Открито писмо на РЗС! Яне Янев скочи срещу съдия по делото му с Корнелия Нинова, ето какво написа!

18 юни 2019 13:43   2 коментара   5558 прочита


Лидерът на РЗС Яне Янев разпространи открито писмо до Висшия съдебен съвет срещу съдията по делото му с Корнелия Нинова – Полина Хаджимаринска. Според него съдията бави делото и не се произнася по него с месеци. Казусът е от преди 3 години..

Янев заведе дело срещу Нинова заради твърденията и от парламентарната трибуна, че си е купил съветническото място при премиера Бойко Борисов. Ето какво написа Янев: Знаех, че Нинова ще иска да се отметне от тази измислица, както обикновено действа, но този път тя го направи не директно, а чрез вещото лице по делото, което се опита да вкара удобни за съдебния процес думи в устата на Нинова и да манипулира съда. но и това не мина, след като поискахме официално стенографския протокол от заседанието на парламента, от който ясно се вижда клеветническото твърдение на Нинова спрямо мен, се казва в писмото.

Съдията не насрочваше делото, а след като най-сетне го разгледа, не се произнася вече девети месец, при положение, че срокът е едномесечен”, твърди се Янев.

П. Иванов


Още за: Яне Янев   писмо   ВСС   Още от: Общество

Принтирай статия
2 коментара
19 Юни 2019 10:20 | Дедо Гроздан
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Яне скрийй се по добре с шофьоро ти Иван не се показвай пред ората да ти се смеят. Знаят ве


19 Юни 2019 14:01 | ПЕТРИЧ.
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

ЯНЕТО Е ПОМИЯР ОТ КЛАСА.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар