Полицията установи самоличността на загиналата в тежката катастрофа! 48-годишната Илияна Алексова от с. Крупник

10 септември 2019 11:19   4 коментара   82394 прочита


Илияна е омъжена в благоевградкия квартал Грамада и е майка на 2 деца....

48-годишната Илияна Алексова, родена в село Крупник, но омъжена в благоевградския квартал Грамада, е жената, загинала в тежката катастрофа край Симитли днес, за която ви съобщихме.

При челен сблъсък между български и украински джип, Алексова е останала заклещена в ламарините на джипа, с който е пътувала. Първоначално бе съобщено, че е загинала жена от украинския джип, но се оказа, че загиналата е Илияна.

В болницата в Благоевград са пътуващите петима в украинския джип, семейство с три деца. Майката не е пострадала, децата са със сравнително леки травми, по-сериозно е пострадал мъжът, който е с гръдна травма в отделенията на болницата.

П. Попов


Още за: катастрофа   сблъсък   джип   Още от: Общество

Принтирай статия
4 коментара
10 Септември 2019 13:28 | Хари
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

Много жалко за младата жена! Светла й памет! Но много бързо се кара в този участък и никой не взима мерки. Е и по рано Величка Петрова от Черниче там направи катастрофа, но девера е шеф в полицията и всичко се покри. Требва нещо да се направи и най добре е да дойдат катаджии от Благоевград, че тук всеки сме си роднини или близки на тия от конака.


10 Септември 2019 16:08 | Аз
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Светла и памет...


10 Септември 2019 17:39 | Аз
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Светла и памет на починалата. Абе хора бъдете съпричастни със страданието на близките на починалата жена не пишете грозни коментари. Тук не е мястото да си решавате проблемите


10 Септември 2019 21:45 | Станислав
Оценка:
-5
 (
9
 гласа)

Ако това е жена ми директно отивам в болницата и убивам и петимата.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар