Похвално за млади благоевградчани! Сдружение „Обществен Възход“ дари хранителни продукти на кухнята за социално слаби в черквата в кв. „Грамада“

22 декември 2019 19:58   1 коментар   18998 прочита


Сдружение „Обществен Възход“ дари хранителни продукти на кухнята за социално слаби в черквата в кв. „Грамада". За своята Коледна инициатива под надслов „Подари Грижа“, Сдружението успя да събере 870 лева, с които закупи продукти от първа необходимост – зърнени храни и бобови изделия, месо, олио и други. Членовете на Сдружението дариха продуктите в събота.

Тази инициатива не е нова за членовете на организацията – те я организират вече трета година. „Тази година решихме да споделим нашата инициатива в социалните мрежи, за да могат и други хора да се включат, ако имат желание,“ споделя Иван Колов, един от членовете в „Обществен Възход“.

В Доброволческата кухня за социално слаби се приготвя храна за около 150 човека всяка седмица. „Всяка неделя доброволци приготвят храната за нуждаещите се. Хранителните продукти, които дарихте, ще стигнат за около месец,“ казва отец Светослав.

Сдружение „Обществен Възход“ искрено благодари на всички хора, които се включиха в Коледната инициатива и подариха грижа на 150 човека в нужда. Сдружение „Обществен Възход“ е сдружение с нестопанска цел, създадено от десет приятели, сред които и Димитър Калайджиев, който набра широка популярност покрай участието си във "Фермата".

Основната цел на Сдружението е да подпомага развитието на Благоевград и хората, които живеят в него. „Обществен Възход“ ще помага в различни сфери, сред които са развитието на социално-икономическото бъдеще на град Благоевград, подпомагането на лица в неравностойно положение и утвърждаване на духовните ценности, науката, културата, техниката, технологиите и физическата култура.

К. Костадинова

1 коментар
22 Декември 2019 20:30 | Верка
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Поздравления! Светли и благословени празници на всички доброволци в кухнята за нуждаещи се в църквата в квартал Грамада. Мили хора, вие сте пример за подражание, бъдете здрави, бъдете благословени и все така всеотдайни към хората които имат нужда от вашата съпричастност!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар