„Политрансфер Електрик“ ЕООД ще ремонтира няколко детски градини в Благоевград

30 август 2019 10:00   2 коментара   3826 прочита


„Политрансфер Електрик“ ЕООД е фирмата, която ще извърши ремонт на няколко детски градини в Благоевград. Офертите бяха отворени вчера, след като представител бе поканен пред Комисия за договаряне. Председател на комисията бе началник- отдел „Обществени поръчки“ към Община Благоевград Ива Цветанова. Фирмата, бе поканена да извърши предвидените ремонти, след като при обявяването на офертите няколко поредни пъти, участниците не отговаряха на условията.

„Политрансфер Електрик“ ЕООД ще ремонтира фасадата на сграда на детска градина в село Покровник, както и отоплителна инсталация на ДГ „Детски свят“, ДГ „Света Богородица“ - филиал, ДГ „Детелини“, ДГ „Роса“ и ДГ „Вечерница“. Според изискванията, ремонт ще бъде извършен и на сервизен асансьор и монтаж на районно осветление в ДГ № 12 „Алени макове“, както и на отоплителна инсталация на Еколенд, местност „Бодрост“.

Комисията ще разгледа предложенията на фирмата, за да потвърди, че именно тя ще извърши ремонтите, ако документацията е напълно изрядна.

Цвети Иванова


Още за: ремонт   градини   условия   Още от: Общество

Принтирай статия
2 коментара
30 Август 2019 11:01 | Опа
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

А защо не са поканени други фирми?


30 Август 2019 13:41 | ДС
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Тези, ремонти през 2020-та год. ли ще се правят? От следващата седмица, запо4ва у4ебната година в детските градини. Или така ще се направят, 4е след това да има ремонт на ремонтите?
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар