"Поръчкова агресия" върху тризначките от Благоевград в Лондон: "Взимат ни пръстовите отпечатъци, за да строят билдинги", истината от Надежда

17 октомври 2019 10:08   7 коментара   18683 прочита


Феноменът от Благоевград - тризначките Вяра, Надежда и Любов Станчеви стават все по-популярни и в чужбина. Вече и в Лондон говорят за тях, след като в началото на месеца една от тях бе задържана в ареста.

След като се отърси от стреса, Надежда обясни какво точно се е случило и защо се е стигнало до задържането ѝ.. Ето какво написа Надежда Hope Станчева в профила си в социалната мрежа (Struma.com публикува без редакция):

"Ще обЕсня какво се случи на 01.10 дойдоха двама мъже в моята стая и ми показаха някакъв документ. Аз нищо не ги разбрах и помолих да включим преводач.. Те ми се смееха че не ги разбирам и аз повиках полиция.

Като пристигнаха полицаите ми казаха с присмех че не ги интересува че не ги разбирам и ни арестуваха с агресия. Заведоха ни в участъка и ни сложиха в карцер без да разбираме абсолютно нищо взеха ни пръстови отпечатъци от всеки пръст на всяка една ръка и ни снимаха. След това дойде преводач и ни каза че сме обвинени в удряне на полицай.

Дойде служебен адвокат в 20 часа и ни разпита. После още мъж и една жена ни разпитаха и ни показаха кадри на който никой от нас не е докоснал полицай и ни пуснаха. Това се случи. Нито имаме документи от полицията за задържането ни нито от двамата мъже! Това е поръчкова агресия да ни вземат пръстовите отпечатъци за строят билдинги в Лондон", завършва разказа си Надето.

Не закъсняха и коментарите под поста на хора, недоумяващи какво точно ще строят с отпечатъците на благоевградчанката. Според коментиралите, случаят е изключително сериозен и е трябвало лично премиерът Борисов и главният прокурор Сотир Цацаров да се намесят, а пък "ЮНЕСКО трябва да се сезира за опазване и рушене на националното ни богатство".

Феновете на сестрите не скриха разочарованието си, че Надежда не е научила и думичка английски за няколко годишния си престой на острова. Благодарение на предупреждението ѝ пък, един млад българин се отказа от намерението си за емигрира: "Мислех да ходя в Англия, но след като разбрах че крадат пръстови отпечатъци за да строят билдинги се отказах... Пак добре че не са ви откраднали и пръстените, че и нов дворец за кралицата щяха да построят..."

Изглежда цялата тази ситуация силно е изнервила иначе спокойната Надежда и липсата на подкрепа от страна на българските власти я принудиха категорично да се отрече от собствената си Родина, заявявайки, че няма нищо общо с България. Освен изоставена, Надежда се е почувствала и засрамена от сънародниците си поради расисткия скандал, който гръмна след мача България-Англия.

П. Пенева


Още за: тризначки   арест   профил   Още от: Общество

Принтирай статия
7 коментара
17 Октомври 2019 10:54 | А.А.А
Оценка:
25
 (
25
 гласа)

Без коментар .....


17 Октомври 2019 10:58 | Б.Б.
Оценка:
28
 (
28
 гласа)

тия не подлежат на нищо, по-добре да си закачат по едно гюле на шията и айде в атлантика, феномен били, пълни кукувици са това, то кукувиците са по-умни от тех, то даже не е смешно, при тях е повече от трагично


17 Октомври 2019 11:20 | Сър Пичук
Оценка:
24
 (
26
 гласа)

Да се пръждосат по-скоро и да им вземат българските паспорти, че да не ни излагат с тъпотията си по Европата. Айде, джом в Патагония, там може и да доближите минималното ниво на интелигентност!


17 Октомври 2019 14:38 | Цена
Оценка:
8
 (
22
 гласа)

Тези и такива като тях подкрепят герб.


17 Октомври 2019 14:56 | zapoznat
Оценка:
10
 (
18
 гласа)

Трите ПАТКИ са любимки на Боко Тиквата! При всеки възможен случай и трите се натискат да се снимат с техният "герой" и се обявяват за твърди герберастки..... ама сега като не им е обърнал внимание сигурно веднага ще напуснат гробарската партия..... и веднага техният случай ми напомни на още един такъв "герой"--Г. Софкин... бившият председател на "Малки Български хора", който допреди изгонването му раздаваше членски карти на сдружението на куцо и сакато и най-вече на които са на власт..... ама го изритаха отвсякъде и той веднага се обяви против 'приятеля си" Боко и всички партийци, а па особено злъчен стана когато натрупа яки дългове и се чудеше къде да си завре гъза от страх!


17 Октомври 2019 22:22 | Ради
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Е, аз пък вчера видях две от тях в началото на алеята за Бачиново. Отбиха се да пийнат студена вода от чешмата и се надговаряха. Как се разбират - не доумявам


18 Октомври 2019 01:19 | Коч
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Двете умрели кучета са тръгнали за Хърсово
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар