Петричка съдийка встъпи в длъжност в Районен съд – Благоевград

31 октомври 2023 11:41   5 коментара   18932 прочита


Днес в Районен съд – Благоевград встъпи съдия Румяна Митева-Насева, която до сега правораздаваше в Районен съд –Петрич. Съдия Насева спечели конкурс за преместване в Благоевград, където живее със семейството си.

Тя има юридически стаж повече от 20 години, като е била адвокат, прокурор и съдия в Районен съд – Петрич. Встъпването на съдия Насева стана в присъствието на председателя на Окръжен съд – Благоевград, съдия Петър Узунов, зам. районният прокурор Анита Димова и съдиите в Районен съд –Благоевград.

От името на съдиите в Районен съд – Благоевград, съдия Пензов поздрави съдия Насева с добре дошла в колектива на съда и й подари цветя и комплект химикали с пожеланието да подписва с тях обективни и законосъобразни актове и в Районен съд – Благоевград.

Съдия Насева бе поздравена и от председателя на Окръжен съд – Благоевград и зам. районния прокурор Анита Димова, като бе прочетен и изпратен за встъпването й поздравителен адрес с цветя от Адвокатски съвет – Благоевград. След встъпването, съдиите в Районен съд – Благоевград проведоха общо събрание, на което приеха решение тя да правораздава в гражданското отделение на съда, където в момента е по-голяма кадровата нужда.


Още за: съдия   Петрич   Благоевград   Още от: Общество

Принтирай статия
5 коментара
31 Октомври 2023 12:35 | Каруцар
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Успех!


31 Октомври 2023 13:34 | The fantom of the opera
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Тази кокона къде ли не я лашкаха по вектора Благоевград-Петрич-Благоевград. И накрая логична на село! Честито!


31 Октомври 2023 14:49 | VXXXL
Оценка:
-2
 (
2
 гласа)

Искате ли нови усещания в секса? Секс няколко часа подред, силна и дълга ерекция, ярки оргазми, много спеpма и доволно момиче. Сега е възможно и безопасно на всяка възраст! Този артикул вече е в разпродажба -----> https://s4.lv/xbio


31 Октомври 2023 17:02 | Кире Мустако
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Има боосчи


01 Ноември 2023 07:59 | П
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Ки га боцкат
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар