Прегрупиране ли?! Забелязано на сесия в Петрич! Съветникът от ВМРО К. Стойков на банката до "Глас Народен"

06 април 2019 10:51   1 коментар   6059 прочита


Явно е, че съветниците от ВМРО Петрич Кирил Стойков и Стоян Божинов не са се помирили, след "разделението" им при гласуване на бюджета на общината, при което Стойков гласува "За", а Божинов "Против" бюджета. Това, което направи впечатление на вчерашната сесия е, че Стойков се присламчи и седна до съветниците от Глас народен.

Прегрупиране ли става в местния общински съвет, или просто там е имало свободно място, далеч от Ст. Божинов, това се питаха присъстващите, побутвайки се. Припомняме, че в свое изявление от трибуната на местния парламент по време на сесията за бюджета, Стоян Божинов, заяви, че му е писнало от предатели, кого имаше предвид не уточни, но след това двамата дори не си говорят. Има ли криза във ВМРО Петрич на входа на предстоящите избори ще стане ясно

А иначе вчера сесията на ОБС бе неочаквано вяла, без традиционните за петричките съветници, разпри и дебати. Разгледаха се 36 точки, част, от които отпаднаха, за да бъдат обсъждани на следващото заседание на местния парламент.

Вяра Иванова

1 коментар
06 Април 2019 15:59 | Кирилчо
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Киро карай си таксито
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар