Ќовините на югозападна Ѕългари€
—нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап  
   –егистрац舫абравена парола

ѕолици€та установи самоличността на загиналата в тежката катастрофа! 48-годишната »ли€на јлексова от с.  рупник


10 септември 2019 11:19  4 коментара   75618 прочита»ли€на е омъжена в благоевградки€ квартал √рамада и е майка на 2 деца....


48-годишната »ли€на јлексова, родена в село  рупник, но омъжена в благоевградски€ квартал √рамада, е жената, загинала в тежката катастрофа край —имитли днес, за ко€то ви съобщихме.

ѕри челен сблъсък между български и украински джип, јлексова е останала заклещена в ламарините на джипа, с който е пътувала. ѕървоначално бе съобщено, че е загинала жена от украински€ джип, но се оказа, че загиналата е »ли€на.

¬ болницата в Ѕлагоевград са пътуващите петима в украински€ джип, семейство с три деца. ћайката не е пострадала, децата са със сравнително леки травми, по-сериозно е пострадал мъжът, който е с гръдна травма в отделени€та на болницата.

ѕ. ѕопов

ќще за: катастрофа  сблъсък  джип ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


4 коментара

10 септември 2019 13:28 | ’ари
ќценка:
13
 (
13
 гласа)

ћного жалко за младата жена! —ветла й памет! Ќо много бързо се кара в този участък и никой не взима мерки. ≈ и по рано ¬еличка ѕетрова от „ерниче там направи катастрофа, но девера е шеф в полици€та и всичко се покри. “ребва нещо да се направи и най добре е да дойдат катаджии от Ѕлагоевград, че тук всеки сме си роднини или близки на ти€ от конака.


10 септември 2019 16:08 | јз
ќценка:
6
 (
6
 гласа)

—ветла и памет...


10 септември 2019 17:39 | јз
ќценка:
8
 (
8
 гласа)

—ветла и памет на починалата. јбе хора бъдете съпричастни със страданието на близките на починалата жена не пишете грозни коментари. “ук не е м€стото да си решавате проблемите


10 септември 2019 21:45 | —танислав
ќценка:
-5
 (
9
 гласа)

јко това е жена ми директно отивам в болницата и убивам и петимата.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.