Почерня от полиция в селата Микрево, Склаве и Дамяница

27 октомври 2021 10:37   4 коментара   12947 прочита


Полицаи щурмуваха рано тази сутрин ромските махали в селата Микрево, община Струмяни и санданските села Склаве и Дамяница. Поводът е специализирана полицейска операция за правата на гражданите, във връзка с предстоящите избори.

Цивилни и униформени полицаи влизат в домовете на лица, за които има оперативна информация, че търгуват с гласове и ги "профилактират". Издават предписания, за не намеса във вота на хората. Не е ясно дали при претърсванията са намерили някъде доказателства, уличаващи в престъпление проверяваните лица.. Очаквайте подробности. 
Петя Иванова 


Още от: Общество

Принтирай статия
4 коментара
27 Октомври 2021 10:54 | Гей Цезар
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

В тия три села са настанени три рОмски легиона. Чакат заплата тия дни, за да гласуват за правилен центурион!


27 Октомври 2021 10:57 | ГЕРБ
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Рашков пак ви удари а гербажии


27 Октомври 2021 13:37 | ДЖУМАЛИЯ.
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

да го духат всички продажни полицай участвали в акцията .на чело с помака рашков. и това ми е било демокрация. малтретиране до дупка. до постигането на целта. остава само да те задължават даги поткрепияш


27 Октомври 2021 13:57 | До джумалия
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

А ти какво по-точно разбираш по Демокрация драги ми? Едни да си скъсват задника от работа и да плащат помощотите на други ли? Аз не мисля така.. Затова точно в тези села и квартали населени с такова население трябва всеки ден респект! Много правилен ход на полицията браво!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар