Подобряват визията на Разлог

27 септември 2022 18:09   2692 прочита


Община Разлог започна обновяването на пешеходния мост на река Язо , свързващ улица „Шейново“ и пешеходната алея с ресторанти и кафета в центъра на Разлог.

На място предстои да бъде изграден нов парапет, показващ част от традициите на Разложкия край. Автентичните символи, които ще красят моста, са продължение на плануваните дейности за обновяване цялостната визия в града и ще допълнят вече изградените такива в началото на парка в Разлог и двата моста, в близост до Читалището и Общината.

„Когато едно нещо е направено здраво преди много години, това не означава, че то не може да стане по-красиво. Придържаме се към идеята на Община Разлог да покаже традициите ни чрез явна и последователна политика на места, през които ежедневно минава голям поток от хора. Всеки мост ще предава част от историята на нашия край, защото красотата на Разлог и нейната приветливост са в основата за развитието на града ни като туристическа дестинация.“, поясни зам.- кметът Иван Гюров.

Следващите действия за подобряване визията на Разлог са насочени към обновяването на моста до сградата на Държавно горско стопанство „Разлог”.


Още за: Разлог   визия   Още от: Общество

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар