Последиците от една "Забранена любов"! Началникът на Охранителна полиция в Благоевград Георги Кьосев се сбогува с МВР! Подписа заповед за напускане..

16 май 2019 09:52   27 коментара   45455 прочита


Бащата на дознателката Розалина Кьосева, разтакавана по съдилища и прокуратура заради връзката и със затворника Вл. Бойчев-Боклука, си тръгва обиден...

Дългогодишният полицейски началник Георги Кьосев, шеф на Охранителна полиция В ОД на МВР в Благоевград, вчера подписа заповедта си за напускане на системата. Кьосев, един от емблематичните служители на полицейската дирекция си тръгва обиден, заради отношението на колегите му по време на ареста на дъщеря му Розалина Кьосева, станала жертва на разработка на Вътрешна сигурност заради любовната и връзка с криминалнпроявения Владимир Бойчев - Боклука.

Дознателката Кьосева, обвинена в престъпление срещу системата, в износ на информация към любимия си и в укриване на европейска заповед за ареста му, е с мярка домашен арест. Пред Struma.com преди време Кьосев заяви, че се чувства омерзен от истерията около дъщеря му, убеден в нейната невинност и сигурен, че тя е жертва на злонамерени колеги. "В тази система никой не е застрахован, не са решили, не са те омаскарили", заяви Кьосев, който веднъж вече е пенсионер, но остана да работи в МВР.

В момента Кьосева обжалва мярката домашен арест и иска от съда по-лека. Припомняме, че тя бе арестувана след зрелищна акция на вътрешна сигурност и прокуратурата, заради забранената си любов с Боклука. 4 обвинения бяха повдигнати срещу нея, а заради нея и казусът и бе свикана официална пресконференция, на която присъстваха столични прокурори.

В съдебна зала Кьосева не се призна за виновна, но призна за връзката си с Бойчев, която датирала от години. Кьосева бе категорична, че обвиненията срещу нея са несъстоятелни, тъй като не е предавала службата си пред Бойчев. Прецедент бе ареста на дознател в полицията, случаят доби широк обществен отзвук. Три дни шум и в момента нищо, не се знае как върви разследването и каква ще бъде съдбата на Розалина Кьосева. Семейството ѝ обаче преживя тежко случилото се с детето им и не я оставиха нито за миг без подкрепа.

Арестът ѝ бе в основата на решението на Кьосев да напусне МВР. На въпрос на Struma.com дали се срамува от случилото се с дъщеря му и затова ли напуска, Кьосев отговори така: Не се срамувам от детето си, аз знам що за човек е и колко съвестно си гледаше работата. Не вярвам в обвиненията и вярвам в справедливостта и в безпристрастността на българския съд. Времето ще покаже, кой къде е сбъркал, но аз видях лицемерието и жестокостта към дъщеря ми и отношението на колеги, което провокира у мен обида и отвращение към работата, на която съм посветил живота си.

П. Попов

27 коментара
16 Май 2019 10:38 | Митко
Оценка:
26
 (
34
 гласа)

Не мога да кажа дали Рози е престъпила закона или не. Може и да е виновна. Това, което е сигурно обаче е, че полицаите от вътрешна сигулност в Благоевград са мартинални, некомпетентни идиоти. И нещо повече- двама от тях са доказано дълбоко корумпирани, а се борят срещу корупцията. Това останалите служители на дирекцията го знаят и за тях е кръвна обида фактът, че ги раследват именно такива. Вътрешна сигурност станаха за поигравка през последните години, защото началникът им Б. Митрев никога не е бил полицай, а един посредствен палячо, който няма уважението на колегите си и няма никакви предишни професионални успехи. Известен е с мързела си, тромавия ум, комплексираност и интригантство. Цялото му съществуване се води от желанието му да си върне и отмъсти на онези, които го превъзхождат, защото го превъзхождат.


16 Май 2019 10:48 | Айде
Оценка:
31
 (
33
 гласа)

Прав е, системата е порочна. А ако беше по добра дали изобщо и той щеше да работи в системата, камо ли дъщеря му. Не е добра системата. Действа се според човеко, кой е той. Напоследък сме и свидетели колко неадекватна е българската полиция. Как ходите на работа господа полицаи като знаете това. Това е професия призвание. Недай си боже ако ви се наложи да чакате помощ от полицията. Карат те да отегляш жалби, и после ти викат пиши и диктуват. Вие мислите че без връзки се почва работа в МВР.


16 Май 2019 10:49 | Ех, Розалина
Оценка:
31
 (
35
 гласа)

Окепази баща си заради един. Няма значение дали си извършила престъпление, съществето е, че една полицайка, и то разследваща, облазована и интелигентна, върти любов с бандюга. При това осъден и затвора. Не ти ли дойде на ум, че това може да те злепостави, а и други да засегне?


16 Май 2019 11:33 | Цоп
Оценка:
31
 (
37
 гласа)

Невероятно! Познавам Владо Боклука и все се чудя, каква жена трябва да си, за да се залюбиш с тоя пропаднал крадец. Ами Розе, кат си полицайка, толкова ли беше трудно да му провериш досието, бе? Тоя грозник, с два пръста чело, се занимава с кражби и дрога още от дете!!! Кое толкова ти е привлекателно? Сега сигурно като излезе ще му се хвърлиш на врата още пред портала на затвора, така ли? Ти с какво възнамеряваш да се занимаваш след полицийската служба, с пласиране на наркотици ли? Омитай се докато е време!


16 Май 2019 11:41 | До МВР-то
Оценка:
26
 (
30
 гласа)

Да не кажете, че не сте информирани после... Владо Боклука и ла. покрай него бачкат с Райо Чората и с Мите Чората. Сами си правете изводите.


16 Май 2019 11:46 | К
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Тюх, тюх, тюх


16 Май 2019 12:41 | Иво
Оценка:
12
 (
18
 гласа)

А ще вземе ли 20 заплати?


16 Май 2019 13:16 | Аз
Оценка:
3
 (
17
 гласа)

Разбира се че семейството ще я подкрепи дори и да има вина все пак няма безгрешни и тая система Мвр нищо не им дава на работещите там само им взима здравето и пенсионираните се вече от там са на половина хора с разбити нерви и разклатено здраве


16 Май 2019 13:36 | Ох ох
Оценка:
18
 (
24
 гласа)

Не познавам пенсиониран полицай с разбито здраве от обществена слъжба, от вътрешни интрижки не знам . И трябва като на запад, сгафил си пенсията ти отиде. За мен е недопустимо висш слъжител на МВР да счита че е нормално да счита, че такава връзка е достойна за дознател. И да получи 20 заплати наистина. !


16 Май 2019 14:22 | Пешо
Оценка:
17
 (
19
 гласа)

Айде на село сега
Дано разберат колегите че полицията не е часна фирма


16 Май 2019 14:56 | Ех Розалина и Цоп
Оценка:
-3
 (
11
 гласа)

Не Ви познавам и не знам възрастта Ви, но не забравяйте, че "ЛЮБОВТА Е СЛЯПА".
Всичко друго-оставете.


16 Май 2019 15:36 | пепи
Оценка:
-4
 (
12
 гласа)

това че е дознателка няма. право на живот ли подписала е т. д а не че си дава живота на. мвр какво като е бил криминално проявен нали си плаща за грешката за убийство ли лежи за изнасилство ли значи тя може само с полицай или държавен служител да бъде баща й бащай е мишената изплзавт връзката на момичето. и то защото този сам им показа и ги караше да я подалушват после друг му е виновен неграмотник


16 Май 2019 16:29 | Л
Оценка:
5
 (
9
 гласа)

И ся Ко ке закъса охранителна полиция
бря, бря


16 Май 2019 17:16 | хаха
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

Ей, Цоп! Естествено ще каже че е влюбена, ти да не искаш да кажеш че е вземала кинти пази бандюгите? може и да е полицайка, ама не е толкова проста, хаха


16 Май 2019 17:24 | Вяра
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Системата е чудесна. защо не .само у нас има тази простотия да му фадат сега и 20 заплати. какво търсим в европа. какво ни е европейското. държавни служители и пилитици наглеци. ъпсурди навсякъде около нас. няма нищо кпето да е нормално. ще гласувам на всички избори. вече знам за кого няма да е. жалко за свестните хора


16 Май 2019 20:05 | 911
Оценка:
8
 (
14
 гласа)

Колко интелигентност лъха от този убавец
. Цел живот аванта насекаде никакви служебни резултати освен за лични облаги и сега 20 заплатки


17 Май 2019 12:05 | Kateto
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

ЛИБОВ ИЛИ НЕЩО ДРУГО, има причина Розалина да помага на престъпник. Държи той някакъв коз дето тя ще трябва да изплюе за да се разбере какво я държи така че да не казва нищо за тази връзка. Сигурно е нещо от което не можеш лесно да се оттървеш и аки се разчуем, некаква палава игра ща са получи.


17 Май 2019 17:21 | Ива
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

А другата му дъщеря цветелина по мъж георгиева дето я нареде в митниците от20 човека тя ли е най кадърната та да спечели конкурса а като съм работила с нея в миграция и бъкел си няма горката на вързано куче хляб неможе да даде знае само да си гледа увисналите задни части и да се сваля на всичко мъжко наред като се надява да и обърне някой внимание ама иви самосезирайте се Прокуратурата


17 Май 2019 20:11 | БСП
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Този Господин Кьосев, защо е оставен след пенсионна възраст да работи в системата ?Взеб 20 заплати накуп е и в момента и на заплата, уредил цялата рода на държавна хранилка кой става, кой не става в Полицията. Цял живот на Полицейска хранилка с превилегии и впаст и връзки. И сега какво става, защо вътрешна сигурност задържала дещеря ми. А, да си мълчат и неговата да вилнее, защото баща и е шеф и са недосегаеми. Господин Кьосев отдавна още при задържането на дъщеря ви трябваше с достойнство да напуснете системата, не да обвинявяту Вътрешна сигурност. Защото дъшеря ви и подслушвана и по сигнали арестуване. Хайде стига с това хленчене. Колегите.. ами колегите ако беше мирно седяло...


17 Май 2019 21:55 | Гражданин
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

..."един от емблематичните cлyжители на полицейcката диpеĸ ция"...
Сериозно?


18 Май 2019 08:48 | Тотото
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Айде сега вътрешните служби да се захванат и с г-н Кьосев ... В кърпа им е вързан ...


18 Май 2019 08:53 | Тотото
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Гражданин написа:... "един от емблематичните cлyжители на полицейcката диpеĸ ция"...
Сериозно?

Да !!! Служителите на всяка една пУлицейска дЕрекция са Имблематични, факт ...


18 Май 2019 09:23 | Леле
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Наглец, кво ще прави полицията сега без теб? Не те ли е срам, с какво си бил полезен на обществото, не на себе си бе психопат.


18 Май 2019 12:33 | найде
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

и както казава кандидат зетя " Мърша долна" съсипа дъщеря си от мания некадърник ненормален


18 Май 2019 19:54 | Та
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Самовеличание, корупция, мързел, насилие, връзки за да се почне работа в полицията, законни и незаконни облаги. Такава е реалността в българската полиция. Разбира се има изключения слава богу. Да се молим да пипаднем на хора в полицията или да намерим връзки. Докога така?


19 Май 2019 05:00 | До Ива
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Задните части нема да и ги коментираш Иво, защото ти ги немаш никакви. А ти завиждаш щото си стара и никой не ти обръща внимание. Нали и тебе с връзки те сложиха в миграция - знам кой е приятел на твоя татко дето се разплаща на лево и десно и под масата.


19 Май 2019 13:01 | Гани
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Няколко години търся съдействие от полицията и не го получавам. За грубото отношение и наглост, че те работят според човека да не говорим. А тази седмица станах свидетел как полицаите бият. Е г-н Кьосев трудно е да повярвам, че точно вие сте светци. И за съжаление дъщеря ви не е единствената с нерегламентирани връзки. Но тя изгоря . Може би това имате предвид не сме само ние. И не си мислете че някой изпитва злоба към вас, на хората им писна хем хрантутнци, хем мързеливи, хем някои престъпници.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар