Предизвестено! "Будните граждани" познаха 100 % резултатите от конкурси в общината! Ето новите директори на детски градини в Благоевград

31 юли 2020 17:17   13 коментара   16118 прочита


В мрежата дни преди края им бе публикуван списък с печелившите имена! Същите са!   

Излязоха резултатите от проведените в община Благоевград конкурси  за директор на 7 детски градини. След "оспорвана " надпревара, точкуване, сериозни изпити и събеседване,  директорите са ясни:

На детска градина "Вечерница" мястото заема временно изпълняващият до момента директор Катя Низамова, чийто резултат е 119, 70 точки, от надпреварата за тази детска градина отпадна Славка Джаркова, но тя е победител в конкурса за директор на детска градина "Св. Богородица".   Със 126, 20 точки за детска градина „Усмивка“ е класирана Евелина 
Доскова, а  за „Детски свят“ Стойка Гошева. Детска градина № 3 "Детелини" ще се управлява от Илияна Христова   Галина Арабаджиева оглави  детска градина №10 „Мак“, а Емилия Георгиева застава начело на  детска градина  № 11 „Здравец“. Резултатите бяха официално обявени и те повтарят категорично прогнозата на така наречените "Будни граждани ", разпространили дни преди края на конкурсите кой ще ги спечели, за което ви съобщихме.

Във фейсбук, приближени до властта, или сателити на властимащите, се обявиха като "Будни граждани" и информираха медии и общественост, че конкурсите вероятно ще бъдат опорочени, обявявайки списък с имената, които ще спечелят. За наша изненада, явно имат добра информация, или завидни оракулски умения, но те предизвестиха края на конкурсите и познаха с абсолютна точност кои ще са новите директори.

Ето списъкът  на  "Будните граждани " :Евелина Доскова за детска градина Усмивка, Стойка Гошева за детска градина "Детски свят", Славка Джаркова за "Света Богородица, Катя  Низамова за "Вечерница", Галина Арабаджиева за детска градина "Мак", Емилия Георгиева за "Здравец ".

Всички те са временно изпълняващи длъжността и трябвало да спечелят конкурсите, написаха преди дни в социалната мрежа  "Будните", които твърдяха, че имат запис, на които се чувало как училищния директор Д. Арабаджиев редил "пасианса " с директорките и разпореждал на зам. кмета Павлова кой къде да бъде назначен и затова поискаха намеса на прокуратурата в начина на провеждане на конкурсите.

Запис така и не се появи, но пък информацията им се оказа вярна. Оставяме коментарите на Вас, а прокуратурата вече се занимава с конкурсите за директори на дирекции в общинска администрация, дали  и конкурсите за детските градини ще бъдат обект на проверка, предстои да разберем.

П. Костов   

13 коментара
31 Юли 2020 17:48 | ?????
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Да живее Директора на 6-то Димитър Арабаджиев и неговото протеже Василиса-прекрасна, която се води на книга Зам. кмет. Кмета отново не е в час!


31 Юли 2020 17:49 | ?????
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Да живее Директора на 6-то Димитър Арабаджиев и неговото протеже Василиса-прекрасна, която се води на книга Зам. кмет. Кмета отново не е в час!


31 Юли 2020 18:59 | Шумантов@
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Васка е номер едно


31 Юли 2020 19:38 | Тери
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Закопаха града Томов и сие, Дончо ще го довърши


31 Юли 2020 20:28 | безименен
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

За съжаление не само там е така, навсякъде тези конкурси са опорачени и с
предизвестени резултати!!!! Трябва промяна на цялата система в министерството
и всички неграмотници и нахалници, които нищо не разбират да се махат!!!!


31 Юли 2020 20:36 | ...
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Мандатност !!!


31 Юли 2020 20:50 | Нека цирка няма спирка
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

От един смешен кмет, случайно попаднал в държавното управление, заобиколен от полуграмотни и некадърни хора какво очаквате, освен идиотски назначения? Тия толкова си могат.


31 Юли 2020 21:04 | Нека цирка няма спирка
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Благоевград няма кмет, има едно недоразумение, което периодично се появява в медиите, за да изръси поредната глупост. Жалка картинка, за която плащаме всички.


31 Юли 2020 23:11 | мммммммммм
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Дрън, дрън, дрън. Всеки, който познава кандидатите и знае потенциалните им възможности може да предскаже кое ще са победителите. Освентова има документи, които могат да се предложат за експертна оценка - това са разработените от кандидатите проекти за развитие на детската градина за която кандидатстват. тук временно изпълняващите наистина са имали една крачка напред, защото са наясно със състоянието на нещата. така че няма нищо изненадващо.


01 Август 2020 01:33 | Бизнесмени смешни
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Кеф ми е на душата, пръдня за зарята и неговите приятели. На борсата заминавайте. Сега да видим, боли ли :)))))


01 Август 2020 09:09 | Китан
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Айде герберска неграмотна измет време е да се махате!


01 Август 2020 20:22 | До бизнесмени смешни
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Хайде по- леко с коментарите, аз ви плащам заплатите и ще поискам ревизия на целия информационен център - кой и какво точно е написал от служебния компютър в работно време.


02 Август 2020 11:27 | Предизвикателство
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Хайде сега "будните" да познаят и кои ще "спечелят" конкурсите за директори на училища!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар