Премиерът Борисов откри и новия плувен басейн с олимпийски размери в VIII СОУ в Благоевград

19 ноември 2015 11:26   25 коментара   30086 прочита


Премиерът Бойко Борисов откри официално новия закрит плувен басейн с олимпийски размери в VIII СОУ в Благоевград. Всички ученици се бяха събрали на двора да посрещнат скъпия гост, а деца плувци показаха уменията си с изпълнение на стил бруст в басейна, щастливи от новото модерно съоръжение.

Заедно с министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, министъра на спорта Красен Кралев, областния управител Бисер Михайлов и кмета на Благоевград Атанас Камбитов премиерът провери и новото футболно игрище с изкуствена настилка в двора на благоевградското училище. Преди това Бойко Борисов преряза тържествено лентите на два нови санирани блокове в Благоевград . Блок "Лира " и блок в кв. "Запад" вече са с нова премяна ,резултат от успешно проведената акция по саниране в областния център .

Поли Иванова

 

25 коментара
19 Ноември 2015 11:32 | ...
Оценка:
-13
 (
37
 гласа)

Браво


19 Ноември 2015 11:51 | ...
Оценка:
56
 (
84
 гласа)

Браво.
Лапнаха хубави комисиончета и оттук.
Само да спомена супер готините екстри на басейна.
Няма естествена светлина.
Водата ще бъде студена - просто не моье да се затопля достатъчно, заради спестени средства от соларни панели.
Осветлението - спестени пари от скъпи осв. тела, сложени китайски, които още докато се монтираха и вече горяха и падаха. Дано не дадат на късо, докато има деца вътре.
Плочките - спести се от качествено лепило, със сигурност ще издържат 3-4 години.
Вентилация - не се направи по проект.
И още доста неща мога да изговоря, защото работихме там, а не са ни платили още.
Това е, ако искате изтрийте коментара ми, ако смятате че омаловажавам ВЕЛИКОТО ОТКРИТИЕ на обкръжението на тиквата.


19 Ноември 2015 12:27 | ТТ
Оценка:
-7
 (
41
 гласа)

Спрете се бе Г-н Премиер, комуноидната сган, газ ще пикне!


19 Ноември 2015 12:41 | не, не, не
Оценка:
-29
 (
51
 гласа)

Злобарите да мълчат. Децата ни има вече къде да плуват!!!


19 Ноември 2015 12:44 | Кирил А.
Оценка:
-13
 (
41
 гласа)

Има некомпетентни хора, които създават интриги само и се чудят как да накарат хората да не си харесват новата придобивка за града. Няма нищо вярно в това. Всичко е наред с басейна и всички ще могат да го ползват безопасно.


19 Ноември 2015 12:48 | Питанка
Оценка:
22
 (
36
 гласа)

Боко в кой коридор ще плува? и да побърза че ако влезе и ЛИЛЯНА.....


19 Ноември 2015 12:53 | САНДАНСКИ
Оценка:
15
 (
31
 гласа)

Вчера сковах нова кочина на бишето. Като сте се подкарали Дупница, Благоевград, елате и в Сандански та да я откриете подобаващо. Народ за снимките и за апродисментите ще подсигурим. И китки ще намерим. А ако знаете прасето как ще ви се зарадва.


19 Ноември 2015 12:57 | Майка
Оценка:
-5
 (
33
 гласа)

Но като децата ни печелят медали, хейтърите първи си поствате новините и се гордеете, а сега злобеете анонимно по форумите. Бойко това, Лиляна онова... Защо и сега не се зарадвахте - та това е направено именно заради тия деца! Неблагодарници, този басейн е за целия град, бас ловя, че и вие ще ходите там, но пак така анонимно


19 Ноември 2015 13:16 | 666
Оценка:
44
 (
54
 гласа)

Киро посочи една фабрика или завод и с колко работни места в
Благоевград ряза лентата да открие Борисов за 5години откакто е премиер та да получават родителите на децата заплати с които да ПЛАЩАТ такса та да им пускат децата да плуват ПОСОЧИ ЕДНО РАБОТНО МЯСТО В ПРОМИШЛЕНОСТТА


19 Ноември 2015 14:32 | Дон Барон
Оценка:
-7
 (
21
 гласа)

666 написа:Киро посочи една фабрика или завод и с колко работни места в

Абе не разбрахте ли, че частния бизнес сам избира къде да инвестира парите си. Кирчо, можеш ли да задължиш например Мак Доналдс да открият ресторант за бързо хранене в Благоевград, та дори и ако си кмет


19 Ноември 2015 14:38 | попо
Оценка:
22
 (
34
 гласа)

Да бяхте открили работни места, от това се нуждаем и за пенсиите да бяхте помислили кретени жалки, а и прибрахте комисионните.....


19 Ноември 2015 14:50 | БЪЛГАРОЕВРОПЕЕЦ
Оценка:
-4
 (
38
 гласа)

Ей не ви се угоди на плюещите тука. Бойко това, Лиляна онова, Камбитов.... спрете се малко бе, не виждате ли че тези хора работят и правят. Недоказани политикани се надпреварват да плюят и плюят. Това е положението, тези хора ще управляват още много време така че пийте успокоителните и си пазете сърцата.


19 Ноември 2015 16:34 | анонимен
Оценка:
26
 (
36
 гласа)

Ако това не беше в изпосталялата ни държавица, ако тези обекти не ги откриваше лично МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ на държавата, придружен от високо стоящи зам. министри, ако имаше бъдеще с много повече деца и младежи и много, ама много възможности за подръжка, щеше да бъде прекрасно, а в тези наши условия е твърде тъжно, за да бъде хубаво! И още нещо, да се вдигнеш от столицата, за да откриеш саниран блок, хора, замислете се, жилищен блок, не завод, не театър, не фабрика, а жилищен блок, това, ако не е върхът на парвенющината, не знам какво е, а вие пляскайте, радвайте се, щом ви е толкова умът!?


19 Ноември 2015 17:37 | Като .. .....
Оценка:
7
 (
19
 гласа)

Като се четат коментарите не е толкова трудно да се досети човек, кой към каква ясла е зачислен да се храни . ТТ, не, не, не, Кирил А, Майка, Дон Барон и БЪЛГАРОЕВРОПЕЕЦ явно имат приоритетно място в редиците на ГЕРБ - хубаво сено през есента и зимата, сочна хрупкава трева през пролетта и лятото и тучни безбрежни ливади . А за останалите какво да кажем, от онези от лошият матр'ял и постоянно мрънкащи както ги определи неотдавна г- н Борисов, тези дето имат пари за цигари, а не си плащат здравните застраховки, а пък на всичко отгоре недоволни от цените на винетките ?! А пък крайно нагло и невъзпитано от втората група коментиращи е че имат смелостта да питат и за работни места - просто прекрачват червената линия ! ГЕРБ се раздават максимално със строене на магистрали, прават катерушки, басейни, санират комунистически блокове - с една дума устремени към Европа . А пък заводи за какво да строят, имаше толкова много, огромни, всякакви и до къде ни доведоха ?


19 Ноември 2015 18:27 | ...
Оценка:
17
 (
19
 гласа)

Като .. ..... написа: Като .. .....
Като се четат коментарите не е толкова трудно да се досети човек, кой към каква ясла е зачислен да се храни . ТТ, не, не, не, Кирил А, Майка, Дон Барон и БЪЛГАРОНапълно съгласен!!!
Лошото е, че все повече хора осъзнават, че за да оцелят (по собствените си разбирания), искат да се присламчат към по-силните (за момента).
Затова и "симпатизантите" им се увеличават.
Защото ние българите не сме единни. Ние се мразим един друг, ние си завиждаме, ние злорадстваме срешу нещастието на непознатия.
Дори ц*****ните са по-задружни. Затова и никой не ги пипа.
И само да добавя.
ХОРА, разберете, няма да става по-добре.
Просто богатите ще стават по-богати, а бедните по-бедни!! Но за съжаление, при нас богатите не са трудолюбивите, честните, съвестните и достойните. При нас просто нещата работят по друг начин.
Държавата пропада и потъва безвъзвратно.


19 Ноември 2015 19:25 | 465
Оценка:
15
 (
19
 гласа)

Никой от журналята днес не споменава, че новия бюджет ни заробв а с още 5 милиарда дълг. Но това не е много важно, по важни са гърдите на Мара отварачката и други подобни тъпотии.


19 Ноември 2015 22:57 | якс
Оценка:
10
 (
12
 гласа)

ела и у симитлия да откриеш новио стар статион за 6 мили лева


20 Ноември 2015 06:58 | Родител
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Всичко направено е за доброто на хората, но да е качествено, за да няма произшествия с фатален край. Качество, не количество, за да се крата пари, няма значение кой е на власт в МС или кмет на града. Кой ще отговаря персонално, ако поради това за което пише "Браво"???


20 Ноември 2015 08:28 | Дон Барон
Оценка:
-9
 (
15
 гласа)

А на кой да благодарим, на Орешарски ли? Този, който спря този проект за благото на всички благоевградчани? Абе, вие къде живеете? Съмнявам се да сте българи или ако сте такива сте срам за България-дребни души. Тролят си тук по форумите двама-трима и си мислят, че са прави. Алооо... с по 50% разлика на изборите, 50% РАЗЛИКА, РАЗЛИКА и пак имате наглостта да се изживявате от името на суверенитета. Ама такива сте си, без достойнство и без чест. Приятен ден на всички Червенотиквеници и Путакисти!


20 Ноември 2015 08:30 | 123
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

За Бойко думайте що си искате, ама за Мона Лили не давам. Чекам Бойко само да я зареже, и аз я грабвам.


20 Ноември 2015 08:56 | Отличен
Оценка:
-3
 (
19
 гласа)

Отличен този път на правителството, на кмета най- вече, защото направи всичко възможно децата ни да имат място къде да плуват, да се развиват и да печелят нови отличия! Отличен!


20 Ноември 2015 12:29 | Майка
Оценка:
-3
 (
19
 гласа)

Браво, г-н Кмабитов, много направихте за този град. щастлива съм от факта, че Благоевград има нов плувен басейн, защото децата го заслужават. Адмирации


20 Ноември 2015 22:25 | Пешо
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Абе, това единствено комуне в Благоевград, което пише тук и си акумулира плюси и минуси - няма ли кой да го лъзне по наклонената към гробищния парк?!


21 Ноември 2015 10:12 | Мина
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Чудесна придобивка! Благоевград имаше нужда от това.


22 Ноември 2015 08:08 | aaaaa
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

боико да отговори на въпроса: влизат 2ма сириици с ножове вкъщи....
как да се защита????? защо хората немогат да имат оръжия?? а как да се защитим от тия с калашниците, ако доидат???
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар