Правят тенис корт в двора на Професионалната лесотехническа гимназия „Никола Вапцаров“ в Банско

25 август 2019 12:27   1 коментар   6216 прочита


Правят тенис корт и редица обновления в двора на Професионална лесотехническа гимназия „Никола Вапцаров“ в Банско. Общината публикува процедура по събиране на оферти за „Преустройство на част от дворно пространство – спортна площадка в Професионална лесотехническа гимназия „Никола Вапцаров“ – гр. Банско”.

Дейностите са част от проект: „Подобряване на енергийната ефективност на ученическо общежитие и преустройство на съществуващи спортни съоръжения и изграждане на нови такива в Професионална лесотехническа гимназия „Никола Вапцаров“ – гр. Банско“.

Дейностите, които са включени в поръчката са преустройство на спортната площадка в гимназията. Ще се осигури изграждането на спортни съоръжения за футбол, тенис на корт, тенис на маса и фитнес на открито, както и ще се облагороди територията на двора в учебното заведение. За продължително използване на спортните съоръжения, е предвидено и LED осветление и прожектори. Предвидени са и трибуни за посетители, разположени в две зони.

Цвети Иванова


Още за: тенис   корт   двор   гимназия   Банско   Още от: Общество

Принтирай статия
1 коментар
25 Август 2019 14:44 | Браво!
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Една статия на Струма. ком без името на Икономовата маскара и то в предизборна кампания. ТАКА ТРЯБВА! Защото за него се пише даже и когато ходи да пикае. Какво да се прави? Лъскателства герберски! Интересно е, че не пише, че той е дал парите?! Но не е късно. Утре миризливата Тенева ще напише подробности, че днес е на плаж.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар