Пореден успех за благоевградско дете! Александрина Механджийска покорява световни кино сцени

24 ноември 2019 13:08   3 коментара   18939 прочита


Пореден успех за благоевградския талант Александрина Механджийка. Освен изключителна певица, спечелила купища награди, Алекс влиза в ново за нея поприще. Александрина е търсена от различни кинопродукции. Тя обаче се спира на американския кино пазар. Алекс сподели, че влиза в ролята на бежанката Рая.

Александрина Механджийска е едно от най-известните и талантливи деца на Благоевград. С невероятния си глас тя впечатлява навсякъде. Тя е умна, амбициозна и решителна. Алекс не се спира. Участва в различни благотворителни кампании, а вече се ориентира и към киното.

Очаквайте подробности за ролята ѝ и какво предстои пред Алекс.

Цвети Иванова

3 коментара
25 Ноември 2019 13:42 | Обективно
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Че е амбициозна е ясно или по - скоро ми лъха на болна амбиция от страна на родителското тяло. Но да ме прощавате, това дете пее фалшиво!


25 Ноември 2019 14:02 | читател
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Болните амбиции един ден си вземат своето! Грозновато и фалшиво пеещо, но нали все още е дете - върви. След някоя и друга година го очакват много разочарования, когато се сблъска с реалността! Сега надуват като балон мераците и нереалистичните му "големи" качества!


26 Ноември 2019 14:21 | Ass
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

На това дете всички награди са му нагласени! Дано новият Кмет спре вече неговото бутане на всякъде! Деца от Читалището няма ли да ни ги похвалите!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар