Панчо Панчев е единственият кандидат за секретар на община Сандански

01 април 2020 12:08   7 коментара   6587 прочита


Панчо Панчев е единствен кандидат за длъжността секретар на община Сандански. Панчев е единственият допуснат до конкурсната част. Той ще се яви за решаване на тест на 7 април в сградата на Общинска администрация Съгласно наредбата за провеждане на конкурси и подбора при мобилност на държавни служители, при постигнат над минималния резултат, кандидатът ще се яви на интервю в същия ден в сградата на общината.

Позицията бе обявена за свободна от община Сандански. Кандидатът трябва да може да организира дейността на общинската администрация. Отговаря за условията на работа на служителите на общината и за организационно-техническото обзавеждане на служителите. Отговаря за деловодното обслужване, документооборота в общината и общинския архив. Отговаря за разгласяването и обнародването на актовете на Общинския съвет и на Кмета на общината. Отговаря за работата с молбите, жалбите, сигналите и предложенията на гражданите и юридическите лица. Отговаря за поддържането в актуално състояние на избирателните списъци в общината, организационно-техническата подготовка и произвеждането на изборите и местните референдуми. Атестира Директорите на Дирекции в Общинска администрация и държавните служители на пряко подчинение на Кмета на общината.

Организира и контролира изпълнението на задачите и действията, свързани с прилагането на задачите и действията, свързани с прилагането на законите и подзаконовите нормативни актове относно административното обслужване на гражданите и представянето на административни услуги. Отговаря за дейността по здравословни и безопасни условия на труд на служителите в общинска администрация и при спазване на правилата за пожарна безопасност в сградата на общината. Организира обмен на опит и внедряване на добри практики в работата на администрацията.

В. Иванова

7 коментара
01 Април 2020 13:23 | Борислава
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

За главен инженер кога ще има конкурс защото сегашният е спуснат от предишния кмет, а и всъщност по време на криза няма нужда от тази длъжност, гл архитект може да съвместява и дете длъжности като беше при Вакса Терзиева.


01 Април 2020 14:48 | IVO
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

подкрепям Борислава в момента няма нужда от излшни разходи може и главниа архитект зависи от кмета


01 Април 2020 17:35 | Петър Стоянов
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Наистина е така не може по време на криза след като всички предприятия затварят кмета (слънце) да ми държи толкова голяма администрация където повечето места се дублират, ЗАСРАМЕТЕ СЕ!


01 Април 2020 21:57 | Жени
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

питам само-какъв конкурс по време на извънредно положение????? дори да са спазени сроковете, в случаите/и конкурс за директор на отдел култура /Пир по време на чума.... Кмете лоши съветници имаш. Кмете в извънредно положение сме и то продължава във времето. Раазгледай си хубаво работната къща..... не само цирка по улиците.


01 Април 2020 22:40 | Кмета
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Боже! Боже!


02 Април 2020 08:19 | ����
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Добре де, защо не пише в статията че този и в момента е секретар на община Сандански и е също като Стойнева в Благоевград или за едни е така а за други е иначе, жалките сте ейййййй!!!!


03 Април 2020 05:37 | Деса
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Е тоз не знае на кой свят се намира.! Тоз нали беше общински, не знам дали и думичка е казал в зала, мислят го за глухоням
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар