Петима учители от Благоевградско са дали положителни проби за коронавирус

28 януари 2021 11:16   13 коментара   11739 прочита
Ив. Златанов
Ив. Златанов


Ив. Златанов

Петима учители са дали положителни проби за коронавирус от началото на масовото тестване на педагогически и непедагогически персонал в област Благоевград. Това каза за БТА началникът на Регионалното управление на образованието /РУО/ Ивайло Златанов.

Констатираните положителни проби са на учители от Разлог, Сандански, Петрич и Якоруда. Вече са предприети необходимите действия и е уведомена Регионалната здравна инспекция, посочи Златанов. Един от учителите е пожелал да му бъде направен и ПСР тест за потвърждаване на резултата, който също е положителен, каза още началникът на РУО - Благоевград.

От констатираните случаи има учител в начален етап, което е наложило карантиниране на учениците от паралелката, в която преподава. Останалите случаи са на учители в гимназиалния етап на образование.
 

13 коментара
28 Януари 2021 11:29 | ми5
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

направо ги копайте.....


28 Януари 2021 11:36 | Къ
Оценка:
6
 (
12
 гласа)

Тоя нещастник да се скрие. И да ти кажа да унижаваш хората, да ги смачкаш, да обявяваш свободни работни места, за които си знаеш, че не са свободни, те прави нещастник. Директорите при непедагогически кадри си разиграват коня и се крият зад камисии, или са още по нагли щели да слагат активисти. Да ви се връща унижението, да гладувате, с вашите деца да се отнасят така.


28 Януари 2021 11:36 | от шарон
Оценка:
-1
 (
13
 гласа)

Стига сте ни занимавали с тези даскали - те и без това не ходят на работа . Само пари търсят . По големи калинки от тях няма . И цяла година да не работят пак ще искат да си получават заплатите


28 Януари 2021 11:43 | Лилипут
Оценка:
-2
 (
8
 гласа)

Ето така се създава лъжата КОВИД-19. Ако искате да работите като учители трябва задължително да си направите тестове (фалшиви тестове които реагират на висока кръвна захар и на всякакви подове, сокове и лимонади където има присъствие на захар). Ако искаш да влезеш в болницата независимо за какво (счупен крак например), задължително трябва да си направиш тест. Ако искаш да излезеш в чужбина задължително трябва да си направиш тест.. Скоро съвсем същото и с ваксините, ще ви инжиктират отрови в кръвта само за да си запазите работата, да излезете в чужбина или да посетите болницата независимо по каква причина. Отлично измислено! Продажно правителство което извършва геноцид срещу своя народ по команда на Световната Задкулиса която унищожава малкия, среден и голям бизнес както и световната икономика като цяло. Да не забравяме и тези противни медийни продажни папагали дето тиражират тази лъжа.


28 Януари 2021 11:49 | До Рико
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Рико пак пишеш простотии


28 Януари 2021 11:58 | Елка
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Истината пише, но чугунената ти гкава не го проумява.


28 Януари 2021 13:25 | До Лилипут
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Ей, не спря да пишеш глупост след глупост! Не вярвай, не си прави ваксини, но не ставай смешна!


28 Януари 2021 13:26 | ехоо
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Тази Лилето Стоянова на 7 пишмандиректорката кога ще я махнат


28 Януари 2021 15:08 | Васко до Елка
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Елка, този с чугунената глава много добре разбира, че дрънка глупости но работата му е такава "платен трол", плащат му за разпространяване на лъжата и осмиване на всички тези дето отварят очите на хората. Забележи, един и същи трол от сутрин до вечер е в смешния сайт и коментира под всяка статия, подкрепя антинародното правителство, нагнетява паника, страх и убеждава хората в съществуването на много "заразен" и "смъртоносен" вирус. Целта е послушно да приемеш ваксината която ще повреди твоето здраве и възможно ще те убие след определено време, да си седиш вкъщи без да роптаеш докато пред очите ти разрушават твоя бизнес и те превръщат в безработен обричайки семейството ти на мизерия.


28 Януари 2021 15:41 | До горния
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Нищо чудно трола да е човек от това пошло сайтче.


28 Януари 2021 19:37 | родител
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Учителите може да са се заразили навсякъде - от домашните си, в магазина и където се сетите. Защо пък непременно децата в училище да са ги заразили? Може пък учителите да са заразили деца в училище.


28 Януари 2021 20:07 | 66666
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Мухливецът от снимката ще се кандидатира за депутат-мале какво унижение за избирателите .
Гербаджийска подлога - БЕДСТВИЕ ЗА ОБРАЗОВАНИЕТО В ПИРИНСКО!!!


29 Януари 2021 09:37 | Фончо
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Само проследете конкурса който предстои за директор в 11 ОУ, е те там е интересно. Как временния директор е член на ГЕРБ и обещава гласове за изборите, само и само тя да спечели конкурса с измама. Няма лошо, нека отиде на конкурс но да отиде със ЗНАНИЯ тази драглишка циганка.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар