Откриха мъртъв пилота на изчезналия хеликоптер край Гърмен

22 септември 2023 20:14   3 коментара   16002 прочита
Снимка: iStock
Снимка: iStock


Снимка: iStock

Той е паднал в дере, а мястото е непроходимо.

Пилота на изчезналия хеликоптер край Гърмен е открит мъртъв. Машината се е разбила съвсем близо до Гърмен , откъдето излeтяла днес сутринта. В хеликоптера, който е паднал в труднодостъпно дере е бил само пилотът.

Очаква се медицински екип. Районът на местопроизшествието е обезпечен от органите на МВР. На място се очакват служители на Специализираното звено за разследване на авиокатастрофи.

Моделът на машината е „Робинзон” и тя е собственост на частна акомпания, която е подала сигнала за неговото изчезване.

Частният вертолет е бил нает от Югозападното държавно предприятие в петък сутринта, за да пръска селскостопански култури.

През последните няколко дни машината е правила обходи в района на Гърмен и Сатовча. Припомняме, че селскостопански частен хеликоптер, нает от ЮЗДП да пръска в района, се загуби днес. Военни хеликоптери от база Крумово го издирваха часове наред.

Хеликоптерът е излетял тази сутрин от Гърмен в посока Пловдив, трябвало е да кацне в Цалапица, но не е кацнал, което е създало извънредна ситуация. Предполага се, че хеликоптерът е паднал, което изстреля спешни екипи край Гърмен, в търсенето му.

3 коментара
22 Септември 2023 21:12 | ...
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Лошо.... мир на праха му..
Съболезнования за близките му....


23 Септември 2023 08:43 | Миро
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Лека му пръст на човека.
Дано не е саботаж на техници или конкуренти. Прикриватурата какво е направила. Пишете Струма или ви е казала да не пишете.


24 Септември 2023 15:21 | vess
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Това е по-добро от всяка виагра. Съветвам всеки да го опита поне веднъж в живота си - ще подобри сексуалния ви живот многократно, прочетете го сами ----- https://welcome.to/biocom
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар