–егистрац舫абравена парола

ќт съдебната зала в Ѕлагоевград! ƒелото срещу екскмета на ѕетрич ¬. »лиев и счетоводител€ му се отлага. «аради томове документаци€, вещите лица не могат да направ€т експертиза още поне 6 месеца!


18 октомври 2018 14:17  4 коментара   12677 прочитаД»маме и друга работа, това е огромно количество документаци€Ф - за€ви д-р  овачева, едно от вещите лица в знаменити€ процес


ƒнес в ќкръжен съд Ѕлагоевград продължи делото срещу екcкмета на ѕетрич ¬ельо »лиев и бивши€ главен счетоводител на общината ћладен ѕильоков. »зненадващо за всички, ѕильоков не се €ви в съдебната зала, но беше представл€ван от сво€ адвокат.  метът »лиев се по€ви лично, но през ц€лото време не обели и дума на никого.

«аседанието н€маше как да продължи, заради липсата на ѕильоков, а и един от съдебните заседатели не дойде. ¬се пак съди€ “ат€на јндонова мина по същество и запозна страните тримата вещи лица, които са назначени, за да анализират документите по делото.

¬ещите лица обаче не б€ха толкова щастливи, че пред т€х се изправ€т десетки томове за анализ. јндонова ги попита все пак за какъв срок биха могли да анализират ц€лата документаци€ по случа€.

„»маме и друга работа, това е огромно количество документаци€. ѕредполагам, че за 6 месеца можем да се справим, но би могло да отнеме и повече време”- за€ви от името на всички д-р  овачева, едно от вещите лица.

—ъди€ јндонова взе под внимание това, и определи следващото заседание по делото за дата 13 май 2019г, но все пак предупреди вещите лица, че тр€бва съвестно да прегледат всички документи за дадени€ срок.

ѕрипомн€ме, че кметът »лиев е обвинен, че за периода 2007-2011 като кмет не е изпълнил служебните си задължени€ и не е провел процедури за възлагане на малки обществени поръчки- открит конкурс за доставка през 2007 и 2008 година, и обществени поръчки за доставка през 2009, 2010, и 2011г. на лекарствени продукти на ветераните от войните, военноинвалидите и военнопострадалите в община ѕетрич.

—поред обвинението с тези свои действие е цел€л да набави за "‘арма ѕетра" ≈јƒ- ѕетрич облага в размер на 926 281, 91лв. без ƒƒ—, като от де€нието му настъпили значителни вредни последици в същи€ размер за община ѕетрич.

ќт сво€ страна ћладен ѕильоков в периода 20.04.2006г. до 19.10.2011г. като главен счетоводител на община ѕетрич не е положил достатъчно грижи за управлението и запазването на повереното му имущество.

—. ѕетров

ќще за: дело  ¬. »лиев  зала  адвокат  документаци€ ќще от: ќбщество

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


4 коментара

19 октомври 2018 09:15 | “” 
ќценка:
2
 (
2
 гласа)

Ѕ–ј¬ќ ¬≈Ћ„ќ ѕ–ќ“ј ј… ¬—≈ “ј ј ƒќ ќ“ќ ƒќ…ƒ≈ ¬–≈ћ≈ «ј —Ћ≈ƒ¬јў»“≈ »«Ѕќ–», “ќ√ј¬ј ќ“Ќќ¬ќ ў≈ “≈ »«Ѕ≈–≈ћ «ј  ћ≈“ » ƒ≈Ћќ“ќ ў≈ ѕ–» Ћё„»


19 октомври 2018 10:27 | ƒимитър ѕетков
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

“ова ако не е шикалкавене, здраве да е!  акви са тези купища документи ? ќт €сно, по-€сно престъпление -фалшиви рецепти, фалшиви пациенти, фалшиви печати и това е...
јма стане ли въпрос за много пари..... —ега —илви€ –утпут, ко€то изхарчи парите да ги съди в —трасбург.


19 октомври 2018 16:03 | 123
ќценка:
0
 (
2
 гласа)

 аква д-р  овачева бе? ќт кога старите подлоги станаха докторки. ¬сички зна€т как завърши Ќаска ё«” със старите професори. јйде мол€ ви се!!! „е и доктурантура защити-ццц...


20 октомври 2018 05:38 | ¬ельо
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

јбе да ви кажа - вообще не ми дриме на шлиферо !
Ќикой не може да ме трепне .
Ќа изборите догодина, Ѕръчката ще е аут !!
јз ке съм кмет и да видим после, пак ке се ду.... е
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.