Писмо до Struma. com! Резил! Вяра и Надежда от благоевградското "ВИП" трио, подлудиха с крясъци и денонощни оргии гостоприемни сънародници в Лондон, приютили ги след драмите им във Фейсбук

01 септември 2020 20:04   16 коментара   33289 прочита
Вяра на снимката
Вяра на снимката


Вяра на снимката

Вулгарни заплахи, че ще обвинят домакина в системно изнасилване, псувни и кражба са само част от наглото поведение на нашенки, описани в писмото на Ива Д.

Потресаващ разказ за това какво правят две от известното благоевградско трио Вяра, Надежда и Любов в Лондон ни изпрати наша читателка, майка на двумесечно бебе.

Писмото е пропито с истинско възмущение от поведението на Вяра и Надежда, които от години се скитат немили недраги в Лондон, не работят, а само търсят някой, към когото да се закачат, жалвайки се в социалната мрежа от нелеката си съдба на гастарбайтери. Ива Д. е майка на бебе, която е станала неволен съсед на двете пишман випаджийки от Благоевград.

Публикуваме писмото на Ива без всякаква намеса.

 Здравейте, като ваш читател и най-вече възмутена българка, живееща зад граница, се обръщам към Вашето издание, с надеждата да предпазя сънародниците си от едни безкрайно нагли и безкруполни твари, с които за съжаление имах лошият късмет да се сблъскам.

Става въпрос за Надежда и Вяра от “неповторимото трио”. Както знаете, те живеят в Англия, ако може да се нарече живот спането по паркове и градинки. Както и да е. Близък мой роднина ги приюти в къщата, в която живея и аз с двумесечното си бебе и други хора. Уговорката беше такава - да отседнат за няколко дни, докато се почувстват по-добре психически и физически.

Държаха се много прилично до момента на настанявянето си. След това рязко се започнаха пиянски безкрайни вечери, викане и псуване “Знаеш ли коя съм аз?! ” - беше фразата, която най-често получавах като отговор, когато ги молех най-учтиво да намалят крясъците и музиката.

Отделно - предлагаха се на всички мъже в къщата, в замяна да останат по-дълго, но да не плащат или по-скоро да си плащат, но в натура. В крайна сметка след многократни скандали, се стигна до там че лично собственикът на къщата дойде и ги изгони.

Впоследствие се оказа, че липсва смешна сума пари от дома ни и няколко синджирки и други дрънкулки. Силно се надявам, че както няма да видя повече тези предмети, така и да не ми се налага да виждам тези “елитни дами” НИКОГА вече. Та, приятели и български граждани в чужбина, в частност Англия, бъдете бдителни и внимателни! Не съжалявайте споменатите по-горе паразитни форми. Пазете се!

С уважение Ива Д.,

Свързахме се с Ива, за да ни разкаже по подробно за поведението на Вяра и Надежда и останахме потресени. Разбрахме, че се настанили в къщата ,в Източен Лондон на 15 август и завчера с крайна нетърпимост от всички обитатели били изгонени.

При опита на домакина да ги изхвърли с добро, Надежда го заплашила ,че ще го наклевети в полицията ,че я изнасилвал системно./ вижте чат / Пълен потрес! Наложило се да се намеси собственикът на къщата, който ги заплашил, че ще ги изхвърлят с полиция. Така 2-те благоевградчанки се озовали на поредния мизерен кръстопът в Лондон, за да продължат да се скитат и реват във Фейсбук, колко несправедлив е животът към тях. Сестра им Любов живее в Лондон, но видно е, не се интересува от Вяра и Надежда. Тя е щастливо омъжена и живее добре, казват хората. Припомняме, че тризначките спечелиха Биг Брадър, изкараха 200 бона, които не се знае къде похарчиха. После щурмуваха Англия, за да им гледат срамотиите и чужденците.

П. Петрова

Чатът със заплахите на Надежда

Двете сестри на улицата минути, след като са изгонени от къщата

16 коментара
01 Септември 2020 21:50 | дидо
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Боклуци


01 Септември 2020 21:50 | дидо
Оценка:
9
 (
9
 гласа)

Гниди


01 Септември 2020 21:51 | дидо
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Да духат на черните като им е толко акъла


01 Септември 2020 21:54 | Селяко
Оценка:
10
 (
10
 гласа)

Кво ни занимавате с тия отрепки изпаднали. Дъното. Смръдли мързеливи. В Англия всички некадърници по някой паунд изкарват, само тия недоразвити твари.


01 Септември 2020 21:55 | Колевецо
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Духат, ама много смрадат тия. Един ги е пробвал тук преди време. Киселяци с немити...


01 Септември 2020 23:04 | не се ебавам
Оценка:
-1
 (
7
 гласа)

Тая много ще отива с бат Бойко, идеално е легнала и за него ще има място да се изпъне напречно


01 Септември 2020 23:43 | krum
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

nevedomi sa patishtata gospodne


02 Септември 2020 00:05 | Ганио Дабравакиии
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Разпищеха се селяците,
Изпокриха се в шубраците,
Само Кайо остана
С гордо вдигната глава.
И кат на единствен фен,
Му запяха тоз рефрен:
"Кайо, големец си ти,
Яж ми куро, Симитли! "


02 Септември 2020 02:02 | Буги барабата
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Скалата на глупостта-глупав, по глупав, най глупав, тризначките.


02 Септември 2020 06:14 | Piko
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Imat brat koito jivee v shtatite I pravi podobni izcepki Tam a I tuk sushto.. liubimiqt izraz na stanchevi "ti znaesh li koi sum Az"


02 Септември 2020 06:26 | странно
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

много странно, снимката и на двамата в чата е една и съща. все едно един и същ човек пише на себе си?!?


02 Септември 2020 08:11 | Петрич
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Искат курс


02 Септември 2020 10:38 | до странно
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Снимката под синия текст означава, че тя е видяла съобщението.


02 Септември 2020 10:53 | Ева
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Да, такива са тези "звИзди". Хубаво е направила жената, че се е свързала с медиите. Дано повече хора прочетат и не им се връзват на к@рвенските номера.


02 Септември 2020 14:37 | Тризначка
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Струма, оти ни завиждате?


02 Септември 2020 20:14 | ����
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

А!!! Дек са ни пръстените ма???
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар