Откриха фитнес център в Земеделската гимназия в Сандански

25 септември 2021 10:54   3 коментара   6451 прочита


Директорът на ЗПГ "Климент Тимирязев" - Емил Терзийски и кметът на община Сандански - Атанас Стоянов, откриха поредната нова придобивка за училището - нов фитнес център, част от учебния възстановителен център, в който учениците ще провеждат учебни часове по Лечебна физкултура. Фитнесът е оборудван със съвременни фитнес уреди и предоставя отлични възможности за обучение и спорт.

Само преди 10 дни училището откри и нов STEM център за природни науки, изследвания и иновации, което е доказателство за устрема на гимназията към практическо прилагане на знанията, получени в училище.

Иновативният подход за формиране на компетентности в учебната практика, създава изключително възможности за реализация и постигане на реални умения. От 1 октомври фитнесът ще бъде отворен и за външни лица. Той е част от Възстановителен център към ЗПГ "Кл.Тимирязев" гр.Сандански, който бе открит преди година.

3 коментара
25 Септември 2021 12:27 | георги
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Най-важно за едно училище са качествени учители. Трябва да се наблегне на добри учители, а не само да си правиш реклама.


25 Септември 2021 13:35 | Карамитов
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Колко пари се наляха там, а после едно голямо нищо от учениците. Земеделска гимназия подготвя лечебна физкултура вместо трактористи, мелиоратори, градинари и цветари. Десет пъти санираха и праха, не ги е срам.


27 Септември 2021 09:47 | Гном
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Браво Струма! Добре, че сте Вие да показвате този лилипут, инак никой нямаше да разбере за съществуването му!
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар