Подробностите в Struma.com! Ана, майката изоставила детето си, проговори в полицията: Тайна любовна история с мъж от Пловдивско я направила за срам! Крила бременността, родила у дома - Не иска детето!

22 октомври 2019 10:15   1 коментар   5348 прочита


38-годишната жена има син тийнейджър

С нежелана бременност завършила тайната любовна история на Ана от петричкото село Старчево, която бе арестувана вчера, заради това, че захвърли новороденото си бебе пред лекарски кабинет в поликлиниката в Петрич.

38-годишната жена забременяла от любовник от Пловдивско, сезонен работник в селото ѝ. Връзката им била тайна, тъй като Ана не искала майка ѝ, баща ѝ и детето, което има, да разбират за нея. След няколко месечна връзка любовникът си заминал и повече не я потърсил, а Ана останала бременна в селото. Срамът ѝ бил голям затова 9 месеца крила бременността си. Едричка е и никой не е забелязал, че е бременна.

Родила през нощта сама у дома си, това разказала при разпитите Ана, която признава, че е майка на детето, от което се отказала защото не може да го отглежда. В момента се очаква прокуратурата да повдигне обвинение срещу Ана, майка на син тийнейджър.

Новороденото ѝ бебе е момиченце, което в момента е в неонатология на МБАЛ Сандански и е добре, казват от социалните служби в града, които все още не знаят каква ще е съдбата на майката.

П. Костов


Още за: история   бременност   бебе   Още от: Общество

Принтирай статия
1 коментар
22 Октомври 2019 11:33 | аналлизатор
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Га яди кюфтетата не рива, пък сега риве...
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар