По публикация в Struma.com! Районна прокуратура – Сандански се самосезира във връзка с изнесена информация за незаконно изсичане на дървета в града

17 юли 2019 16:40   3 коментара   6797 прочита


Районна прокуратура – Сандански разпореди проверка по повод статия Struma.com, озаглавена „РЗС алармира за вандалска сеч в Сандански! Изпратено е отворено писмо до Окръжния прокурор“,това съобщават от Апелативна прокуаратура - София .

С оглед разпространена в нея информация за евентуално извършено престъпление е възложена проверка с цел установяване на действителното фактическо положение и преценка налице ли са данни за извършено престъпление от общ характер.

В хода на проверката е разпоредено снемане на подробни сведения от подателя на сигнала, включително и относно извършители и поръчители на изсичането на дървета. Изискани са справки от отговорните институции относно наличие на уведомяване и разрешителни за извършване на сеч, в това число на всички вековни дървета по поречието на реката и в парка на гр. Сандански. Възложено е на органите на МВР при РУ - гр. Сандански, съвместно с представители на община Сандански, РИОСВ и ДГС, да извършат обход на място и установят отрязаните дървета.

 

 

 

 


Още от: Общество

Принтирай статия
3 коментара
17 Юли 2019 20:35 | Иван Петров
Оценка:
2
 (
6
 гласа)

Това ще го качите ли на сайта на общината


17 Юли 2019 20:37 | Иван Стоянов
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Кирооо вземи се скриии некаде че стана хептен за резил...


19 Юли 2019 16:11 | До Струма
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Имаше и трети коментар който беше много точен но Струма го остри нищо ново просто си проличава че сте платена медия
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар