Петричанин се гневи: "Ул. "Варна" към община Варна ли ли е, та не се почиства?!" Около контейнерите за боклук е истинско сметище

27 октомври 2018 12:00   4 коментара   6146 прочита


Само преди дни петричанин се обърна към община Петрич чрез социалните мрежи с питането: "ул. Варна към община Варна ли е?". Причината за това бе, че не се почиства около контейнерите за боклук и два от тях, които са препълнени с отпадъци от доста дълго време. и районът е заприличал на сметище.

Веднага след този сигнал на загрижения петричанин община Петрич взе бързи мерки. Почистено бе пространството около контейнерите. Вижте снимките, който красноречиво показват разликата.

А. Георгиева

4 коментара
27 Октомври 2018 12:39 | сатаната
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

По същата улица в малките часове на нощта около 04 :30 се разхожда жена която крещи че има вампири ...Повечето сме вампирки и ходим на работа по това време..... Питам психиатъра Динков в пенсия ли е че се разхождат вампирогонки по улица Варна..... А сериозното ми питане при вида на човек в неадекватно състояние с неадекватни действия който е опасен за себе си да звъня ли на 112 все пак тя само си върви и и се превиждат вампири


27 Октомври 2018 19:51 | Милиционер
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Едно време ги съветвахме!


27 Октомври 2018 21:57 | Tinnko
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Посъветвайте и Анифето, как да напише поне ЗАГЛАВИЕТО.


29 Октомври 2018 10:52 | Льони
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

А иначе в Петрич и денем и нощем се разхождат вампири. Само че тези през деня се правят на по-тарикати от нощните. Превземат се, вкарват се в някакви роли, сякаш нивото им не личи от Космоса. А бе, с една дума - лош материал са хората в Петрич. Та тази жена не ходи вечер по улиците и вика, че има вампири, защото й е хубаво. Най-вероятно някой петрички вампир я тормози вкъщи.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар