Полицаят В. Чапкънов, набеден в заплахи и физическа разпра с протестиращ, ексклузивно пред Struma. com! Безобразие! Лицето Николай Кутанов -ЛЪЖЕ БЕЗОГЛЕДНО!

03 август 2020 14:38   78 коментара   44132 прочита


Не го познавам ,не съм говорил с него ! Вкараха ме   в планирана провокация и ще потърся правата си в съда   Полицаят смята, че  е  попаднал в предварително замислена  схема, с цел изостряне на напрежението и уронване имиджа на полицаите, които въдворяват ред по време на протестите.   

 
"Лицето Николай Кутанов, който твърди, че съм го заплашвал , и че някой го ударил в корема, по време на полицейска проверка- Лъже!   Лъже най-безогледно!!!. Нито го познавам, нито съм говорил с него.   Видях го за първи път на блокадата при Полигона вчера през деня, когато се правеше на голям родолюбец, протестър и задаваше тирада от въпроси, може би случайно, гледайки към мен". ,това заяви пред Struma.com ,полицаят Велко Чапкънов, набеден ,че след протестите снощи е отправял заплахи и е влязъл във физичска разпра с един от протестиращите Николай Кутанов- Лъвчето. Ето какво разказа В. Чапкънов ::  

Да ви кажа честно изобщо не запомних нито физиономията му, нито се задълбочавах във въпросите, с които се правеше на бунтар и патриот. Стояхме с колегите в жива верига, за да не допускаме размирици по пътя и да не позволим да се нарушават правата на хората, които пътуваха по това време.

Вечерта бяхме изпратени с колегите на протеста в Кресна, но се получи сигнал, че протестиращи в Благоевград се готвят за нова блокада на кръговото, затова тръгнахме от Кресна за Благоевград. Връщайки се 7 души с микробус, край Симитли, видяхме наши колеги, които са спрели баничарка и един от хората в нея говореше нещо разпалено. По назад  бе спряла една кола с някакви непознати хора, които  се  представили  за журналисти.

Смятам, че журналистите, които  не познавам, са се движили в комплект с баничарката.   С колегите слязохме, за да попитаме дали има някакъв проблем, разбрахме, че  баничарката  е спряна, заради получена оперативна информация, че в едно от лицата има нож, видян е да го размахва по време на блокадата през деня. Колегите помолиха Кутанов, който седеше отдясно да  отвори чантичка, която държеше, а в нея имаше някаква батерия.

Дума не сме си разменили с  Кутанов и затова останах буквално шокиран от твърденията му, че съм го заплашвал, а пък някой го бил и ударил. Пак казвам бяхме 7 колеги и всички са  свидетели на случилото се. В едни от първите си изявления пред разни медии Кутанов ме наричаше " момчето ", явно после е научил името ми и започна да го развява и да се прави на жертва на полицейски произвол.

Не, не е никаква жертва и никой не се е разправял с него, просто намирам, че това е добре планирана провокация, част от системата на поведение на протестиращите. И на други протести сме имали подобни проблеми, някой бил задържан неправомерно, друг актът му бил несправедлив, така че ако днес това момче, чух, че му викат Лъвчето, е решил да се прави на герой, то просто е объркал адресата.

За уронване на престижа ми на полицейски служител по време на изпълнение на служебните му задължения, за уронване на престижа на полицията  ще потърся правата си по съдебен ред.. Изключително зле скалъпена постановка. После разбирам, че на едни от последните протести миналата години, подобна жалба е имало и от други хора, по същия сценарии.

Същите тези  журналисти, които бяха на мястото снощи писали жалби срещу колеги, за полицейски произвол, че били арестувани и тенденциозно спрени на пътя за проверка. Вчера отново,  точно тези  журналисти, разбрах ,че били   семейство,   бяха на мястото на проверката. Сигурно е съвпадение, не знам, но за мен не е случайно.

Има образувана  проверката, която  ще установява детайлите, кой кой е в тази "постановка  ". Наричам тези действия дирижирани и познати провокации, както  и опити за геройска изява за сметка на полицията и нейните служители. Трябва да е ясно обаче, че  няма да позволя името ми на дългогодишен и многократно награждаван служител да бъде опетнявано и омърсено по такъв грозен начин,  завърши полицаят Чапкънов, обвинен в заплахи към протестиращия Николай Кутанов -Лъвчето.  .

Директорът на полицията комисар Дойчин  Дойчинов разпореди спешна проверка по жалбата на протестъра Кутанов, която ще разкрие истината по случая.   Кой е видял удара в корема на Кутанов, кой е чул заплахите в "тъмното", това са  въпросите.

Колко   надеждни са свидетелите му.? Остава думата на полицая Чапкънов и колегите му, срещу твърденията на Кутанов и 2-мата журналисти , които обаче заявиха вече, че са били далеч и  не са успели да   видят дали наистина е имало удар в корема.    Кой казва истината -протестърът Николай Кутанов-Лъвчето, или полицаят Чапкънов!   Очаквайте подробности след проверката на случая.  

П. Костов   


Още за: полицай   Кутанов   скандал   Още от: Общество

Принтирай статия
78 коментара
03 Август 2020 14:54 | Благоевград
Оценка:
11
 (
15
 гласа)

Е как па все вие сте прави да ви га е... и глупаците правите се на мъже после ревете а боклуци


03 Август 2020 14:57 | Манолова
Оценка:
8
 (
16
 гласа)

Тоя гей Ники от бялата Висота го изгониха от Аркус щото нЕма сърце и го беше яко страх а сега ми се прави на герой
Ехоооо смешко, излез от филма


03 Август 2020 14:59 | Блг
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

Лъвчето?? Абе я спрете да си измисляте прякори!! Да си лъв трябва сърце - а тоя Николай има само сланини


03 Август 2020 15:01 | До Кутьо
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

Изчезни сам тъп гьонсурат, копелдак такъв. Ти нарушаваше моите права. Право на труд и свободно ПРИДВИЖВАНЕ. Маймуни капутски.


03 Август 2020 15:06 | Евтимов
Оценка:
5
 (
17
 гласа)

На мама лъвчето, умрело куче пред камерата е мъж.


03 Август 2020 15:08 | Евтимов
Оценка:
6
 (
16
 гласа)

Пълна смешка е тоя селяк Лъвче ли е Помияр ли е


03 Август 2020 15:09 | Майко мила
Оценка:
7
 (
17
 гласа)

Тоя селяк Ники Лайновчето докога ще го търпят?!?? Айде да сее песак 2 седмици на пресевната да му дойде акъла. Селяндури без никакви заслуги се самопровъзгласили за патрЕоти и родолюбци и създават само проблеми. Блокирай си пътя за село лайнар


03 Август 2020 15:17 | Иванов
Оценка:
5
 (
19
 гласа)

Аман бе от будни гражданИе с права, но без никакви задължения. Протестъри..... глупости на търкалета. Ревете постоянно срещу полицята, но като ви набият по един шамар първи сте в районното. Не ви ли писна да омаскарявате полицията?!!? Пълна подкрепа за Чапкънов!


03 Август 2020 15:18 | Реалност
Оценка:
4
 (
20
 гласа)

Абе хора събудете се, невиждате ли, че на тези протести са платени наркомани до един, държавата трябва да им поиска отговорност. Точно те са платени и корумпирани, а тръгнали да ми обвиняват полицайчето че си превишава правомощията и какво ли не.. Не взимате ли точно вие пари да се разхождате по улиците и да протестирате за неща, които и не разбирате. Засрамете се виждаме кой ви подкрепя 10 тина човека сте едни и същиии.. Вие ли ще оправите Държавата, престъпници и наркомани..


03 Август 2020 15:20 | Реалност
Оценка:
-1
 (
21
 гласа)

Пълна подкрепа за Велко Чапкънов!


03 Август 2020 15:21 | МГ
Оценка:
5
 (
17
 гласа)

Кутанов, потърси медийна изява и я получи, но на лъжата краката са къси, а славата му ще трае ден-два... Адмирации за В. Чапкънов, по никакъв начин не отвърна на провокацията, на негово място всеки би замълчал, пред това да отговаря на въпросите на палячо. Кутанов би предал и майка си, а държи сметка на униформени, на хора, които си вършат работата достойно (в студ и пек), хора, които по честен начин изхранват семействата си... Такива екземпляри като лъвчето са срам за народа... И помнете, че не полицаите са виновни за ситуацията в държавата ни!!!


03 Август 2020 15:34 | Ставро
Оценка:
4
 (
16
 гласа)

След 17 и 30 (като свърши работното време на тъй наречените полицаи) рязко ще намалеят коментарите.


03 Август 2020 15:40 | Смях
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

Е как полицията никога не е виновна


03 Август 2020 15:49 | Тцтцтц
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

Ей Велко ти полицай ли си или си мутра?


03 Август 2020 15:50 | Тцтцтц
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Виж се на какво приличаш бе Велко, махни Тея татуировки ...


03 Август 2020 16:03 | куцопилетомат
Оценка:
5
 (
13
 гласа)

Е как па не писахте един път срещу ГЕРБ :D


03 Август 2020 16:26 | Веселин
Оценка:
6
 (
16
 гласа)

Лъвче дадоха ти 20лв и газ за Е-79. Мизерникк


03 Август 2020 16:31 | Койчо
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Кой му ги даде?


03 Август 2020 16:49 | Златарски?
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Един "полицай" зареждал БМВ-то си с контрабандно гориво в "Струмско". Дали е безогледна лъжа, сценарий и дали е възмутен, и свети ли му ореолът?


03 Август 2020 16:50 | Ре
Оценка:
-2
 (
6
 гласа)

Злобата ще Ви погуби, мишки!!
Напред момче!!!!


03 Август 2020 16:53 | О
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Стига с тоя Блъфчето. Платени попл. вковци. А нема ли да се оплаче, че са му сбъркали пола, например и че е то. Малко въображение де..


03 Август 2020 17:02 | палячовщина
Оценка:
1
 (
15
 гласа)

Абе полицията, докога ще оставяте 15 помяра да правят панаири по цялата област. Айде вкарайте ги за по няколко дни в затвора и им сложете 10 000 лв. глоза за нарушаване на обществения ред и да ги видим дали после ще са толко ербап.


03 Август 2020 17:05 | изборджия
Оценка:
5
 (
17
 гласа)

видях клипчето във фийсбук, ама това лъвче ли е, коте ли е що не се засрами. Полицаят е там на служба, дали в САЩ така се държат с полизаите, абе виште как само го дразнеше, големият патриот.....
Подкрепа за полицая.


03 Август 2020 17:06 | Блг
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

Ники лъвчето излез от филма пичага ... тартор на агитка от 3 години почна да ходиш на стадиона


03 Август 2020 17:10 | Браво
Оценка:
-1
 (
17
 гласа)

Браво на полицаите за проявения професионализъм!


03 Август 2020 17:34 | гражданин
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

Не познавам протестиращия, но полицая познавам добре (не е светена вода ненапита и не му е за първи път ) Наглостта, нагаждачеството и отмъстителността са фамилна обремененост. Такива служители са срам за системата и рушат имиджа и.


03 Август 2020 18:08 | �� ���������������
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Полицаите са силни над безащитните хора. Не вършат нищо. Помагат на бандитите.


03 Август 2020 18:08 | �� ���������������
Оценка:
4
 (
10
 гласа)

Полицаите са силни над безащитните хора. Не вършат нищо. Помагат на бандитите.


03 Август 2020 18:18 | Йован Сиктерс
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

В страната на ЧЕНГЕДЖИЙСКИТЕ НОМЕРА полицай се оплаква че някой му направил номер!!!!!


03 Август 2020 18:23 | Блг-лс
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Тоя филмчето некой бабаит ли е


03 Август 2020 18:38 | ...до Мишо,ПИЖО
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

...и полицая лъже, скалъпена работа.... спряхме да видим имали проблем.... униформените, вие не спирате когато трябва да спрете, защото има инцидент... подминавате какви ли не нарушения из града, че даже самите вие ги правите..... сега спряли!!! ха ха ха
....а другия герой пък търси поле за изява, алоууу родолюбеца..... за какво се натегаш, за пост след протестите!!!.... или жертва, защо трябва да бълваш в лицето на полицая глупостите от простата ти глава!!!


03 Август 2020 18:57 | Пепи
Оценка:
-3
 (
13
 гласа)

АБЕ БОЙКО ДЕЙСТВАЙ КАТО ТРЪМ И МАКРОН БОЙ НА ТИЯ МЪРЗЕЛИВИ БОКЛЪЦИ ЩЕ МИ ЗАТВАРЯТ ПЪТИЩА АКО ПОЛИЦИЯТА НЕ СЕ СПРАВИ С ТЕХ НИЕ ЩЕ ГИ РИТАМЕ КАТО ТОПКИ ПИСНА НИ ОТ ТИЯ ЛУМПЕНИ


03 Август 2020 18:58 | .....
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Шизо, ти вече ги сънуваш Мишо, Пижо и ко. Добър гъзобрък са ти направили.


03 Август 2020 19:00 | АСАВ
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Пепи, отива ти името, явно идва на галено от педал.


03 Август 2020 19:04 | Рамбо
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Най добре е Чапкънов и Кутанов да си спретнат един бой на площада, вход 10 кинта.


03 Август 2020 19:09 | Блг
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Е кутанов ли да се бие? Стига стига... некакъв анонимник на джоба на мама и тате


03 Август 2020 19:11 | Рамбо
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Язък, няма да има шоу.


03 Август 2020 19:27 | Спасов
Оценка:
2
 (
8
 гласа)

Пишете с имена бе мишки, кат ви спрът се усирате... В буквалния смисълна думата.. Наркоманите като тоя Николай иванов, лъвчето и тоя "делиов стеф"-смешник, скоро ще ви се търси отговорност, наркомани мръсни....


03 Август 2020 19:31 | Реалност
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Срамна работа, да вярваме на наркомани... А не на Полицията, но това е България..


03 Август 2020 19:33 | Реалност
Оценка:
-3
 (
9
 гласа)

Полицай за пример.


03 Август 2020 20:31 | Иван
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Лъвчето е платен боклук


03 Август 2020 20:33 | Kostadin
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

На велко акала му е във ошите


03 Август 2020 21:18 | ББПП
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Благоевградската полиция винаги е била комплексирана, винаги провокира, когато им кажеш нещо в очите и след това те почват проверки, тормоз, репресии, най големите мухльовци. Защо не му отговори още на протеста, ами след това с 6 човека колеги хайка му правят, смешкиииииии, смвшницциииии, ке ревнеше на протеста иначе са силни, ма*ка ви де*а и подлоги, минетаджии, ке ядете к*ро селтаци


03 Август 2020 21:22 | ACAB
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Знам, че четеш бе шумкар, това ти е единствената изява като човек, куките се правят на мъже, но после пред съда са като п*тки. И тоя началника на жандармерията, пълен боклук и провокатор когато е с униформа, колко пъти на стадиона се правиха на големите полицаи на деца и жени, пу не ви е срам


03 Август 2020 21:49 | Пунта-Мара
Оценка:
1
 (
9
 гласа)

В Благоевград няма протестъри. Няколко наркомана, лица известни с криминалното си минало и няколко заблудени копърки. Това са протестърите. Хора без имидж продаващи се за 20 лева претендиращи, че имат някакъв интелект.... но уви - нямат


03 Август 2020 21:51 | RU - Razlog
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Всички започнали работа в РУ -Разлог, саа точни пичове и имат не Топки, а големи ТАШАЦИ. А педалите ги е страх и драскат.


03 Август 2020 22:27 | Данчоиу
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Тътъъ


03 Август 2020 22:39 | Даннчоо
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Велко е лъжец от клас 100%


03 Август 2020 22:42 | Даанчо
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Велко е лъжец от класа .100% са го били. Кой ти писа речта Велко. Ти не си .Немаш толко акъл


03 Август 2020 23:14 | Пенко
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Тоя Чапкънов трябва да го съдят за лъжесвидеъелстване


03 Август 2020 23:17 | Пенко
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Ше си търси правата Чапкънов. Как бе Чапкънов как си ги търси миналия път ли


03 Август 2020 23:21 | Гошо
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Не лъже протестиращи не лъже. Чапкънов лъже много лъже


03 Август 2020 23:22 | Гошо
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Не лъже протестиращи не лъже. Чапкънов лъже много лъже


04 Август 2020 00:05 | Гошо
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Лъвче ли си, коте ли си не те знам, но знам само, че си продаваш дупето, само и само да те забележат някъде, патриот и родолюбец..... мръсен и долен боклук, правещ се на ултрас в сектор Гриша и лапаш на кюстендилеца


04 Август 2020 00:49 | Бтв- комеди
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Да го бехте пуснали да легне на магистралата, да видим дали е толкова смел отдругата старана на мантинелата


04 Август 2020 01:23 | hm
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

добрата стара максима като нестава нищо от теб ставаш полицаи нагледен пример само като се сета кой са полицаи в нашия град и направо ми прилошава и как са станали, и после избиват комплекси я заради малки пишоци я щотото дома женаму го турила под чехъл я щотот много филми американски гледал я се назобил с химия ей такива са наща полиция особено вечерта и особено като са 10-на един двама


04 Август 2020 05:13 | 12345
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Само глупости се пишат..


04 Август 2020 05:53 | Иван
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Ники Лъвчето се опитва да си изгради име като Лидер. Той попива общо приетите глупусти на които хората покрай него казват да така е, това е, прав си!
Ники няма собствено мнение. И така винаги се излага както и сега е запомнил от хората в други протести как говорят и той си мисли че това е правилно.
Изгониха го от Аркуз защото няма никакво сърце и мнение, само говори и се опитва да маниполира околните колко е велик с делата на другите


04 Август 2020 06:00 | Радко петрунов
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Браво


04 Август 2020 07:18 | Христо
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Това са доверени биячи, те не лъжат, не изпълняват поръчки, не бият.


04 Август 2020 07:29 | Христо
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Момчето протестира за промяна, а на вас така много ви харесва. Ясно е- добре сте


04 Август 2020 09:02 | Синия бус
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Здр лъвчееетоооооо, наспинкаааа ли се добре, подмокрен ли си, излез от филмаааа моляти се


04 Август 2020 09:04 | Лъвицата
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Всеки който познава лъвчето ми знае за преувеличените му истории който разказва ... нему се сърдете просто моето лъвче си мисли че още е в пубертета


04 Август 2020 09:46 | Съд за протестърите!
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Всички криминални идиоти протестират за промяна, която да ги остави да си вършат престъпленията ненаказани! Е, да, ама не може повече! Или спазвате правилата или го отнасяте според закона! И вижте кои защитават- избягалите милиардери божков и василев, провалените политици маяма, корнела, пикаещия, дончева - ванко 1 и мултигруп...?! А за пародията президент, който наруши Конституцията и вдигна въстанието на мутрите, за да си спаси задника и обкръжението от наказателно преследване за най-тежките престъпления?!


04 Август 2020 09:48 | Христо
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Сега е лъвчето, утре ( може причината да е друга )- молете се да не сте вие ! На тоя полицай като му гледам физиономията и без да са необходими ясновидски способности прозира нечистоплълността му.


04 Август 2020 09:59 | Христо
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Въпрос: До момента 60 процента желаят смяна на системата. Това какви хора са


04 Август 2020 09:59 | Христо
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Въпрос: До момента 60 процента желаят смяна на системата. Това какви хора са


04 Август 2020 10:00 | Христо
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Въпрос: До момента 60 процента желаят смяна на системата. Това какви хора са


04 Август 2020 10:00 | Христо
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Въпрос: До момента 60 процента желаят смяна на системата. Това какви хора са


04 Август 2020 10:23 | МВР
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

ТРИЙТЕ КОМЕНТАРИ ЗАТОВА ЩЕ ВЕ БИЯТ


04 Август 2020 10:42 | до христо
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

на въпроса какви хора са измислените 60 %, а може би 006%, които искали смяна на системата - дебили са! Дебили и зомбита, назобили се с фалшиви новини, такива са!


04 Август 2020 12:17 | Балък
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

И двамата изглеждат проблемни и неприятни типове, но все пак нали има свидетели, които ще кажат кой как


04 Август 2020 18:12 | Калоян
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Е, това е истинска европейска държава ! За въпрос и мнение плашат и бият, а за престъпление какво ли става ?


04 Август 2020 18:12 | Христо
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Е, това е истинска европейска държава ! За въпрос и мнение плашат и бият, а за престъпление какво ли става ?


04 Август 2020 18:20 | Дончо
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Е как един и същ коментар на човек с две имена????


04 Август 2020 21:24 | Боро първи
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Няма какво да се лъжем, милиционер се става с отрицателенo IQ!
Преди години един професор в СУ ни разказа една история от ОДМВР Благоевград. И каза: дневната полиция не бие, но нощната бие и то много!
В случая е станало същото. Ако Вътрешна сигурност знаеме и установи, че въпросното милиционерче е бил с кола без видеонаблюдение 99% е с умисъл и саморазправа! Както искате, така го разбирайте.
Трябва да си много тъп вечерта да си направиш сам комична постановка.


05 Август 2020 15:37 | Зоро
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Че и ченгетата в повечето случай са криви глави тъпаци и в не полза на обществото, но пък и тоя кво се пъне така..... овчар кво е миновен тоя ченгел или оня..... те изпълняват заповеди и толко..... ходи питай из софия брат миии политиците и депутатите и на бойко приятелите защо сме такива бедняци и неграмотни и некултурни със слабо вече здравеопазване, образование, икономика всичко леш..... за протеста съм но не и поднесен така личностно..... ти и тва ченге.... и ходи питай гн Толупа дали ше умре за Българи и във също..... ОСТАВКА


13 Август 2020 14:29 | Ханко
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ne e tolko primeren Velko kolko se pravi. I pari4ki e vzimal. Na edin s 2222. I toq kade e bil s nego znae.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар