Предизборната ревизия в Кресна продължава! След полиция и прокуратура, комисия тръгва по следите на новите жителите в Кресна

21 октомври 2019 12:58   15 коментара   7042 прочита


Комисия ще извърши проверка на място в Кресна във връзка с новите жители, регистрирали се в града от началото на годината. „Комисията е назначена във връзка със сигнал на Районна прокуратура- Сандански и включва представители на ГРАО, Областна дирекция на МВР, на общинска и областна администрация“, заяви пред Struma.com областният управител Бисер Михайлов.

Както Struma.com писа след сигнал за регистрирани над 500 нови жители на Кресна от началото на предизборната година, се провежда полицейска акция за установяване на адресите им. Работи и прокуратурата. Сигналът към органите на реда е във връзка с подозрения за така наречения „изборен туризъм“.

Твърди се, че новите жители, са записани умишлено, като жители на Кресна, някои и в околните села, за да се повиши броят на гласоподавателите в полза на кандидати за кметове в града. Кресна не е изолиран случай, тъй като „изборният туризъм“ пред годините се превърна в масова практика.

Очаквайте резултатите от проверката.

Цвети Иванова

 


Още за: комисия   проверка   жители   Още от: Общество

Принтирай статия
15 коментара
21 Октомври 2019 13:26 | А.А.А
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Дано ги хванат тия пумяри, ама да не стане кой ми сра в гащите, да не е само димки и парлама за хората. А и тая полиция какво прави от един месец не може да каже какво става а майтап голем. Небой се народе родната полиция ви пази Ха Ха Ха, на 2000 човека немогат да намерят кои и са приоданци голем майтап.


21 Октомври 2019 15:18 | пнлтжс
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ЧЕУШ какво стана май ще ходим пак в магазино ами ПЕРОК ГАЗЕЛЕНО на парка ли ще работат вземиги че дълшжът много пари на хората


21 Октомври 2019 16:48 | Кире
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Какъв беше този концерт на Сигнал 20 минути било фалшиво озвучаването това нас не ни интересува Емилия и любовницата да платят концерта време е тази жена за прокорор


21 Октомври 2019 17:45 | Чаушо
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Бе много прост народ живее из тва село Кресна, Чаушо ги е хванал за риби всичките... а той е най - големия престъпник, облагодетелства престъпници, помога на престъпници... много скоро ще квичат не само прасета по село Кресна... Чауш живееш в минанлия век, всичко се знае... твоите прокурори няма да ти помогнат !!


21 Октомври 2019 18:38 | А.А.А
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Да му ядете бабалюгата, на Ники играйте фер плей бе идиоти, нощо не става от всичкиви чеп за зеле не става. Айде не се правете че сте от Казпичан всички се знаем до един кой колко пари чини. Кой колко е голем и колко е умен и така нататък. Да не давам примери че тия праведните оправиха Перун, абе що се ядосвам мачкане на изборите Георгиев и после па мачкане да им дое акъло в топка. Да нема прошка вече то се е видело цървул обувка не става.


21 Октомври 2019 19:54 | До горният
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Феърплей ли е да си регистрирал 400 човека? Явно на изпростелия българин му е избягал от тиквата, критерият за феърплей. Папалюгата му я яж ти, гледам, че имаш огромен талант и желание да си лизач.


21 Октомври 2019 20:33 | Ая
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Да не се окаже че повечето туристи са на Бриони и Диана от Брезница?????


21 Октомври 2019 20:54 | Някой
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Защо не проверяват и Брони и на г-жа Диана и те имат регистраций ама нали те пуснаха жалбата на тях ще им се размине. Да не говорим за мъжа й дето се е взел много насериозно и ходи да се заяжда с хората да им проверява дървата на тези които не са с жена му.


21 Октомври 2019 21:09 | кака пена
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Спокойно ..Чауш подишайкай, кака докато имаш имунитет. Наваксай банкети, но не давай пари за изборите. Пази ги ще ти трябват за адвокати защото си клиент на прокуратурата. Затова, че не отстрани Газалено от длъжност докато течеше делото, което изгуби. И кажи ми честно струваше ли си бе, кака. да му се връзваш, че ти докарал 300 човека. Горям глупак си бил ей.. И почвам да си мисля, че ако не беше Радка да ти даде акъл и тласък ато ти работеше 24 часа на ден. Щеше да си сервитьор сега на Паши на ханчето.


21 Октомври 2019 21:57 | А.А.А
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Къде са бе олигофрен, изкарай доказателства само плямпате, тогава да ти кажа евала, а за лизането сигорно си добър защото аз не ги разбирам тия неща, Виж за духане мога да ти поразкажа ако желаеш, или мога да те пробвам одзат какси.


21 Октомври 2019 22:26 | До горният
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

В момента съм в чужбина... Няколко години вече там се подвизавам. Вие къде сте? Освен, че по цял ден сте прегърбен от поклони пред властимащите, с друго какво се занимавате? Злоупотребяватели с алкохол редовно, а с наркотици? Питам, Ви, защото виждам, че от няколко часа сте неадекватен. Дано не, Ви е това ежедневното състояние.


21 Октомври 2019 22:41 | пнлтжс
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Чеуш признай на хората че са твой регистрацеите и да спира че ставаш още по смешен желая ти късмет но тия глупост ме замисля много съжалявам


21 Октомври 2019 22:59 | чаушо
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

ВАЖНО СОБЩЕНИЕ ЗАБРАНЯВА СЕ ПУСКАНЕТО НА КОКОШКИ ДО ИЗБОРИТЕ ДА НЕ ИЗЧОВКАТ АСВАЛТА НАРОШИТЕЛИТЕ ЩЕ БЪДАТ ГЛОБЯВАНИ ОТ ПЕРО ВАШ КМЕТ МИЛАНЧЕВ


21 Октомври 2019 23:43 | Pravilno
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Aбе смешници няма да ви излезнат плановете Ники ше е пак кмет ят вее и плуете но неструвате., опкражението на Миле е само боклук - Дончев, Аделина стил и много други бизнессмени с обештание за кокал.


21 Октомври 2019 23:56 | нв
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

ти си най големия смешник и дето се продавате за 2 ракий и всички останали да ви търпим ЗБОГОМ ПИЯНИЦИ ДОЛНИ на 27 е освобождението на КРЕСНА от най мразеното племе ЧЕУШЕВО
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар