Посланикът на република Сърбия доц. д-р Желко Йович и почетният консул на Република Казахстан в България Митко Солаков на работна среща с Председателя на ОбС Благоевград- Андон Тодоров.

28 май 2020 13:11   9 коментара   4435 прочита


Посланикът на Република Сърбия- Доц. д-р Желко Йович и почетният консул на Република Казахстан в България- Митко Солаков, посетиха днес Община Благоевград по покана на Председателя на Общински съвет Благоевград- Андон Тодоров. На провелата се в изключително дружеска атмосфера работна среща бяха обсъдени възможностите на областния център Благоевград за сътрудничество с Република Сърбия, предвид традиционно близките отношения между двете страни.

Обсъдена бе възможността за побратимяване на Благоевград с избран град в Република Сърбия, с цел задълбочаване на отношенията и доброто сътрудничество. Според Тодоров, побратимяването ще създаде предпоставки за привличане на инвеститори и културен обмен, за провеждането на културно- образователни младежки форуми, както и икономически форуми, с представители на бизнеса от двете страни.

Почетният консул на Република Казахстан- Митко Солаков изрази благодарност за поканата и подчерта, че Благоевград вече се е доказал като изключителен партньор в културния обмен, тъй като години наред Република Казахстан е представена добре в областния център, чрез проведени серия мероприятия, свидетелстващи за ползотворното сътрудничество.

Това е само началото на работните ни срещи, след които съм сигурен, че ще се случат изключително полезни за Благоевград неща, отчете в края и домакинът Андон Тодоров. 

  Вени Иванова 

9 коментара
28 Май 2020 13:25 | Шумантов@
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Да паднеш от смях само като видиш председателя


28 Май 2020 13:42 | На Доньо фена !
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Доньооо, Доньо.. общината ти дупка, както сам я описа, ти предизборна кампания си водиш. Хвала и на усърдието. Ама без синьото костюмче, не ставаааа..... Айде обратно в басейнчето да се плицикаш и остави работата в способни ръце. Не мори се, кмет няаа да станеш! ;


28 Май 2020 13:50 | До дончо
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Още ли шмъркаш бело, а още ли предлагаш от персонала ти на клиенти като проститутки? Евала председател, Тасков може да беше всичко, но имаше не се занимаваш с проституция и наркотици, а ти ги продаваш на децата


28 Май 2020 15:09 | Падам
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Ще падна от смях, наркомани Дончо председател, кога е станало това?


28 Май 2020 15:40 | Да
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Да направим Дончо кмет, за да стане Мама Кажа председател на общинския съвет. С подобно убийствено управляващо дуо и коронавироса няма да смее да доближи община Благоевград, пък и голям смях ще падне.


28 Май 2020 15:41 | гражданин
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

А по-лошото е, че този и кмет иска да става.....


28 Май 2020 16:05 | Ха ха
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

По смешно управляващо дуо от Балито и Мама Кажа бяха само Камбата и Хриса сервитьорката.


28 Май 2020 16:29 | Боби
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Под "традиционно близки отношения със Сърбия" вероятно се има впредвид репресирането, клането, изселването на българи и заграбване на територии от страна на Сърбия.


28 Май 2020 17:56 | Блг
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Марш от там бе Дончо
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар