Паника! 13-годишните Митко и Кирчо избягаха от приемните си родители в Благоевград, обявиха ги за национално издирване

09 октомври 2019 09:56   3 коментара   11456 прочита


Две момчета, поверени на приемни родители избягаха от домовете си и в момента са в неизвестност, научи Struma.com. Бягството им паникьоса приемните им семейства, които вдигнаха на крак органите на реда.

13-годишните Митко и Кирчо, които живеят при различни приемни родители на един и същ адрес в областния център, са изчезнали завчера и приемните им родители незабавно са сезирали полицията. Второ управление на МВР ги обяви за общодържавно издирване, а дирекция Социално подпомагане в Благоевград започна незабавна проверка.

Още днес ще бъде извършена проверка на адреса, за да разберем причината за случилото се, казаха от службите ангажирани с приемната грижа. Очаквайте подробности.

П. Костова

3 коментара
09 Октомври 2019 13:11 | Деси
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Как така живеят при различни приемни семейства а на един адрес ????


09 Октомври 2019 20:18 | СТЕФАН.МЕТОИЕВ.
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

А защо не бягат собствените им деца на тези двамата Братия Алчаци и исползвачи в Училище ги Наричахчм точно с това прозвище. и Такива си Останаха. но Лудия е Които Дава Баницата а не Които я Яде. за 2400. лв. АЗ Четири Ще Гледам. Защото Те Толкова Получават. За Две. Подчертавам Просто. А Сега Не е Ли Редно Да Връщат Полученото Не Заслужено. Защото От Хубаво Никои не Бяга.


10 Октомври 2019 01:38 | Чукача
Оценка:
-3
 (
3
 гласа)

Хората ги гледат много добре стига сте хвърляли помия, облечени нахранени и всичко се прави за тези деца
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар