Пиринско на бунт - затварят пътища с масов протест срещу зеления рекет в България

27 декември 2017 13:07   5 коментара   5821 прочита


Масов протест стягат утре хората от Югозападна България в защита на поминъка си.

"Невъзможността на правителството да се справи с "еколозите" ни провокира да излезем на пореден митинг. Ние хората от Югозапада сме възмутени и разочаровани, че се бави окончателното решение за магистрала Струма и втората кабина в Банско. Затова приканваме жителите на общините Симитли, Разлог, Банско, Кресна, Струмяни и други отново да затворим пътя Е-79 ,като знак за нашата решителност. Това ще стане в четвъртък 28 декември от 10.00 часа на разклона при Симитли към Банско", съобщават в писмото си до медиите протестиращите.

"Не поставяме условия и ще приветстваме всяко правителствено решение в полза на развитието. Но сме категорични, че ако властта отново се поддаде на зелените и отново отложи решенията, през януари в разгара на зимния сезон ще блокираме границата с Гърция. Нека тази крайна мярка покаже на Брюксел, че никой няма право да се подиграва с нас и да толерира зелените родоотстъпници", казват още стягащите протеста граждани. /pik.bg/


Още за: протест   защита   поминък   Още от: Общество

Принтирай статия
5 коментара
27 Декември 2017 13:44 | Чука
Оценка:
10
 (
18
 гласа)

Концесията на фирма „Юлен” към държавата за 2016г. е 270 хиляди лева. Това са към 20 хил. на месец. При дневен оборот от 200-300 хил. лева само от карти, без да броиме приходите от гардеробите, хотелите, скъпите пилешки супи, можем сами да си направим сметка кой има остра нужда от втори лифт и кой е прецакания. А главната цел на цеко Минета не е втората кабинка, а удвояване на ски зоната.


27 Декември 2017 14:38 | ...
Оценка:
11
 (
17
 гласа)

Заблудените и платени ОВЦИ нека стачкуват.
В Банско, лошо обслужване, занемарени хотели, лоша храна и високи цени.
Ха ха ха, затова защото не можете да мислите сте на този хал.
Ако сте честни и почтени, и си изкарвате парите с труд, няма да могат да ви маниполират!


27 Декември 2017 22:10 | Стефан
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

И цигарената ги водиха под строй у София да "проституират" пред централата на "Да България", вместо пред хотел "Берлин " или Банкя, ама нека и банскалии да изблеят насред е-79, пък утре като КоРорта се скапе да се сърдят на кухите си кратуни..


27 Декември 2017 23:31 | Разложенин
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Летно време - театър, зимно време-пак театър. И в Банско, и в Разлог. Аман!


28 Декември 2017 12:45 | Чочо
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

До Чука
Човекът е доста загрижен за ските и не му е само финансов интересът, защо иначе ще се мъчи с всякакви световни купи и спускания и без това пари си печели..
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар