Пламен Галев чака трето дете от приятелката си Юлияна

30 ноември 2010 00:20   54 коментара   49798 прочита
Пламен Галев
Пламен Галев


Пламен Галев

Говорителят му Кр. Оков се сроди със следовател №1 Валентин Михайлов

Ексбаретата Пламен Галев чака трето дете от дългогодишната си интимна приятелка Юлияна, е най-коментираната светска новина в Дупница. Чаровната Юлияна не крие бременността си и се разхожда често по главната търговска улица. Според приятелките й тя вече е навлязла в седмия месец. Пламен Галев и Юлияна са много щастливи и не крият пред съгражданите си, че се обичат. Появата на бебето им се приема съвсем нормално и естествено, тъй като двамата са заедно повече от 10 години.

Галев залюби Юлияна, когато тя беше 15-годишна ученичка в ОУ “Неофит Рилски” на жк “Бистрица”, където живее.

Аз пораснах с Пламен и наистина го обичам. Никога не съм помисляла за друг. Той изпълнява всичките ми желания, сподели при откриването на централното дупнишко кафене “Баркод” Юлияна. Чувствата й наистина са искрени, защото Пламен Галев чрез нея се прояви като мъжкар. Освен любовник той се погрижи за образоването й в ЮЗУ “Неофит Рилски” - “Финанси”, осигурява й луксозен живот с екскурзии до екзотични дестинации. Юлияна има щастието да пазарува в Париж, Милано и други световни столици на модата, кара най-новите марки автомобили. Двамата свиха гнездо, като обособиха апартамент над жилището на родителите на Юлияна. Отдалече личи, че то е изключително комфортно. Съседите заявяват, че дограмата не е обикновена, а стъклата са бронирани. Всичките им съседи са доволни от пребиваването на Галев в блока. Входът е в рязък контраст със съседните - отремонтиран, пребоядисан, луксозен, с обособена караулка на дежурен постови, който денонощно следи за сигурността.

Пламен Галев няма намерение да разваля брака си с жена си Емилия Градевска, с която имат 18-годишна дъщеря Светлана и 10-годишен син Георги. Семейството на Галев живее в Лондон. На съпругата му нищо не й липсва, освен може би ласките и цялата нежност на Галев.

Животът на обръча на Пламен Галев се развива в Дупница като в колумбийски сериал. Миналата седмица говорителят на Пламен Галев - Красимир Оков, се сроди с шефа на следствието Валентин Михайлов. Следовател -1 и съпругата му Роза, която работи в съда, вдигнаха тежка сватба с 300 гости, сред които всички следователи, съдии и част от прокурорите, на големия син Ивайло, когото направиха строителен предприемач -1 на Дупница с ключови строителни обекти в Дупница, Бобошево, ТЕЦ “Бобов дол” и серия ключови предприятия. Иво грабна щерката на коронованата за шеф на “Хуманитарни дейности” в екипа на Атанас Янев Стефка Иванова - сестра на следователката Катя Иванова, която прие името Павлова, след като се ожени за началника си, бивш шеф на Окръжна следствена служба и настоящ редови следовател Владимир Павлов. Красимир Оков, който е съсед на семейство Павлови, стана кум на младото семейство Ивайло и Даяна. Така подсъдими и следователи в страхотна еуфория играха хора, ядоха и пиха за щастието на новата двойка.

Преди около десетина години Пламен Галев се сдоби и с кръстник на децата си - прокурорът от Окръжна прокуратура - Кюстендил, доскоро заместник-шеф на институцията - Йордан Георгиев.


Още за: Пл. Галев   дете   приятелка   Още от: Общество

Принтирай статия
54 коментара
30 Ноември 2010 02:19 | наслука
Оценка:
6
 (
14
 гласа)

таралеж да роди


30 Ноември 2010 03:02 | до наслука
Оценка:
-5
 (
17
 гласа)

таралежа както винаги е ...в гащите ти!!!


30 Ноември 2010 06:16 | 77
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Който от вас не е кръшкал тайно - да хвърли камък ;)


30 Ноември 2010 06:22 | Браво!
Оценка:
-3
 (
7
 гласа)

Е така се решават демографските проблеми на България, а не с приказки!


30 Ноември 2010 07:14 | БЛ-ГРАД
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Този стил на писане ми е познат. Дали няма пръст известна дупнишка журналистка?


30 Ноември 2010 07:32 | Не ласкайте ...
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

не сме като в латиносериал , много по-зле сме ! Простотия, мизерия и жълти вестници !


30 Ноември 2010 07:52 | ...
Оценка:
0
 (
10
 гласа)

Галев може да си позволи и 10 деца. Това е едно от предимствата на богаташа. Какво да каже миленчо от атака, който няма дори полов акт.


30 Ноември 2010 07:55 | Колумбиец
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Браво направо сме си като в Колумбия, по-добра сапунка от всякяа една турска и бразилска! Днес гледах интересен документален филм за Пабло Ескобар свърши зле за Пабло, да вземе Пламен да се премести в съседните входове и да осеменява наред и прави ремонти!


30 Ноември 2010 08:21 | мама
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Ай, ма тя била бременна от 7 месеца, а вие са ми поднасяте НОВИНА. Ма тя ше роди скоро, бе. Миже и седмаче. Да бяхте изчакали още малко и като роди да кажете: "Пламен галев ВЕЧЕ има трето дете."


30 Ноември 2010 09:18 | ЧИТАТЕЛ
Оценка:
-4
 (
8
 гласа)

Браво! Погрижил се е и за двете си жени.


30 Ноември 2010 09:21 | ами може си
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

Ами може си човека , направил си. Може да ги издържа , а не е някой който се чуди как да върже двата края и чака жена му да го нахрани.


30 Ноември 2010 09:41 | самораново
Оценка:
-3
 (
9
 гласа)

оставете момичето на мира това е най хубавият и момент нека да си е щастлива


30 Ноември 2010 10:27 | Хасан
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Къде го чукаш къде се пука. Та то е децата от детската градина ще разберат защо братя Галеви са оправдани, но най важното е , че простотията лек няма. Ако министъра на правосъдието
не отстрани от окръжен съд Кюстендил тези корумпираните прокурори и съди ставаме за смях
пред целия Европейски саюз, трябва дворовете да се изметат добре не само във Кюстендил
но и в цялата страна, защото сава държавата заплати на корумпирани служители във правосъдната система, и затова министър Цветанов е прав чистка до дупка със подписване на клетвени деклараций нарушиш знаеш процедурата така е във Германия. Докого братя Галеви
ще ги отразяват като герой тези идиоти и простаци мястото им е в затвора.


30 Ноември 2010 10:29 | Орце
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Каква е тази поредната проститутка жалко утрепка.


30 Ноември 2010 11:05 | хасан хюсеин
Оценка:
1
 (
5
 гласа)


Ех, този пуст интервал след запетаята..... не го научи и това си е! Да не би клавиатурата ти да няма интервал??????


30 Ноември 2010 11:21 | qwerty
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Павлова, или по точно Михаилова, понеже Владимир Павлов се разведе с нея и трябва да си върне моминското име, не е писала, щом въпроса засяга бившият и съпруг съветва друга една какво да пише, а и речникът и е по беден и просташки.


30 Ноември 2010 13:46 | BG
Оценка:
0
 (
12
 гласа)

Пламен не си пада по брадавични прасета. Все пак е естет, не може да се отрече. То и една продавачка на кюВтета му се предлагаше (Силвето от с.Яхиново), но баровеца се изсмя само. Сега си бръмчи на преминаващите турски шофьори. Паролата и е"три кюВтета без ресто"


30 Ноември 2010 14:12 | Непрофесионален ясновидец
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Месечината много е гътнала Кой ще бъде следващия


30 Ноември 2010 15:26 | пепа
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Чудо голямо! Само Галев ли си има любовница. Я се огледйте и ще видите, че почти всеки средно статистически дупничанин си има любовница и какво от това. Големата новина. Това си е негов личен живот. Не съм му привърженичка, но това са глупости.


30 Ноември 2010 16:28 | Рогатия
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Аз мисля, че скоро и Галев ще забременее инвитро. Само и само да отърве пандиза. А за обръча от престъпници съдии, мафиоти , следователи и адвокати -дяволът си знае работата.


30 Ноември 2010 17:42 | 77
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Ей това сие негова лична работа
Че, е мрасник е ясно но, кой ще му ражда дете нас не ни засяга
ПП
Моля Ви не изпозвайте моя никнеим " 77"
АЗ го ползвам вече далго време...
... ще вземе нйакой да убиди моя приател от Яхиново -Дум Спиро , и тогава проблем
аз виновен
или ще го изнасили някой ще каже 77 , и пак аз виновен


30 Ноември 2010 18:44 | .
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Децата не избират родителите си и не носят отговорност за срамните им дела. Не е воновно то, че баща ву е продажник бандит, а майка му, изкусена от лъскавите бандитски атрибути..


30 Ноември 2010 18:53 | Хюсеин
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Не е много плодотворен като мъж, господин бандита и това се дължи на справедливата природа. Той не може да привлече с нищо противния пол, освен с жестокост и лъскави аксесоари, но за щастие жените като тази млада и не особено мъдра дама не са много. Наричам ги просто платени инкубаторчета, наричащи себе си принцеси.


30 Ноември 2010 19:05 | До Хюсеин
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Ти да не би да намекваш за циганчетата на принцеса Житан Яхиновска, Хюсеине?.... Там нещата са по-сложни, но общото е, че и те са отгледани в подобни условия, създадени с общите усилия на рекетьорския клан Кацови. Да се живи и здрави всичките и дано намерят сили да се преборят с жалкия си произход.


30 Ноември 2010 19:33 | мария
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

това е голяма простотия та това новина ли е и то за първа страница на весника ! нека му е живо и здраво ама незнам каво е толкова важно , че "красивата" му жена му е дългооодишна приятелка и то интимна ами интимна ще е децата му едва ли щъркела ги носи


30 Ноември 2010 19:33 | Дани
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Откъде накъде си позволявате да сравняте Галев със Санде - цигането? Галев е слуга, но слуга партиен, което го прави нещо като функционер, а онзи мургав брат е слуга на фамилията си, която пък слугува на слугата, т.е. на "функционера" Галев. Освен това, децата на Пламен ще бъдат навярно прекрасни, защото той има възможност да подбира родилките, за разлика от прославения яхиновски циганин.


30 Ноември 2010 19:39 | ДРС
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Този град беше изселен, а сега и геномът му е подложен на трансформиране. Добавянето на такава доза цигано - бандитски гени не вещае нищо добро за популацията.


30 Ноември 2010 20:34 | Баба Тонка
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Ами така е. Пласираха му на Юлето спукани презервативи, възпитаха я в католицизъм и ето ти голямата грешка. Ще си скубе косите, момичето.


30 Ноември 2010 20:57 | .......
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

голем праз , и 5 да чака, много важно!!!!!!!!


30 Ноември 2010 21:33 | ///
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Едва ли е толкова глупава, че да износва дете на главорез.


30 Ноември 2010 23:34 | ПЕРО
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

ЕГАТИ ЖЪЛТИНИТЕ.... А ЗА СПИСВАНЕТО, НЯМАМ ДУМИ! РЯДКО НЕГРАМОТНА РАБОТА, ПРОПИТА ОТ ЗЛЕ ПРИКРИТА ЗЛОБА И ЗАВИСТ!


01 Декември 2010 00:58 | Стелияна
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Браво! Живи и здрави да са цялото семейство - и майката, и бъдещето детенце, и бащата! Повече такива хубави поводи да съпътстват живота ни!


01 Декември 2010 05:19 | слово..
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

ами нали трябва да и се затвори устата, да не се разприказва кадето не трябва. Тя знае прекалено много и той трябва да може да я манипулира по-откъсо.


01 Декември 2010 09:24 | Браво!
Оценка:
-2
 (
4
 гласа)

Да са му живи и здрави всичките дечица!
Само злобни и нещастни простачки могат да пишат такива статии.


01 Декември 2010 14:12 | .........
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Статията е прекрасна, поводът за детето е великолепен, само дето бащата е низше ниво гражданин, а и сродяването на слугата Оков с подвластните на Галев "държавни служители" е мероприятие от отдавна отминала епоха.


01 Декември 2010 16:44 | ..............
Оценка:
-3
 (
5
 гласа)

Който може -има, който не може пише за хората мърсотии и рови в личния им живот.
Прекалено низше същество трябва да си за да броиш на хората децата и да се ровиш в живота им.
Всеки човек има право да се сродява с когото си иска и не е длъжен да дава обяснения на помиярки които се упражняват в" писане" от години.


01 Декември 2010 17:13 | BG
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Всичко това е вярно, но касае човеците. С какво право към тях добавяте и типове като този главорез Галев, типове като прославилия се яхиновски рекетьор от Кацовия род, не се ли осъмнихте и в принадлежността на Оков кън хомо-сапиенса?....... Величайте и защитавайте хората, госпожо /господин/ многоточие, а паразитите човешки ги заплюйте, та дори и да демонстрират човешки навици.


01 Декември 2010 18:52 | dum spiro
Оценка:
-6
 (
6
 гласа)

БГ, кой си ти че да определяш кой какъв е ? Какво ти дава туй право? С какво го заслужи? Престани да се давиш в безсилната си злоба, жалък си. Ти не си фактор, никога не си бил, и никога няма да бъдеш, от теб никога нищо няма да зависи.


01 Декември 2010 19:17 | BG
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Аз съм гласът на бъдещето, тъпичък ми Спиро.


01 Декември 2010 19:23 | dum spiro
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

ТИ???? Ти глас нямаш, бъз те е да говориш, можеш само да пишеш анонимни коментари.


01 Декември 2010 19:31 | Българин
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Ти нямаш уши да чуваш, Спиро. Скоро ще ме видиш, тогава и ще ме чуеш, но аз няма да те разпозная, защото ти завинаги ще си останиш анонимен.


01 Декември 2010 19:48 | dum spiro
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

Скоро... след 50 години?


01 Декември 2010 21:46 | до дум спиро !
Оценка:
-5
 (
5
 гласа)

Не се ли усещаш, че спориш с Лидето ?! А тя мило и драго дава да види твой коментар и изписва по 20 мнения едно след друго само и само , за да те предизвика ?!
От коментара й в 19:31 часа разбирам, че скоро ще участва в някое тв предаване, където "ще я видиш и чуеш". А теб няма да те дават по телевизията - нека ти е !


01 Декември 2010 23:08 | .......
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Скоро Спиро, много скоро. Свърши ли тазгодишното вино, ще дойда.


02 Декември 2010 00:43 | стъклето
Оценка:
-4
 (
6
 гласа)

Ей, мишки, защо се криете зад псевдоними? Не можете да си представите колко сте смешни и жалки! Ние пак ще сме тези, които си бяхме и по-силни ще станем, а вие цял живот ще сте смешници! Визирам тези , които ни плюят.


02 Декември 2010 01:50 | Кака Пена
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Браво стъклен, шашна ги. Току виж, че млъкнат, уплашени. Ще бъдете силни отново, но в един нов свят, имагинерен.


02 Декември 2010 06:14 | читател
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Не ми стана ясно - на Оков ли са му вдигнали сватба или той е кумувал?


02 Декември 2010 06:20 | 77
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Дум Спиро
не пропусна и в тази статия да не направиш стоика " Г "
много си верен бе ....
ееееее ако си ми куче само на вън ще те даржа на каишка
ама не да не ухапеш някой , а да не ми избягаш
такива помиари като теб , не се намират лесно
има ги само в Яхиново и в едно село към Сапарева Баня
но ти си от Яхинското котило;-кьос барак
пп
истинския 77


02 Декември 2010 14:44 | ПКА
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

В крайна сметка това е единственото човешко нещо, което този изверг е направил през живота си. Да са му живи и здрави и дано приличат на майките, а не на него.


12 Септември 2011 02:17 | ПЕТЯ НЕ Е ОТ ЗЛОБА -САМО
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

ЕГАТИ БЕЗОТГОВОРНОСТТА ! ТОВА ВЕЧЕ Е ПРЕКАЛЕНО - ГЯВОЛСКИО РОД НЕМА СПИР .. Е ТОВА БЕШЕ ГРЕШКА И НЕГОВА СЛАБОСТ - СЛЕД КИЛИИТЕ, РАЗНЕЖИ СЕ С МОМАТА И ХАЙДЕ ОТРОЧЕ МАРИЯ /ДЕТЕТО НЕ Е ВИНОВНО, А НЕГОВИТЕ РОДИТЕЛИ - ЗА ПЪРВИТЕ 2 ДЕЦА И ЖЕНА НИКОЙ НЕ ПОМИСЛИ /ДАНО И ЕМЕТО СИ НАМЕРИ НЯКОЙ КРАСАВЕЦ, И ДА ЗАБРАВИ ДУПНИШКАТА ПРОСТОТИЯ И ПОЗ'ОРЩИНА /.. НО НЯМА ДА ИМАТ МИРА ТАКИВА - ЦЯЛ ЖИВОТ ЩЕ СИ ПЛАЩАТ, АКО НЕ С ДРУГО С ГУЗНА СЪВЕСТ ПО ПРАЗНИЦИ И НЕ САМО..


12 Септември 2011 02:21 | А ТЕЯ ПРОДАЖНИЦИ
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

А ТЕЯ ПРОДАЖНИЦИ ДЕТ СА НА ХРАНИЛКА ПРИ ПЛАМЕН, СА ЕГАТИ ЛИЗАЧИТЕ '' -МИХАЙЛОВ, Е ОТ БИСТРИЦА, ДАНЧО ГЕОРГИЕВ СЪЩО БИСТРИЦА, НО Е И КУМ НА ГАЛЕВ,... ВСИЧКО СЕ ЗНАЕ .., НО НИКОЙ НЕ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ ГОЛЯМ ГЛАД Е ЗНАЧИ ..
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар