Ќовините на югозападна Ѕългари€
”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€  
   –егистрац舫абравена парола

ѕобойникът от Д‘ерматаФ, разложанинът »ван ћилин, шамарил сервитьорки на морето, биел и бившата си


20 септември 2019 14:50  7 коментара   26401 прочита–азложанинът »ван ћилин, татуирани€т здравен€к от „‘ермата”, който удари шамар на друга участничка в приключенското шоу ≈лизабет »лчева и бе изгонен от предаването, не за първи път пос€га на жена, узна HotArena.

ѕознати на 30-годишни€ хомофоб разказват, че импулсивни€т планинец често раздава юмручно правосъдие над барманки и сервитьорки в собствените си заведени€ по морето.

ћилин, който е многократно арестуван, но в досието му н€ма осъдителна присъда, стопанисва три заведени€ на ёжното „ерноморие – в ѕриморско и в  итен. ћиналото л€то татуирани€т разложанин се озова в ареста за 24 часа, след като стрел€ с пистолет пред кметството в ѕриморско. “огава ченгетата го закопчаха в лъскави€ му джип „ѕорше  айен” заедно с две момичета – на 18 и 19 години, които се оказаха сервитьорки в една от кръчмите му.

ƒо стрелбата с пистолет се стигнало, след като »ван ћилин опитал да наеме ста€ в хотел „Ћагуна”, веро€тно за да се усамоти с дамите. Ќа рецепци€та обаче му казали, че н€ма да го пуснат, тъй като една от придружителките му не разполага с лична карта. ¬бесен, импулсивни€т здравен€к извадил пистолет и произвел н€колко изстрела пред хотела, след това стрел€л и в центъра на ѕриморско, точно пред кметството, преди да бъде задържан. ƒо този момент обаче »ван не е осъден за това престъпление, което се наказва със затвор до 2 години.

 ръчмарски€т бизнес на »ван ћилин по ёжното „ерноморие пък не върв€л никак добре заради чобанските обноски на татуирани€ исполин както с клиентите, така и с персонала в заведени€та му. „ћиналото л€то всичките му сервитьорки изб€гаха още в кра€ на месец юли, тъй като се оплакваха, че им пос€гал.

”др€л им шамари и им креш€л, че са малоумни и крадливи. Ѕ€х готов да наема една от изб€галите барманки, но т€ се прибра в родни€ си град ћонтана от страх да не бъде репресирана от бивши€ си работодател”, спомн€ си собственик на нощен бар в  итен. «аведени€та на ћилин на морето пък често ставали арена на мутренски сбирки. »мало случаи, в които компани€та на собственика демонстративно се за€ждала с други клиенти и се стигало до зрелищни боища.

¬ъпреки че 30-годишни€ здравен€к се извини във „‘ермата” за шамара, който удари на ≈лизабет, той сам призна, че не му се случва за първи път да пос€га на жена. „— предишното ми гадже се разделихме, след като € ударих”, невъзмутимо призна старо свое прегрешение »ван ћилин.

Ќ€кои подозират, че »ван визира доскорошната си при€телка, ко€то е дъщер€ на известни€ бизнесмен от Ѕанско √еорги Ѕенин, един от маститите богаташи в региона и редовен изпълнител на крупни обещствени поръчки. „ћилиното живееше с дъщер€та на Ѕенин, онзи опита да го направи човек и му даде да работи н€колко обекта.  огато обаче научи, че »ван бие дъщер€ му, си € прибра и го изгони. —лед това н€кой запали ј“¬-то на √еорги Ѕенин в Ѕанско, а после опита да опожари и колата му. ¬ Ѕанско разправ€ха, че това е работа на »ван ћилин”, описва истори€та жител на –азлог.

30-годишни€т »ван ћилин също произхожда от заможно семейство, но въпреки това не е съум€л да завърши даже средното си образование, тъй като е бил изключен за лошо поведение и слаби учебни резултати. ѕърви€т му арест датира от 2010 г., когато е задържан с други младежи за кражба на трактор, но след това е освободен. ѕрез 2017 г. »ван бе сред арестуваните при акци€ на ћ¬– срещу наркоразпространителите в Ѕанско.

“огава го задържаха заедно с попул€рните в планински€ куротен град брат€ …ордан и  остадин –искьови. ќбвинени€та, че компани€та пласира кокаин и марихуана, обаче не издържаха.

ѕрез 2018 г. »ван ћилин бе разследван като поръчител на кражба на машини за копаене на криптовалута, задигнати от склад в √оце ƒелчев, собственост на строителни€ предприемач √еорги Ўапков. ¬последствие машините на стойност 45 000 лева б€ха открити оставени в изоставена хижа в местността ћосомищки ливади. —ъмнени€та тогава б€ха, че »ван ћилин е поръчал кражбата на машините, тъй като се изпокарал с Ўапков, с когото били съдружници в н€колко бизнес начинани€.

«а да пооправи имиджа си на лошо момче, през последните 3 години »ван ћилин предостав€ лъскави джипове и лимузини за безплатно ползване от абитуриенти от –азлог и Ѕанско, предават от ”икенд.

ќще за: »ван ћилин  море  присъда ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


7 коментара

20 септември 2019 15:11 | zapoznat
ќценка:
29
 (
29
 гласа)

ќт "разлочки" Ѕќ Ћ”  друго не може и да се очаква!


20 септември 2019 16:08 | ќ
ќценка:
7
 (
7
 гласа)

ќле мале доскорошна при€телка ти€ не са заедно от годин


20 септември 2019 16:11 | хик
ќценка:
17
 (
17
 гласа)

ќт заможно семейство е? “а тези живе€т 8 възрастни в две стай, тоалетната им е на двора още а то€ грозник се прави на бизнесмен :)

јре у лево ”битак!


20 септември 2019 17:42 | Aaa
ќценка:
19
 (
19
 гласа)

 ъде ли ще го намер€т н€къде захвърлен с трето око на челото.


20 септември 2019 18:55 |  ук
ќценка:
18
 (
18
 гласа)

 ъде го изровихте то€ див сел€к


20 септември 2019 21:26 | јлооо, журнал€та!
ќценка:
12
 (
12
 гласа)

«дравен€к, та здравен€к!
јко то€ е "«ƒ–ј¬≈Ќя ", то да ви имам представата за здрав човек.


20 септември 2019 21:26 | ћитето
ќценка:
14
 (
14
 гласа)

ƒив селтак
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.