Паника в Якоруда! 2. 7 годишният Мехмед изчезна мистериозно от двора на къщата си! Полицията в Банско и Разлог е на крак, търсят го със следови кучета

23 септември 2020 23:52   4 коментара   30513 прочита


Паника в Якоруда. Малко момченце изчезна мистериозно. До този момент, вече 8-ми час, от 2. 7 годишния Мехмед няма следа. Детето си играело в двора на къщата,в която живее и  за броени минути, оставено без надзор, изчезнало.

Полицаите от Разлог и Банско са на крак. Роднини,приятели на семейството , цяла Якоруда е включена в издирването, но до момента от Мехмед няма следа. Полицаи с обучени следови кучета се включиха в издирването на детето. Тъмно е, което затруднява търсенето.

Родителите и роднините умоляват всеки, който е виждал Мехмед да   потърси най- близкото полицейко управление.. Леля му Фатиме   разпространи негови  снимки във Фейсбук с молба за съдействие от всички хора.

Според близките му е оставено само за 5 минути. Колко може да се е отдалечило от дома си това  малко дете?. Къде се е скрило, да не е заспало някъде?, питат хората и се молят малкият да не е станал жертва на отвличане. Ще следим случая.  П. Петрова 

4 коментара
24 Септември 2020 00:32 | запознат
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

отвлечено е явно


24 Септември 2020 00:44 | Коко
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Да питат съседите ако са виждали напоследък непознати хора да минават без причина по улицата около къщата. Може да са даже такива дето се правят че спортуват или ходят да пазаруват, но поглеждат към къщата. Търсене някоя жена която не може да забременее или нещо се е случило с дете при раждане. Сигурно ще го намерите.


24 Септември 2020 03:31 | Миро
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

То така се отвлича, от двора на къща, особено пък и в малко градче където всички се знаят. Дано няма някоя външна тоалетна, оставена без надзор. Да пази Бог, дано всичко е наред.


24 Септември 2020 07:59 | Запознат
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

До момента няма информация, помагайте моля
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар