Повреда в системата на Агенция Митници предизвика километрична опашка от тирове на ГКПП Кулата

18 септември 2019 15:41   2 коментара   5292 прочита


Повреда в системата на Агенция Митници предизвика километрична опашка от тирове на ГКПП Кулата. Движението е затруднено на изхода за товарни автомобили. Нормален е трафикът на входа и изхода за автомобили.

Опашката от товарни коли на граничния пункт е над 10 километра, което изнервя шофьорите. Според запознати, забавянето е заради щателните проверки на товарните автомобили, което води до бавно придвижване на колоната.

2 коментара
18 Септември 2019 17:16 | SS
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Малоумници, повреда или щатни проверки, кое е вярното?


19 Септември 2019 07:49 | родител
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Агенция митници ще плати ли неустойките за стоките, които не са доставени навреме, за товарите, които не се товариха поради тяхна вина? Много често кантарите показват 1 тон претоварване и се плащат неправомерно глоби. Стоки, които се продават на тон и са мерени на лицензиран кантар в Гърция и в България на кантарите на Кулата излиза, че са по тежки. Има стотици жалби от фирми в Агенция Митници и нищо не се случва... защо? Докога ще се търпи това положение? Моля господа Митничари не знаете ли, че вашите заплати са от данъците на фирмите, които работят законно в държавата България?
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар