Петрич настръхнал, бунтът продължава! Сериозни финансови интереси зад смяната на отец Ан. Кочев и отец Ж. Георгиев! Черквите "Успение Св. Богородица" и "Св. Николай" - най-богатите в района?!

09 март 2019 09:43   51 коментара   40649 прочита


По сметката на "Св. Богородица" над 405 000 лева, а 90 000 лв. са спестени в "Св. Николай"! В черквите, ръководени доскоро от новия наместник отец Павел, дребни суми, не повече от 1000-2000 лв...?!

Нов тласък на бунтовете за връщането на освободения от черквата "Успение Св. Богородица" в Петрич, отец Ангел Кочев. И утре пред храма, където неделната служба ще води назначения на негово място отец Павел, ще има протест на миряните.

Хората продължават да твърдят, че няма да посещават черквата, докато Павел е архиерейски наместник на духовната околия. В Петрич коментарите около изненадващата рокада не спират. Според запознати, зад унизителната смяна на отец Кочев, който буквално бе изхвърлен от черквата, а веднага след него и сменени бравите на черковните порти, се криели сериозни финансови интереси.

Отец Кочев бил спестовник и събирал всяка стотинка от постъпленията в храма и по сметката на черквата били натрупани над 405 хиляди лева. Скандалното е, според мълвата, че в първите дни на смяната веднага са били изтеглени 20 000 лв. от тях, дали това е вярно, надяваме се да проверят църковните ревизори, но още един факт подсилва съмненията за финансов интерес при извършената рокада.

Заедно с отец Ангел Кочев бе преместен и отец Живко Георгиев, който пък е бил председател на черквата "Св. Николай", в сметката и имало около 90 000 лева. Петричани, запознати с църковните дела, твърдят още, че в 4-те черкви, ръководени от отец Павел, преди да заеме високия пост на архиерейски наместник, имало дребни суми, от порядъка на 1000 -2000 лева.

Финансов стожер на храма, това е бил отец Ангел Кочев, а както се разбра, спестовник се оказа и отец Живко Георгиев, съвпадението в смяната на председателите на двете най-богати черкви в петричка духовна околия подсилва съмненията за сериозен финансов интерес при извършените рокади.

Петричани ще поискат официален отговор от Митрополит Серафим, дали парите са в основата на скандалните рокади и вярно ли е това, което се говори?! Направена ли е ревизия при смяната на отец Кочев с отец Павел, колко пари на миряните е събрал, докато е бил председател на черквите отец Павел?!

Петричани искат пълна финансова ревизия и оповестяване на получените резултати, за да отхвърлят или потвърдят породилите се съмнения за сериозен финансов интерес.

Припомняме, че двамата свещеници Кочев и Живко бяха освободени от председателствата на ръководените от тях черкви, а отец Кочев детрониран от поста архиерейски наместник на духовната околия. Смените станаха внезапно, с оскъдни мотиви, като например, възрастта на отец Кочев, който наближавал 75 години.

Веднага след напускането на отец Кочев напуснаха и хористите, касиерът, църковните настоятели, над 25 души, работили години с отец Ангел Кочев. Миналата неделя миряните сътвориха невиждани протестни действия под купола на храма. Гневът им премина в дива ярост, стигна се почти до бой пред иконостаса в черквата.

Въпреки силният отпор, които дадоха петричани на назначението на отец Павел, от Митрополията не дойде чаканото поправително решение, нито пък коментар.

Митрополит Серафим разпространи отворено писмо до хората, в което ги уверяваше, че смяната е наложителна, тъй като преклонната възраст на Кочев му пречи да съвместява двете длъжности, митрополитът намекна, че е непристойно политици да се месят в църковните дела. Това бе по повод писмото от кмета Бръчков, депутата Динев, в което те изразиха притесненията си, че смяната на отец Кочев, с отец Павел е нарушила духовния мир в района, уверявайки митрополита, че хората не искат отец Павел.

Писма до митрополит Серафим, до Патриарх Неофит с молба да бъде преосмислено взетото решение за смяна изпратиха миряни миналата седмица.

Протестът утре е обявен за мирен пред храма "Св. Богородица", дали и този път действията на гневните миряни ще излязат извън контрол ще видим, но петричани са категорични, че ще протестират всяка неделя, докато не се чуе гласът им.

Петя Иванова


Още за: тласък   бунтове   черква   храм   Още от: Общество

Принтирай статия
51 коментара
09 Март 2019 10:50 | Pesho
Оценка:
-7
 (
27
 гласа)

А що не напишете колко е откраднал сегашния поп? Сина му комарджия и бияч тръгнал протести да прави а бе смешна работа хиихихи


09 Март 2019 11:07 | Християнин
Оценка:
12
 (
12
 гласа)

Нека се направи финансова ревизия от БПЦ-София не само на "Св. Богородица", а на всички основни църкви в Петрич и селата, да видим, разберем миряните, гражданите кой колко е спестявал за църквата си, дали е крал, присвоявал, отклонявал, какво е направил с парите от миряните за църквата си, за семейството си, след като толкова миряни и общинарите ни искат причините за отстраняване на отец Ангел Кочев. Нека има прозрачност, както се правят ревизии на др. ведомства, граждани, политици, бандити.... всички сме хора, християни, миряни и пр. и грешим, да се знае истината. Не само да се настройват хората един с/у друг и то за нечии интереси в БПЦ. Отец Кочев беше добър водач на петричка епархия, човек, родител, знаеше да общува с хората, но ако има нередности при него и др. свещеници, в др. църкви и т. е, основателни причини, освен възрастта му, петричката общественост да знае и митрополит Серафим и др. му опоненти да докажат това. близо половин мил. лв спестени за църквата са много пари, но з


09 Март 2019 11:54 | Поп
Оценка:
-11
 (
23
 гласа)

У Петрич всички са биячи и комарджии. Естествено, че попа не прави изключение. Трябва да има смяна, и тези неразумни хорица да си седнат на задниците, и да не опорочават храма.


09 Март 2019 12:40 | ГЕОРГИ
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

PESHO ТИ АДЖЕБА ЗНАЕШЛИ ЩО Е ЦЪРКВА ТИ ОТ КОМАР И НАРКОТИЦИ НЕ РАЗБИРАШ ОТ ДРУГО.


09 Март 2019 12:43 | Normalno
Оценка:
17
 (
25
 гласа)

То това може да се види на секундата. Идете да видите как тоо мискин палав си направи не 1 а 2 къщи залепени една за друга в квартал Биляна преди 1 година. Отец Ангел цял живот ходи пеш по хората а този некадърник мискин павел се разкарва с джип със затъмнени стъкла и ролбари, като мутра а не като божи служител. Това са фактите, които всеки още веднага може да види.


09 Март 2019 12:52 | НАП
Оценка:
14
 (
18
 гласа)

Да се пусне сигнал до НАП да се провери тоя Палав.


09 Март 2019 13:27 | Petrich
Оценка:
18
 (
22
 гласа)

В неделя нама да го допуснем да влезне в черквата, ако и сега БПЦ не направи нещо, омбудсмана ще каже как продължава. Да не връщат Ангел, щом са решили, но да не ми налагат дяволи в расо да ме учат на духовенство.


09 Март 2019 13:28 | таня
Оценка:
5
 (
11
 гласа)

ми то затова не работи нищо сина на отец Ангел, карабатак цял живот


09 Март 2019 14:00 | Пешо
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

Палав как може да си такъв алчен долен тип, всичко друго но не и поп, апаш огражденски мазник, срам немате с владиката вие, нете искат хората палав.. лукав дявол си ти ..никога нема да си приет ти от петричани.. та и от околията... поп шмекер.. юююю


09 Март 2019 14:05 | Гражданин
Оценка:
-2
 (
16
 гласа)

Пълни тъпотий хора мн ясно че е и ало чалафте поради тази причина поп Ангел отива на Ръждак вие тъпи ли сте. Просто не искаха да почернят него и семейството му откачени ли сте. Дали ще е Палав или Малая вс е един. 90% от вас половината дето пишат и ходят на протест не сте ходили на църква стига с тия гъпи глупости. А до сина на отвца пълен непрокопсаник и бездарник добре че е тате да кара че иначе и на 40год е работа за 5дена нема ..?? По цел ден обикаля с колата е тия пари от Дек????? Цели вечери комар играе тия пари от Дек ? А те колко деца са ??? Ай моля ви се всички са един дол дренки само телефоните са им различни. Поп Ангел така унака. Поп Павел е същата раб и какво само говорите за джипа да не кара джип за 30000 лв струва точно 4500лв. Повече от вас карат по скъпи коли. Не сте си добре хора наистина не сте си добре не се бъркайте в неща които не са за вашата уста. Глейте си живото като не ви харесва Павлката идете си при поп Ангел на Ръждак или обратното ;


09 Март 2019 14:54 | 121
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Този коментар не може да бъде от гражданин. Всички познават Павката и се знае, че иде реч за ПАРИ!


09 Март 2019 15:09 | Пух
Оценка:
3
 (
17
 гласа)

Абе безработни драскачи, оставейте владиката да си свърше работата. Поп Ангел и жена му си беха направили фирма у цръквата без да плащат данъци... за свети джоб. Правилно попо да заминава с колело до Ръждак. И сега да се внимава и новио да не тръгне по неговио път. Да се проверява редовно. А не поповете да си прават фирми у цръквите и да си печелят парички на наш гръб. Айде идейте да свършите некаква работа...


09 Март 2019 15:18 | ЧОВЕК
Оценка:
-7
 (
9
 гласа)

ГРОЗНО - НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ОТСТЪПИ НЕ МОЖЕ ТАКА. ИСКАМ ДА СИ ХОДЯ НА ЧЕРКВА СПОКОЙНО.


09 Март 2019 16:25 | ГОШО ШИМБАТА
Оценка:
-3
 (
11
 гласа)

Павката Чориченски си е арен у него е са парата. А ми доидея утре Кафало цигарджията Гошо Белята и Роската Скарата то пат ки има и по муцките от сам насетне аз ки сам му на негово светейшество телоохранител на Павката и ки зема охраната на целата архиерейскопия
Един е Гошо Шимбата в Петрич и винаги ки си остана номер едно!!!


09 Март 2019 16:25 | Тодор Колев
Оценка:
20
 (
22
 гласа)

Петрич, Петрич.
Ако така беше настръхнал срещу кражбите на Кмета, зам областната и нейния "мъж", срещу така наречените "строители", които са си обикновенни грабители, срещу Живел къмпани и другите общински кръвопийци цена нямаше да имаш.


09 Март 2019 16:31 | Миряни
Оценка:
13
 (
13
 гласа)

Утре отидете в Благоевград и там протестирайте. Митрополит Серафим ще води службата там. Ще има и телевизия. В Петрич няма кой да ви чуе. Организирайте автобуси и право в Благоевград


09 Март 2019 16:35 | Пимен
Оценка:
7
 (
13
 гласа)

А дали цялата дандания не е заради игрището, което общината прави до черквата "Свети Никола".
Това е близо два декара и е черковна земя.
Да неби подкрепилите бунта-архирейски, кмет, председател и областна не са се облажили от замяната?


09 Март 2019 16:51 | ?
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Кой е служител на Мамона да се докаже чрез църковна ревизия и проверка от НАП, която да установи източника на придобитото лично имущество. Попските заплати са ниски, но изкушенията в църквата-големи. Така че, малко свещеници устояват и не нарушат 8-та Божия заповед, съдейки по това какво добиват като материя за кратко време при ниско възнаграждение.


09 Март 2019 17:07 | Петрич
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

КАК ТАКА НА ЕДНА ЧЕРКВА ПАДА ПОКРИВА / в с. Яково/ И НЯМА ПАРИ ЗА ПОКРИВ, А ДРУГА ИМА 405 000 ЛВ ПО СМЕТКА ..... или са ЕТ .....


09 Март 2019 17:35 | Вероника
Оценка:
8
 (
10
 гласа)

Не влизаме в черквата, докато този поп мрасник е там Той сам ще си отиде


09 Март 2019 17:37 | Иван
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

В неделя в колко да съм там


09 Март 2019 18:42 | Киро
Оценка:
9
 (
13
 гласа)

Призовавам вече до протести до край. Ама до край - няма връщане назад - отец Ангел с години е спестявал тези пари от нас, и от вас и няма да оставим нито владиката нито Павел да се разпорежда с тях.


09 Март 2019 19:05 | Aneliq
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

След като е имала толкова спестявания, защо най-централната и богата църква е в такова състояние??? Без стенописи и изглежда толкова окаяна? Поне Поп Живко се постара църквата Св. Никола да се реновира и зоографиса...


09 Март 2019 19:07 | Юри
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

То па тия попове ли са ? Само плюскат и пият по ресторантите


09 Март 2019 19:13 | Наказателят
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Ваната Попето ки треа да почне да оди пеш


09 Март 2019 19:34 | Митко Бомбата
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Шимба утре ти го карам на Митата Карамачо и дирекно се посираш в гащите и почваш да бегаш бате


09 Март 2019 19:44 | Вярващ в Бога
Оценка:
3
 (
13
 гласа)

Мили добри хора, поговорихме си тук, но най-добре и да действаме. Добре ще бъде утре, макар и неделя, ден за почивка, да пожертваме малко от личното си време и да отидем в 9 часа пред храма. Нека се съберем повече хора и така да подкрепим доброто в себе си и в нашия град. Недостойни са тези игри и трябва да заявим твърдата си позиция. Нека един път довършим започнатото до пълна победа!


09 Март 2019 21:38 | Petrich
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

9 часа в неделя всички петричани ще бъдат пред черквата на протеста и пак ако не ни чуе Серафим ще стане страшно


09 Март 2019 22:12 | ДО ТОДОР КОЛЕВ
Оценка:
-5
 (
5
 гласа)

"ТОДОРЕ"... ПРАВИ МИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ, ЧЕ ЧЕЕ-Е-Е-ЕСТИЧКО СИ ОТВАРЯШ УСТЕНЦЕТО ...без И БЕЗ ПОВОД.... ВЛАД... Ъ-Ъ-Ъ-Ъ ПАРДОН ТОДОРЕ..... КОЛЕВ... ПРЕПОРЪЧВАМ ТИ ... В СПОМЕНАВАНЕТО... ИЗБРОЯВАНЕТО... ИЛИ ТАМ КАК ТИ ПО-АРЕСВА... ДА СЕ ОГРАНИЧИШ В ЧАСТТА ДЕТ ИМАШ ОШ-БЕШ... ПО-ЗДРАВОСЛОВНО Е... ВЯРВАЙ МИ... ЧЕ ТОКУ ВИЖ... СБЪРКАЛ... ПЪК ТО КАТ СБЪРКАШ ЕДНАЖ ..."МЪЖ" ЛИ... ЖЕНА ЛИ... ВСЕ НА СТАМБУЛСКА КОНВЕНЦИЯ СЕ ОБРЪЩА...


09 Март 2019 22:22 | 124
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Интригантски глупости. Цъфнали сме и всички проблеми решихме та в църковните работи ще се бъркаме. Калпав народ сме в този край и това е. Колко има по сметката на църквата и за две стотинки работа не е свършена - срам. А пък колко са откраднати си правете сметка. Трудно се пуска кокала. Св. Никола е изографисана, не е с опушени стени има кандила, парно, царски двери всичко. И тази жена с разтворени ръце на снимката можеше скромно и тихо да се моли в някое ъгълче, а не вижте ме... ама може да е била с добри намерения. Ако е хванат Ангел в кражби оповестете ги публично щом ножа е опрял до кокала и това е. И Ангел и Павел вън. Искаме свестни и честни свещеници и хора.


09 Март 2019 22:26 | 124
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Надяваме се утре щом ще има протести полицията да изпрати поне една патрулка за да не се допускат престъпления. Че във форума и на живо валят заплахи от някои къде си мислят, че живеят още в 90 те години :)))


09 Март 2019 23:08 | Покана
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

10 март 2019 г.
Неделя Сиропустна

Негово Високопреосвещенство Неврокопският митрополит Серафим ще отслужи вечерня, на която се извършва взаимно опрощение в катедрален храм „Св. св. Кирил и Методий”, гр. Гоце Делчев (Неврокоп)

Начало: 17:00 ч.


09 Март 2019 23:57 | Зи
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Павле е поредния който ще дели с главния поп. Ревизия не от техните ревизори, а от НАП и Икономическа полиция


10 Март 2019 00:29 | е
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Митаря когато се покая и поиска прошка от народа когото обираше каза пред Господа:Всичко, което съм взел несправедливо ще върна четирикратно. И го изпълни.


10 Март 2019 07:05 | Свидетел
Оценка:
0
 (
6
 гласа)

Еиии на Шимбата цел свет го знае па като сте толкова яки идете при него да видим бате кой ще бега бате


10 Март 2019 08:25 | Градски
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Тези коментари тук са за футболен мач. Не може това да са коментари на смирени християни вярващи в Бог и зачитащи църквата. Срам за петричани. Църквата е отделна институция и се ръководи по свои правила откакто съществува. Затова е оцеляла. Затова сме оцеляла и ние покрай нея. Със "аааа" и "уууу" не става. Оставете поповете да си вършат работата и друг път избирайте свестни представители на миряните в църковните настоятелства. И се смирени днес е Сиропустна... Прошка е... ХРИСТИЯНИ.


10 Март 2019 08:36 | Петрич
Оценка:
-5
 (
5
 гласа)

Честито на Павел.


10 Март 2019 08:51 | Рибока
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Петрич, Петрич ако така бяхте настръхнали срещу социалните ви грижи, които хал хабер си нямат от тая работа, щяхме да се гордеем с Вас. Ама смеете ли да вдигнете глас срещу тия неграмотни женички, обсебили столовете си с една единствена цел - да получават рушвети и да се подписват накрая на месеца срещу възнаграждение, което е от нас - данъкоплатците. Та техните деяния са още по-престъпни от тези на някакъв си поп, който законно владиката е назначил. А вие, кои сте да се бъркате в църковните дела? Истината е е, че сте лоши и мръсни хора.


10 Март 2019 09:10 | Съгражданка
Оценка:
-2
 (
12
 гласа)

Голям срам за Петрич! Вие изобщо не сте с всичкия, вие не сте миряни, вие сте не знам как да ви нарека! ВИЕ НЕ РЯБВА ДА СЕ БЪРКАТЕ НИКАК В РАБОТАТА НА АРХИЕРСКОТО НАМЕСТНИЧЕСТВО! НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ВЕЧЕ!


10 Март 2019 11:44 | Зи
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

Църквата може да е отделена от държавата, но спазва законността!!!! И да не забравяме, че Църквата си прави каноните в нейна полза, а не в полза на народа, защото Литургия означава - обществено дело, а не липно дело на даден епископ и да си прави, каквото си иска


10 Март 2019 12:27 | Пешо
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Палав ти си поп мискин., алчен огражденски мазник..


10 Март 2019 16:02 | Пена
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Доста хора, служещи на бога имат стандарт на жувот, който не могат да докажат, къщи, коли, такси и т. н. други имат по три трудови договори и граждански ей тъй без да полагат труд, а хората няма кво да ядат


10 Март 2019 20:57 | Поп Палав
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Ей мискини мене или жена ми, може да ме засечете в Аромати да оедрявам стотинки в левове, а пък оно ден бех в данъчното с бълдъзата нема да ви кажа за шо вие се сетейте шом ме хейтвате толко, от вашите храчки и плюнки ся ки си напълна басейно у новата къща и ки чекам Серафим да се пляскаме у него е... съм ве е.. И кефалите ки ядете шамари и и вие шо искате я днеска Любчо пуснах да пее у църквата шо искате вие се си е за мен маубет и спрейте да говорите оти насекъде със стинки съм плащал със шо да плащам


10 Март 2019 21:59 | Отец Палав
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Кафали смотани, турих ли ви какалашката?


10 Март 2019 22:12 | Аз
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

"Браво, петричани! "
Не ви ли беше срам?..
Пренесохте своето негодувание и в този светъл храм.
Не ви ли беше срам, да стигнете до там-да крещите като обезумели пред светите двери...?
Как може да се наричате миряни, камо ли и православни християни...?
Такова поведение не е присъщо за истински вярващите хора, дори и за животните в обора...
Изписахте и казахте такива глупави неща, без да мислите за своята съдба.
Вие се противопоставихте не само на нашия Митрополит, а и на нашия БОГ, който превърна се в спасение за християнския народ.
Уви, вие не разбирате това, а сте готови да изричате клевета след клевета.
Помислете и се съвземете, на Епархийския съвет и на Митрополита не възразете. Те прекрасно знаят кое е правилно за Неврокопската епархия.
Моля ви, не превръщайте решенията им в анархия.!
По-добре отидете в храма и се помолете, за греха си прошка от Господ потърсете!
И запомнете, че РЕФЕРЕНДУМЪТ няма роля в църквата.


11 Март 2019 01:04 | Vili
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Хора съвземете се! Аз съм трето поколение кефал, но ми писна от вашите тъпи изказвания, заплахи и неадекватни коментари. Спрете да богохулствате и да обсъждате, погледнете себе си. Гледах ви миналата неделя като почнеш от Гошо белята, цялата фамилия на отец Ангел и хора, чийто интереси са засегнати. Погледнете се не сте оправили собствения си живот, тръгнали сте църковните дела да оправяте. Оставете това на хората които разбират, в България никой не гледа собствените си дела, а изказва мнение по всички въпроси.


11 Март 2019 10:39 | Християнин
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Хора, журналисти и т. н. не пишете и не говорете от името на всички петричани, защото не е правилно и справедливо. Засегнатите и техните хора, както и миряни искащи този или онзи свещеник да служи в ц. "Св. Богороцица, се видяха на първи и втори протест колко са, каква култура имат някои и пр., това не е целият град за да се обиждат всички граждани на този град, който е нод 30 хил. души, и то в преди и в деня но Прошка. Правилно пишат някои тук, да се отавят църковните дела на свещенослужителите, да си ги оправят сами, да поставят достоен арх. наместник, да им се направи ревизия на всички, да се види цялата истина-за пари ли се борят така усилено или да случат честно о почтено на Бог и народа? И мене ми е чудно, защото като е имало спестени над 400 хил. лв от уважаваният от мен арх. нам. отец Кочев, църквата не бе направена най-хубавата, най-удобната, правеха се икономии на отопление, поядисвания, иконостасите, все се търсеха дарения..... а Зимата там, след службата сутрин беше студено


11 Март 2019 10:54 | Йорданова
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Социалните служби в гр. Петрич са една клоака, в която работят непочтени женички,
със съмнително образование и морал. Та погнете ги тях, непременно. Изметете ги, защото и други невинни хора ще пострадат от абсурдните им лъжи.
А те са наши подчинени, защото от нашите данъци им плащаме за да си кръстосват краката по цял ден и да фабрикуват лъжи, както и да правят услуга на някоя "приятелка".


11 Март 2019 14:05 | ибрико
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

До Гражданин
Този Павел е МАТЕРИАЛИСТ. Неговата цел е да изяде парите събрани от отец Ибрико и
Кочев. Господ гледа и наказва. вие като много вярващи какво коментирате по форумите. Това е грях. Народа не ще демон в расо. Да си заминава горе в чукара.


13 Март 2019 12:37 | Аз
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Оставете църквата вижте Общината зам областната и ДРУГАРЧЕТО к


15 Март 2019 02:08 | Симеон
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Тази жена на снимката я има и в клипове от дните на скандалите в църквата. Там се вижда, че не знае и да се прекръсти правилно, обаче крещи и се зъби и тя в църквата срещу о. Епифаний. И с тия разперени ръце, пози ли са чудо ли е. Лицата на "протеста" са нямам думи. Не случайно и сътвориха такъв резил да ни се смее цяла България. Всеки ден се сменят свещеници, но никъде не се изложиха така както тук. Бог ще даде всекиму заслуженото.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар