Проби за коронавирус на всички народни представители,Г.Динев от Петрич с обръщение

02 април 2020 10:28   8 коментара   6888 прочита


Двамата депутати от Петрич се подложиха на тест за COVID- 19. Народният представител на ПП ГЕРБ - Георги Динев и Стоян Божинов от ВМРО. Те също са останали притеснени от създалата се ситуация. Динев непрестанно апелира в социалните мрежи, че неговите съграждани от Петрич и хората като цяло трябва да бъдат по толерантни и да се пазят взаимно. Той не спира да благодари на медицинския персонал, който с риск за живота си помага на гражданите.

Динев споделя още, че МБАЛ - "Югозападна болница" - клон Петрич разполага с всичко необходимо, за да се бори с този невидим враг. Ето какво написа на профила си в социалната мрежа "Фейсбук: "Уважаеми съграждани, Обръщам се към Вас и в качеството си на Народен представител от община Петрич, и като един от Вас ! От днес в инфекциозното отделение на МБАЛ "Югозападна болница" има приет пациент с положителна проба на COVID 19. Пациентът е от с. Плоски /община Сандански/. Наскоро същият се е прибрал от Великобритания и е бил с температура още на летището.

Направена му е веднага проба, която е дала положителен резултат. Мъжът се е чувствал видимо в добро състояние и е бил съпроводен със специален превоз до родното му с. Плоски за домашно лечение и карантина, съобразно изискванията. Днес се е почувствал зле и е потърсил помощ от лекари. Същият е постъпил на лечение в инфекциозното отделение на МБАЛ "Югозападна болница" - клон Петрич, съгласно изискванията и заповедта на Министъра на здравеопазването. Скъпи съграждани, призовавам Ви да запазим спокойствие. МБАЛ "Югозападна болница" - клон Петрич разполага с необходимото отделение, апаратура и квалифициран медицински персонал, който ще се справи със създалата се ситуация.

Отделението в Петрич е единственото такова в обхвата на МБАЛ "Югозападна болница". Това дава отговор на многото Ви въпроси защо в Петрич, а не в Сандански. Още веднъж - отделението в Петрич е единственото пригодено да приема болни, дали положителен резултат от COVID 19. Не на последно място - никой град или човек не е застрахован от тази епидемия. Нека проявим разум и отговорност. Призовавам всички да бъдем преди всичко хора, да забравим политическите си пристрастия, да махнем омразата от себе си, да се обединим и да бъдем като юмрук срещу този невидим враг. Огромно благодаря на целия медицински персонал, който с риск за живота си помага на всеки един от нас. Пожелавам по-скорошно оздравяване на пациента от с. Плоски.

❗Скъпи приятели, бъдете здрави и се пазете❗" Общо във Военномедицинска академия са направени 92 проби на депутати. В „Софиямед”, където тестват други 92 проби на народни представители, резултатите са отрицателни. Председателят на оперативния щаб ген. Венцислав Мутафчийски, съобщи, че две съмнителни проби за коронавирус на народни представители ще бъдат доуточнявани днес. Днес предстои да бъде изследван персоналът, работещ в Народното събрание.

В. Иванова

8 коментара
02 Април 2020 10:41 | от ванга
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

А ЙДЕ ПО СКОРО ДА ВИ СВЪРШИ МАНДАТА - И ДВАМАТ НЕМОЖЕМ ДА ВИ ПОНАСЯМЕ ВЕЧЕ . АЙЙЙЙ СИКТЕЕЕЕР.


02 Април 2020 10:46 | До Кмета
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

На кой казваш "скъпи съграждани" На тия които на верно ти излезнаха скъпи на изборите като раздаваше пари ли? И на кой ги обяснваш тия глупости, че отделението имало всичко необходимо??? Защо е пусната сметката на същата тая Югозападна болница за ДАРЕНИЯ за закупуване на респириратори и не знам си кво????? Жена ти може да ти поверва на глупостите, както и за безбройните ти изневери, ама не и масовото население на Петрич!


02 Април 2020 11:23 | Гражданка
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Ще кажа са само, че:
1/Никой няма право да говори от името на всички граждани, кой кого може да понася и кого не/между другото написано неграмотно, от човек който вероятно е пропуснал часовете по български език и граматика/!
2/За всяка една болница в страната в тази кризисна обстановка се събират помощи, било то в пари или консумативи. Напълно естествено е да се казва, че в този момент имаме пълна готовност, но при по-масово заразяване/да не дава Господ/, вече ще имаме недостиг на много неща. Не е само в България, никъде по света консумативите и техниката не стигат в огнището на масовата зараза.
Не пишете глупости, а спазвайте правилата и ако можете - помогнете с нещо!


02 Април 2020 12:22 | �Петрич
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Вие пък на кого сте интересни, МИШОЦИ?!


02 Април 2020 14:51 | .......
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Динев да може да каже повече от 5думи?? Не вярвам!! Пък и сам да изкаже мнение?? Егати народа, след като това са му представителите!! Единственото положително сред нашите дУпетати.. биха били... едни положителни проби


02 Април 2020 15:12 | Петрич
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Този на снимката е голям мишок със Бръчков


02 Април 2020 16:37 | ��������
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

от прост огражденски бивш милиционер какво очаквате. то за полицай не ставаще, камо ли за депутат. то всичките депутати са такива селяци и неграмотници за това нищо хубаво не очаквайте.


02 Април 2020 16:37 | ��������
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

от прост огражденски бивш милиционер какво очаквате. то за полицай не ставаще, камо ли за депутат. то всичките депутати са такива селяци и неграмотници за това нищо хубаво не очаквайте.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар