Откриха младежка трудова борса в Благоевград

31 октомври 2012 11:34   2 коментара   6804 прочита


Експерти от Областен информационен център – Благоевград (ОИЦ-Благоевград) представиха пред работодатели, студенти и ученици дейностите и услугите, които предлага центърът.

Това стана на поредната Младежка трудова борса в Благоевград, организирана съвместно от Дирекция „Бюрото по труда“ – Благоевград и Дирекция „Регионална служба по заетостта“, състояла се на 30.10.2012 г. във Военния клуб.

Десетки работодатели и представители на фирми и организации от Благоевград информираха множеството млади хора за обявените от тях свободни работни места, като впоследствие младежите сами избираха къде да се насочат за допълнителна информация.

ОИЦ – Благоевград представи пред присъстващите не само обща информация за центъра, но и даде на място отговор на специфични въпроси за конкретни отворени схеми по различните Оперативни програми.

Blagoevgrad.eu


Още за: услуги   център   младежи   Още от: Общество

Принтирай статия
2 коментара
31 Октомври 2012 11:46 | ЧЕ ГЕВАРА
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

младежка трудова борса ИМА НО Н-Я-М-А РАБОТА
копче имам, сега е един балтон да си намеря отнякъде....


31 Октомври 2012 13:35 | 777
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Образувайте бригади според сезона, разработване на имоти, консервни фабрики, помагане в хранителни магазини, по4истване, ангажирайте младите хора..... не трябва да се бездейства, делете си залъка докато се създаде по добро. Който иска може
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар