Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ѕърза пица с €йца  
   –егистрац舫абравена парола

ќтложиха делото по жалба на Ѕ—ѕ срещу решение на ќ» , с което не прекрат€ва пълномощи€та на кмета јт.  амбитов


25 юни 2019 17:04  5 коментара   6237 прочитајдминистративен съд - Ѕлагоевград днес отложи делото по жалба на Ѕ—ѕ срещу решение на ќбщинска избирателна комиси€, с което комиси€та не прекрат€ва пълномощи€та на кмета на община Ѕлагоевград јтанас  амбитов. ѕричината бе, че се очакват да постъп€т документи по случа€ от ќкръжен съд- Ѕлагоевград, които јдминистративен съд е изискал на предходното заседание.

¬ съда Ѕ—ѕ бе редставл€вана от √ергана янчева, пред съди€ —аша јлексова застана и председател€т на ќ» -≈лена ѕанчева, а кметът  амбитов бе представл€ван от адвокат ѕетков. Ѕе даден ход на делото, при което стана €сно, че јдминистративен съд очаква да получи информаци€ от ќкръжен съд за хода на образувано търговско дело, зас€гащо управлението на кмета на фирма "—тарт 2015".

ѕрипомн€ме, че н€колко общински съветника и Ѕ—ѕ поискаха от съда да разгледа решението на ќ» , което според т€х е незаконосъобразно, тъй като кметът  амбитов е бил за кратко управител на фирма и градоначалник и би тр€бвало правомощи€та му да бъдат прекратени. ќ»  обаче не намери нарушение на закона и отказа да прекрати правомощи€та на кмета.

јдминистративни€т съд не разгледа жалбите на съветниците, тъй като н€мали правен интерес от това, но допусна за разглеждане жалбата на политическа парти€, каквато е Ѕ—ѕ.

 . “одоров

 

 ќще от: ќбщество
ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


5 коментара

25 юни 2019 17:12 | »велин ѕетров
ќценка:
6
 (
8
 гласа)

÷ирк, абсурд, см€х, лекомислие, арогантност!


25 юни 2019 19:11 | изгубен
ќценка:
6
 (
10
 гласа)

ѕредложение! Ѕългарската държава да заведе дело в ≈вропейски€ съд срещу български€ народ, който се усъмни в честността на въпросните политици и управници, относно апартаментите, къщите и т. н.... Ќародът тр€бва да понесе санкции за това, че хвърли петно на челата на доблестните партийни кадри и им причини стомашни и други смущени€.
Ѕългарски€т съдът н€ма да реши проблема на изгубени€ в безвремие народ. “ежко ни като ни осъди —трасбург- за защита на човешките права.


26 юни 2019 09:17 | $
ќценка:
4
 (
4
 гласа)

» кой иска да е кмет ? ћол€ за реални имена


26 юни 2019 10:04 | √ќЎќ
ќценка:
2
 (
8
 гласа)

√ергана янчева е нови€т кмет за Ѕлагоевград от Ѕ—ѕ.
“ази невеста си въобраз€ва, че е гол€м политик колкото и адвокат.


26 юни 2019 12:22 | 001
ќценка:
1
 (
5
 гласа)

√Ћј—”¬ј…“≈ «ј √≈–Ѕ — ќ“¬–Џў≈Ќ»≈! ¬јЎј ƒјЌ»≈Ћј —ј¬≈ Ћ»≈¬ј- ќЅЋј—“≈Ќ  ќќ–ƒ»Ќј“ќ– Ќј √≈–Ѕ «ј ќЅЋј—“ ЅЋј√ќ≈¬√–јƒ » Ќј–ќƒ≈Ќ ѕ–≈ƒ—“ј¬»“≈Ћ ќ“ ќЅЋј—“ ЅЋј√ќ≈¬√–јƒ
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.