Политическата диверсия, донесла опасния вирус на омразата, предизвика епидемия в Благоевград! Народът се поболя! Градът разви остра алергична реакция към политиците от всички партии! А идват избори!

21 февруари 2020 13:44   52 коментара   20990 прочита


Големите: ГЕРБ-неми и безгласни, в оздравителна терапия, БСП агресивни и опасни! Малките-крайно подвластни! Политическите съюзи се разпадат, саботьори не спират да рушат, новите управленци не могат да излязат от предизборната кампания и да заработят

Благоевград е на прага на нови избори. И в това няма съмнение, независимо от опитите правото да се обезличава и съдът да се неглижира. Всеки момент ще излезе решение на ВАС по казуса с новия кмет на Благоевград Румен Томов, заради нарушението му, свързано със заличаването му като търговец в Търговския регистър.

ВАС ще трябва да потвърди или отхвърли решение на местния административен съд ,разпоредил на общинската избирателна комисия да спази закона и прекрати предсрочно правомощията на благоевградския кмет. Решението на АС се обжалва и в момента е във ВАС за произнасяне. Съдебната практика по казуса е, че заради подобно нарушение, кметът трябва да бъде освободен от поста си, с решение на ОИК. Ситуацията в Благоевград се случи месец след изборите и влизането на новото управление в община Благоевград. Управление на БСП и политически съюз от малки и по-големи партии, решени да съборят съществуващото 8 години статукво в Благоевград, а именно управлението на ГЕРБ и неговия кмет Атанас Камбитов. Камбитов падна и послужи за оправдание на злонамерени активисти на партията, които яхнаха провала ,за да се извиняват за собственото си безсилие и вътрешнопартийните ежби, продължаващи с години.

Врагът на ГЕРБ е в самия ГЕРБ, защото: Близо 2 години, скрити и потайни, внимателно подготвяни специални мероприятия, с използването на "политически диверсанти", целяха да разрушат авторитета на управлението и обезсилят водещата политическа партия ГЕРБ. Вътрешни саботьори и чужди агенти бяха допуснати в структурата на партията в Благоевград и успяха да я разцепят, разединят и настроят част от членовете и срещу избрания 2 пъти кмет Атанас Камбитов. Лични неудовлетворени интереси и провинциални амбиции, завист по пътя на подражанието и чиста проба злоба в структурата, извадиха на светло кандидати, видели се успешни в кметския кабинет.

Крамолите в ГЕРБ бяха катализатора на енергията и послужиха като трамплин на малки и жадни за власт партии и на БСП ,която с години търпеше катастрофални загуби в изборите, да изскочат от нафталина и да започнат злостна, злобна и истерична битка за властта в областния център. Вирусът на омразата много бързо се разпространи и зарази народа на Благоевград, който разви остра алергична реакция с епидемични размери. В тази предизборна ситуация, водещата политическа партия ГЕРБ коленичи пред масовата психоза и предаде кмета си. Факт ,който всички и до днес коментират. В пространството се спрягат имена на саботьорите, диверсантите и външните агенти, които купуваха гласове срещу собствения си кмет и работиха срещу собствената си партия.

Политическото лицемерие, алчност и проявена мерзост сред герберите отвратиха електората и авторитетът на партията се срина.Оправданието, че причината е Камбитов -Не върви, няма почва вече. Камбитов спечели изборите на първи тур, само със своя електорат, с трайните си фенове, останали му верни в два поредни избора. В момента пред ГЕРБ е отправеното предизвикателство - Камбитов го няма, ако той е бил причината за партийния катарзис, то "туморът " е изрязан и трябва да започне спешен оздравителен процес.

В момента обаче не виждаме как върви "терапията " на герберите. Градът ври и кипи около нарушенията на новата управа, около липсата на проекти, около чистката в общината, около обвиненията във финансови злоупотреби и обиди към ГЕРБ и правителството, наляло стотици милиони в областния град, но от видните гербери никакъв коментар в защита на партията и лидера си Б. Борисов, начело на правителството. Изключение правят част от съветниците, които в ОБС се опитват да бъдат опозиция на властта. Останалите видни активисти са неми и безгласни. Истинските поддръжници на идеята "ГЕРБ" страдат неистово в момента, виждайки в какво състояние е партията, силно уплашени, че ГЕРБ няма да успее да извади подходящ кандидат за изборите.

"ГЕРБ ще успее да се изправи на крака", това коментираха пред Struma.com изявени гербери тази седмица. Нова вълна се надигала в момента в партията в Благоевград. Две дами са се зарекли, че ще възродят ГЕРБ Благоевград. Новият лидер Р. Димитрова е нахъсана за рестарт на структурата и е категорична, че ГЕРБ ще си върне областния център. Започнала е зверска мобилизация и е в ход ултимативно разпореждане: Един за всички, всички за един, край на ежбите и болните амбиции. Благоевград не може да остане в ръцете на БСП. Вече дори се спрягат имена на благоевградчани, които ще излязат на изборите, но от съображения за Сигурност, пред "въоръжените с кал хейтъри", спестяваме имената на оглежданите от ГЕРБ, благоевградчани. Депутатът Даниела Савеклива, със значителен вече опит в политиката, работи активно, за да влезе много бързо ГЕРБ в период на обновление и обединение. Дано!

БСП- Благоевград е динозавър сред политическите субекти, който успя с кански рев да излезе от епохата си на забвение. Червените припознаха Румен Томов за техен кандидат за кмет и независимо, че той спечели на балотаж с подкрепата на останалите партии в областния център, в момента се вихрят  във властта в областния център, след години летаргия. Днес червените са в апогея си в местната власт, припомняйки ежедневно на новия кмет "предизборните му ангажименти ". Вотът АнтиГЕРБ и АнтиКамбитов осигури победата на Томов, чиято кампания бе безлична, но с популизма си, стратезите зад него успяха " да почешат " народа, където го сърби, не подбирайки обещанията си за светло бъдеще:  че ще има работни места, че ще се върнат младите в града, че ще има фабрики, ще има хляб за всички..... Думи, думи, а дела до момента никакви. Само ревизии, само назначения по "предизборни ангажименти", загубени проекти, разочаровани служители, безпаричие и хленч от новите управници на общината....

От БСП, Томов придоби малко под 4 хиляди гласа, а победи на балотажа с над 18000 от гласовете на благоевградчани, осигурени му от останалите по-малки партии в Политическия предизборен съюз. Агресивната днес намеса на червените в общинската политика е крайно отблъскваща, при условие, че години наред БСП губеха срамно избор след избор, раздирани от вътрешни битки ,стигали дори до физически сблъсъци между лидерите и. Ситуацията вътре в партията и днес не се е променила, отново са налице два лагера- едните поддръжници на Корнелия Нинова, другите против нея. Острите противоречия между червените бяха в основата на непрекъснатите им провали.

С победата на Томов червените добиха самочувствие, уверени ,че и в евентуалните следващи избори отново ще са във властта. Предвид последните събития и случващото се в Благоевград обаче, силно се съмняваме, че БСП ще повтори победния си резултат, тъй като съюзът с другите партии се разпадна. Голяма част от партиите, застанали зад кандидата на БСП Томов, останаха разочаровани. Не стигна "общинската баница" за. всички,  именно, заради лакомията на БСП да се намърда със свои хора навсякъде в местната власт. БСП взе секретарско място в общината -административен  секретар стана съветникът им Мария Стойнева, зае го на всяка цена, предварително договорено и изпълнено предизборно обещание на новата управа. Независимо, че народът видя колко предизвестен бе проведения за мястото и конкурс Лидерът на БСП Любен Милев ще става зам. кмет по сигурността в общината отново като предизборен ангажимент към червените и още много назначения с червена окраска, възмутиха участниците в предизборния процес.

След всичко случващо се в момента, народът на Благоевград вече започва да проявява признаците на болестната алергия и към тях. Съюзът се разпадна. И имаме съмнения около готовността и на БСП да влезе в избори в близко време, въпросът е и дали отново ще заложат на Румен Томов, като техния кандидат за кмет. Малките партии останаха дълбого огорчени, че новите управници, ги елиминираха от картата на местната власт. Претенциите им не бяха уважени, а обещанията за демократичен подход при разпределение на "баницата ", който ще бъде спазен, не бяха изпълнени. Затова част от партиите в Политическия съюз се превърнаха в откровен враг на новите управленци. Нахъсани са за нови избори, за ново обединение, но този път срещу сегашното статукво. Със сигурност пак ще има кандидати за кметове и от голяма част от партиите на обединението "АнтиКамбитов ".

Изплуват имена на известни благоевградчани, които ще бъдат номинирани за кметове на областния център, като например Валери Смиленов от Нова Демокрация, Злата Ризова и Албина Анева от МИР, които бяха опозиция на предишната управа, опозиция са и сега, спряга се името на експредседателя на ОБС Радослав Тасков, или някой друг от неговата партия, нo всичко това е в сферата на градските легенди. Едно име обаче, упорито обикаля пространството и то е на адвокат Илко Стоянов. Лидер на новата партия в политическия мир - Партията на Слави "Има такъв народ ". Адвокат Стоянов има дългогодишен политически опит, доскоро бе заместник кмет на Петрич, много мандати съветник в ОБС- Благоевград, Стоянов напусна гръмко местния общински съвет, наричайки го ялов, който не е произвел нищо добро.

Партията на Слави стъпва здраво в държавата, идеите им се припознават от електората. Само за ден в проучване партията се класира на трето място след ГЕРБ и БСП, така, че има надежда " Има такъв народ " да се настани трайно в Благоевград. Въпросът, който е актуален в сегашната политическа ситуация в Благоевград е кой ще е Новият обединител, около който ще се струпат недоволните от сегашното статукво партии и политици?! Кой ще е кандидатът на водещата политическа партия -ГЕРБ, ще има ли куража ГЕРБ да излезе със собствена кандидатура или ще вземе пример от БСП, които успешно се скриха зад независим кандидат?! Ще се повтори ли рекордния брой кандидати за кметове от предишните избори?.

Какво ще е поведението на ВМРО, които уж бяха коалиционен партньор на ГЕРБ в държавата, но в местните избори бяха срещу ГЕРБ.? И накрая ДПС, които за първи път в историята на Благоевград имат 3-ма съветника в местния парламент, изключителен успех в предизборната кампания. Ще издигнат ли и ДПС свой кандидат за кмет и готови ли са за това?! Партиите плетат своите "кошници", преследват интересите си, а народът алергизира упорито. Отвратен от партии и политици, уморен от избори и разбити надежди.

Готов ли е и народът на Благоевград за нови избори, ще отидат ли енергично до урните само 4 месеца, след тежките местни избори на 2019-та?! Ще видим!

П. Костадинов

52 коментара
21 Февруари 2020 14:14 | Ново пет
Оценка:
20
 (
28
 гласа)

Да издигнем Мама кажа за кмет, той е най-успешния бизнесмен в общинския съвет и с най-дълъг стаж, като общински съветник. За интелекта му няма смисъл да говорим, той е умопомрачителен.


21 Февруари 2020 14:23 | Ха ха
Оценка:
24
 (
26
 гласа)

И всички ще се баняме без пари в банята.


21 Февруари 2020 14:23 | Узунов
Оценка:
11
 (
35
 гласа)

Не, избори няма да има!


21 Февруари 2020 14:25 | �����
Оценка:
10
 (
18
 гласа)

Съгласен съм с горния. Трябва да се обединим около обща кандидатура, а не виждам по подходяща от тази на Мама кажа.


21 Февруари 2020 14:35 | б
Оценка:
33
 (
45
 гласа)

"Похвално слово за Камбитов" може да се нарече горната статия. 4 месеца след погрома му явно все още сте на хранилка при него. Май бая дълбок му е портфейла? Моят прочит, е че Камбитов беше изгонен с камъни от Благоевград и уволнен дисциплинарно от Бойко. За съжаление новият кмет се оказа доста неподготвен за поста, който заема в момента.


21 Февруари 2020 14:37 | Мама Кучка - - - Елена Йо
Оценка:
-14
 (
38
 гласа)

Ей Благоевградчани . Толкоз ли сте БАЛЪЦИ та не разбирате, че най голямите грабители са комунягите . В коя партия има най много милионери бе хора . Задавате ли си въпроса как са станали милионери . С честен труд ли ? Хората от почти цяла България гледат сеира ви . Смеят ви се . И ако сте решили пак да си изберете комуняга за кмет - по добре поканете Йоло Денев - та циркът ви да е пълен


21 Февруари 2020 14:46 | Ку-ку
Оценка:
7
 (
19
 гласа)

С сравнение с Борисов, Йоло Денев е като хризантема до магарешки бодил.


21 Февруари 2020 14:58 | хахаха
Оценка:
18
 (
28
 гласа)

Всички в л. айна, само Камбитов в бяло!


21 Февруари 2020 15:07 | Великият вожд Б.Б.
Оценка:
10
 (
28
 гласа)

На почивка съм в Барселона! Спестих едни 3 милиона от заплатка и си купих скромна къща край брега на морето. Камби, да не забравиш да вземеш микрофона за доверера, някой трябва да пее, ха-ха.


21 Февруари 2020 15:10 | 22
Оценка:
15
 (
31
 гласа)

ЩОМ ДВЕТЕ ДАМИ ОТ ГЕРБ-НЕКАДЪРНИЧКИ - САВЕКЛИЕВА И Р. ДИМИТРОВА ЩЕ ВЪЗРОДЯТ ГЕРБ, ДА ЩЕ БЪДЕМ ГРОБ. ДОКАТО НЕ ИЗЧЕЗНАТ ТЕЗИ КУХИ ЛЕЙКИ НЯМА ГЕРБ ДА СЕ ВЪЗРОДИ. ДАНО ТАСКОВ СЕ КАНДИДАТИРА ЗА КМЕТ ЗА ДА УСПЕЕ БЛАГОЕВГРАД ДА СЕ СЪВЗЕМЕ. ТОЙ Е ЕРОДИРАН И С ОПИТ В ПОЛИТИКАТА, ВЪЗДЪРЖАН И ИНТЕЛИГЕНТЕН МЪЖ. ДАНО. ДАНО. ДАНО....


21 Февруари 2020 15:10 | Чърчил
Оценка:
23
 (
35
 гласа)

Тая статия сте я напраивили да звучи сякаш Камбитов е рицарят на бял кон, който Благоевград чака и който сме изгонили, защото сме неблагодарни. Камбитов е изгонен заради очевидни злоупотреби с общински пари, заради никакви опити за създаване на бизнес условия в града и заради никакви мерки за привличане на инвеститори с цел нови работни места. Не съм против статия и съм съгласен, че сегашното управление има проблеми, но може вече да спрете с ласките към Камбитов и да се изразите като една обективна медия ако искате да промените статуквото. Тези статии не постигат нищо освен да насъскват хората един срещу друг и да се търси виновен. Статии, които обективно поглеждат проблемите в общината без да търсят виновни, а вместо това предлага решения биха били много по-полезни за вашите читатели и бъдещи избиратели.


21 Февруари 2020 15:16 | �������
Оценка:
9
 (
19
 гласа)

МАМА КАЖА Е ИДЕАЛНЯТ ЧОВЕК ЛИЧНО АС ЩЕ МУ УСИГУРЯ.. 50.. ГЛАСА.


21 Февруари 2020 15:21 | Независим
Оценка:
-6
 (
26
 гласа)

Статията е супер. истинска точно така стоят нещана само. с едно не съм. съгласен не е алергия а опростачаване на народа


21 Февруари 2020 15:23 | ���������, ����
Оценка:
18
 (
26
 гласа)

Само ми кажете как Слави ще ни оправи, като партията е пълна със стари к.. ви? Политическите проститутки за пореден път на бегом в новата партия. Е нема как да стане.


21 Февруари 2020 15:23 | ���������, ����
Оценка:
14
 (
20
 гласа)

Само ми кажете как Слави ще ни оправи, като партията е пълна със стари к.. ви? Политическите проститутки за пореден път на бегом в новата партия. Е нема как да стане.


21 Февруари 2020 15:47 | orlin mahala
Оценка:
17
 (
29
 гласа)

Савеклиева+ Димитрова= Цачева .Не разбрахте ли гробари, не ве желаем вече!!!!


21 Февруари 2020 15:48 | orlin mahala
Оценка:
17
 (
27
 гласа)

Савеклиева+ Димитрова= Цачева .Не разбрахте ли гробари, не ве желаем вече!!!!


21 Февруари 2020 15:54 | 12312
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

1


21 Февруари 2020 15:55 | Днес
Оценка:
20
 (
30
 гласа)

ГЕРБ убиха града ни


21 Февруари 2020 16:24 | Стефанов
Оценка:
15
 (
23
 гласа)

До днес. Уважаеми, де да беше само града Ви. Убиха душите ни...


21 Февруари 2020 16:32 | Запознат
Оценка:
-19
 (
23
 гласа)

ДПС са единствените, които си изпълняват обещанията. С удоволствие ще гласувам за техен кандидат.


21 Февруари 2020 16:40 | Патриот
Оценка:
16
 (
20
 гласа)

Марш да се молиш в джамия бе паляк, затова ли се бориха Левски, Ботев и много други?


21 Февруари 2020 16:47 | До Патриот
Оценка:
-9
 (
15
 гласа)

От такива болни мозъци като теб тази страна няма да се оправи...


21 Февруари 2020 16:50 | политик
Оценка:
-2
 (
26
 гласа)

Много верен и точен анализ! Поздравления на автора, а за нас остава само едно-да изберем нов и достоен кмет, ние и нашия град го заслужаваме! Хора, мислете и направете този път верния избор-нов, кадърен млад човек!!!


21 Февруари 2020 17:01 | Бриндо
Оценка:
-5
 (
7
 гласа)

Баща му Добри не е ли в конфликт на интереси. Има фирма, ттрговския регисттр е достъпен


21 Февруари 2020 17:12 | важен
Оценка:
-3
 (
21
 гласа)

БИСЕР МИХАЙЛОВ ПРЕДАДЕ НАШИЯ КМЕТ-КАМБИТОВ. КАКВО ЛИ НЕ НАПРИКАЗВА НА БОРИСОВ, ЗА ДА ЗАПАЗИ ПОСТА СИ. ТОЙ Е ГОЛЯМ ПРЕДАТЕЛ.


21 Февруари 2020 17:13 | Муту
Оценка:
10
 (
14
 гласа)

Не само безплатно ще се баняме, а и нема да си плащаме данъците, ако Мама кажа стане кмет. Той ще ни научи как да го правим, него го научи Иво Николов.


21 Февруари 2020 17:46 | До Чърчил
Оценка:
10
 (
24
 гласа)

Тя - Христина Шопова не разбира значението на половината използвани думи в статията, как ще напише тя подобна статия. УжасТ.


21 Февруари 2020 17:51 | Христова
Оценка:
-12
 (
34
 гласа)

И знаете ли какво... Благоевград скоро няма да има толкова ерудиран, далновиден и либерален кмет като Атанас Камбитов. Жалко е, че злобата и завистта взеха превес. Благоевград загуби много. Погледнете нивото сега...


21 Февруари 2020 17:56 | Христова
Оценка:
-12
 (
30
 гласа)

А Шопова май вади очите на много хора. Да, тя е млада, красива, с голям потенциал. Това не е по вкуса на мнозина. Укритете се вече


21 Февруари 2020 18:16 | До защо
Оценка:
12
 (
22
 гласа)

Излез с името си грозничката ми, какво стана за местенцето ли трепериш.? Намърда ви на служби тая карана каруца Шоповица и сега я търсите... Че на село хич не ви се връща, на полето с дългите потури от тъмно до тъмно... Напълни града с помакини и общината със селянки.


21 Февруари 2020 18:25 | ...321
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Саше, спри да се излгаш!


21 Февруари 2020 20:45 | Браво
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Абе да се питам тука ялили сте му попарата на Тасков. Май не Телевизия, която го направи извратен вече не съществува благодарение на него а му беше като дете. Смешно е ако един от Дъбра ще е кмет. Питайте го къде му е Телевизията. Пълен смях.


21 Февруари 2020 21:01 | Болни мозъци
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

А бе вие ще ме побъркате от смях, какви избори ви гонят бе аххахаха


21 Февруари 2020 21:06 | Ку
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

По-здрав за убавците от Струма Стрес и бъдещите Управляващи - https://www.youtube.com/watch?v=BlwM17xObM8


21 Февруари 2020 21:46 | Коко
Оценка:
-4
 (
10
 гласа)

Да, тия 3 месеца приличат на разрушителния погром след 9 септ. Рушене на каквото е направено и погром над интелигенцията. Да се спре това повторение на разхищение и властване на некомпетентни.


21 Февруари 2020 22:34 | Шушу
Оценка:
-3
 (
9
 гласа)

Ако сложете Дани савеклиева за кмет ще спачелите


21 Февруари 2020 22:42 | хахаха
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Росица Димитрова- водоноската и Савеклиева да се напъхат в шеста глуха, че само заради тях много от гласовете на ГЕРБ ще отидат за други партии. Не разбрахте ли вие, двете госпожи, че от вас и чеп за зеле не става? Кухи лейки, махнете се от ГЕРБ, че ще го поробите още толкова.


21 Февруари 2020 23:40 | Кресненското дефиле
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Е, оти даничка я не искате???


22 Февруари 2020 00:17 | ?????
Оценка:
-1
 (
9
 гласа)

От статията ясно си личи само едно, че адвоката на Румен Томов, Ася Гебова е взела едни пари за да го прецака, защото тя е много близка с Илко Стоянов, който чакаше БСП Благоевград да го издигне за кмет. Сега чака същото от ГЕРБ, при евентуални извънредни избори! Илко си е червен, но няма нищо против да бъде кандидат от дясното пространство... Дано Ася Гебова е взела поне 500000лв., да не се е продала само за 50000.... Нещастницата грозна!


22 Февруари 2020 00:24 | До321...
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Каква Саше те гони ма, Сашка с теб ще се разправя, ти си едно нанадолнище също като сестра ти.


22 Февруари 2020 00:26 | ?????
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

От статията ясно си личи само едно, че адвоката на Румен Томов, Ася Гебова е взела едни пари за да го прецака, защото тя е много близка с Илко Стоянов, който чакаше БСП Благоевград да го издигне за кмет. Сега чака същото от ГЕРБ, при евентуални извънредни избори! Илко си е червен, но няма нищо против да бъде кандидат от дясното пространство... Дано Ася Гебова е взела поне 500000лв., да не се е продала само за 50000.... Нещастницата грозна!


22 Февруари 2020 00:46 | Бриндо
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Сашка Лулеова от село Баня е голям боклук и приятелка на Бриндо, но всичко ще и се върне


22 Февруари 2020 07:17 | Избирател
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Поздравления за статията, а партиите да се оправят кои ще са им кандидати. Докато вместо политики и идеи за развитие на Благоевград, по партийните сбирки се разпределят постове, а в останалото време се правят интриги един срещу друг, избирателите ще гласуват анти. Май никой не си научи урока от местните избори-нито ГЕРБ, нито Тасков, нито БСП. Превърнахте Благоевград в знаков политически пример как от постоянни интриги и сигнали се разсипва един град.


22 Февруари 2020 08:36 | хаха
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Не са 50 хиляди, не са 500 хиляди, направо 5 милиона. Смешни сте томчовци, наистина сте дебили ..


22 Февруари 2020 09:00 | Арh
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Да живее войнстващата простащина! Честито, Благоевград!!!


22 Февруари 2020 09:17 | Пенка
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Едно е ясно, че градът е много зле. Не знам в кой е причината, но се вижда много ясно. Имаме нужда от добър ръководител, който знае как да управлява, не от такъв, който мисли с долната си глава. Шопова може и да е била дейна, но в нейния си стил, леко показен и превзет, без никакво покритие и усет към управление. Ако наистина милееха за града, щяха да останат тук, нали е много направиха в последните госини? Защо избягаха в София? Защо Камбитов не остана в общинския съвет? Истината е, че няма работа, няма хора, няма икономика и чужди инвестиции. Това всичко е блаходарение на предишната управа. За сега не мога да кажа нищо за Томов. Дано има хора, които освен за собственото си его и джоб, милеят за града и бъдещето на децата ни!


22 Февруари 2020 09:45 | До Пенка
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

На Шопова само вода може да и носите, когато намерите такъв човек за този ресор, тогава ховорете, много вдигна летвата и още не можете да я забравите


22 Февруари 2020 10:34 | Penka
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Защо не остана да работи за града, след като е толкова добър човек? Защо премести фестивала в София? Защо накичи града с разни грозни платна и пеперуди, без да има някаква естетика в това? Защо не си подаде оставка, след като стана ясно, че има интимна връзка с кмета? Не е ли това сблъсък на интереси? Наистина е хубава жена, за това, дали е умна, не мога да коментирам и не знам. Пожелавам и успех в бъдеще, но един умен, честен и способен човек не би се държал по начин по който тя го прави.


22 Февруари 2020 11:38 | водач
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

Разхожда се Бойко заедно с внука си. Внукът пита:
- Дядо, като порастна, ще стана ли и аз член на ГЕРБ?
- Ще станеш, защо да не станеш?
- А може ли да стана Премиер?
- Не може! Как може в една държава да има двама премиери?


22 Февруари 2020 16:09 | ...321
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Айде да се кротнеш, Саше!


23 Февруари 2020 23:37 | БСП
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Амиии, ако въпреки всичко Томов си остане? Ко ше правим, а?
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар