпространяват, не ги вълнува, дори не го споменават.

Най - голямата им грижа сега, са парите, които платили за ски зоната, преди да обявят, че я затварят. Ето някои от многото коментари по темата в превод: "Това, което те направиха, да ни вземат парите тази сутрин и да затворят всичко изглежда доста нечестно и непочтено", други пък пишат " Със сигурност те знаеха нещо преди да ни вземат парите", а трети търсят всевъзможни начини да получат обезщетение от ...27 паунда. Възмутени българи, обаче отвръщат на коментарите им като им казват: "Може да проверите какво означава епидемиологична обстановка и каква е дефиницията на ПАНДЕМИЯ и след това да се тревожите за 27 паунда. Правителството спря курорта за да ни защити от вируса, не мислим, че парите са по - важни от това".

Очевидно обаче, за чужденците малката сума е най - важна и въпреки, че бяха наясно с обстановката в страната те пишеха със смеещи се коментари, че риска си заслужава, а сега не могат да понесат загубата на една символична сума. Сякаш това, че точно граждани на Великобритания се оказаха заразени, няма значение. Очевидно някои от тях носят заразата със себе си, но това по никакъв начин не ги тревожи.

Не ги тревожи и че могат да разпространят заразата. Не ги тревожи, че вирусът е смъртоносен за хора със слаба имунна система и по - възрастни. Тревогите им са - забавление и 27 паунда! Забавата е най - важна, а какво рискуват те и какво рискуваме ние, когато ги приемаме в курортите си? Каква е цената на забавлението им за гражданите на България?

В. Иванова

4 коментара
17 Март 2020 10:41 | Селяко
Оценка:
9
 (
11
 гласа)

Хайде, по един шут у гъза към острова на тези утрепки алкохолизирани, дошли тук със социалните им помощи.


17 Март 2020 11:21 | hm
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

прави са щом жирардели и георгиос са им взели парите въпреки забраната сега са в правото си да си искат парите неса като нас балации, пишете до жирардели да ви ги върне той е световна известа личност потърсете го и го питаите


17 Март 2020 12:09 | Abv
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Da pishat ako iskat i na tomba vse taia da se mahat vednaga ot bg, che nakraia da ne vzemem da gi izgonim kak si znaem


17 Март 2020 16:18 | georgi
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Английски дебили, само парите и забавленията ги вълнуват. По един по як шут в наркоманските и алкохолизирани отрепки и на самолета с черни печати без право на идване тук.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар