Приключва подмяната на водопровод в Хаджидимово, екипи на ВиК - Благоевград полагат нови тръби и в село Жижево

18 юли 2020 14:40   1 коментар   2853 прочита


Дейностите по подмяна на водопроводна мрежа, в участък с дължина около 400 м, по улица „Свети Георги“ в Хаджидимово се очаква да приключат до края на днешния ден.

В момента екипи на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД - Благоевград извършват довършителни работи, като старите тръби се подменят с нови полиетиленови тръби с диаметър 90 мм. В община Хаджидимово вече са изпълнени предвидените СМР по ул. „Прогрес“ и „Георги Бенковски“, обекти заложени в Инвестиционната програма на ВиК - Благоевград за 2020 г.

Екипи на водното дружество работят и по подмяна на водопровод в село Жижево, община Сатовча. В участък от улица, с дължина 240 м, намираща се до Консервна фабрика, се полагат нови PE тръби с диаметър 90 мм.

Очаква се ремонтните работи там да приключат до края на следващата седмица. Успешно бяха завършени дейностите по подмяна на водопровод и по улиците „Г.С. Раковски“, „Клокотница“ и „Александър Стамболийски“ в село Мосомище, община Гоце Делчев.

„Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград изпълнява последователно Инвестиционната си програма, която за 2020 година е на стойност 2 958 460 лева.

1 коментар
18 Юли 2020 20:30 | Жостуалия
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Мильо направи милиони да еба Крадливия кмет. и като дойдат изборите праща хора които директно ти звънят вкъщи и ти предлагат по 50 лева на човек от семейството за да Гласуваш за него БОКЛУКА МУ МРЪСЕН!!!.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар