Пожар в благоевградския хотел "Езерец" вдигна огнеборците на крак! Чужденец избяга от СПА центъра и се качи на покрива, спасиха го (Видео)

13 октомври 2016 17:55   3 коментара   48489 прочита


Паника след клиентите, пожарникарите пристигнаха за броени минути, огънят тръгнал от сауната

Пожар пламна в 16.45 часа в благоевградския хотел "Езерец", огънят тръгнал от сауната на комплекса ,казаха огнеборци на мястото и бързо се разпространил.

Паниката обхвана клиентите на хотела, но те бързо бяха евакуирани, чужденец избягал от СПА центъра и се качил на покрива, огнеборците поставиха стълби и започнаха свалянето му . Наложи се да бъдат изпочупени прозорците на входа, за да може огнеборците да слязат в спа центъра и да гасят. Пушилката продължи до 18.30 часа ,за щастие няма пострадали.

П. Петрова


Още за: пожар   хотел   Езерец   огнеборци   Още от: Общество

Принтирай статия
3 коментара
13 Октомври 2016 22:38 | селкор
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

СТИГА ЛИЖЕТЕ УЯ НА ГНОМЧЕТО..... ПО ПОДРОБНО ЗА ПОЖАР-чето..... ИЛИ ИНФОРМИРАЙТЕ ИЛИ ТРАЙТЕ


14 Октомври 2016 10:15 | ДЖУМАЛИЯ
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Е как, той се прави на строител и не само се прави, ами и строи кооперация, така че, всички що правят разлика между лопата и мистрия започнаха да строят, и после апартаментите такива - онакива, строителството- лошо качество... майстири сме на всичко, всеки разбира от всичко.. затова сме на тоя хал... а иначе общинския съветник от езерец го знаем що за стока е..... интереса клати феса.....


14 Октомври 2016 14:45 | умен
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

някой ще гушне парички от застраховка.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар