От първо лице! Подробности около ареста на перверзник в Сандански! Баща на 14- г. дете залови опасен, въоръжен с два ножа, 57г. рецидивист-педофил от Гоце Делчев  

26 септември 2022 19:01   9 коментара   30720 прочита
М. Чакъров
М. Чакъров


М. Чакъров

М. Чакъров спаси рейс с ученици на новата автогара в курортния град 

М. Чакъров от Сандански е героят, за който ще ви разкажем, след като съобщихме, че завчера на автогарата в курортния град бе заловен педофил, който снимал с телефона си малки деца. Както писахме по рано днес арестуван е мъж, който тайно правил снимки деца в района на новата автогара в курортния град. Мъжът е в ареста. 

Преди минути със Struma. com  се свърза г-н Чакъров, който разказа: Не съм герой, но просто искам да предпазя други деца от посегателствата на подобни гнусни екземпляри. Какво се случи?! Със съпругата ми изпращахме детето си на автобуса за София, където учи. Изведнъж забелязах възрастен мъж, който извади телефона си и започна да снима моето дете, докато се качваше в рейса. 

Спуснах се към нето, ударих му един шамар и му взех телефона. Защо  снимаш, го попитах, а той гледа като невменяем. Прегледах телефона му и направо онемях. Беше пълен със снимки на дечица. Съпругата ми повтаряше да викнем полиция незабавно, аз бях толкова ядосан, че ако не беше тя не знам какво щях да направя. 

Имаше и други родители, но защо не се намесиха не знам , гледаха от страни.., а вътре имаше и техни деца. Дойдоха полицаите, свалихме багажа му от рейса и като го прегледаха вътре имаше два ножа и спрейове, с които явно е искал да навреди на децата. Разбрах, че се казва Шукри от Гоце Делчев и вече е бил арестуван за подобно деяние. 

Разказвам всичко това, за да предупредя родителите и най-вече полицаите, да бъдат безкомпромисни към такива хора, които за миг могат да преобърнат живота на едно дете. Добре е снимката му да бъде разпространена, за да се пазят децата от него, каза г-н Чакъров.   

Смятаме, че наистина полицията трябва да показва лицата на подобни перверзници, полезно е за обществото, служи за назидание, а и може да се предотвратят престъпленията с деца.     

М. Иванов


Още за: баща   дъщеря   Сандански   Още от: Общество

Принтирай статия
9 коментара
26 Септември 2022 19:54 | 111
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Този шукри си е баш кореняк гражданин хахахах


26 Септември 2022 20:07 | 777
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Браво!


26 Септември 2022 21:00 | SS
Оценка:
14
 (
14
 гласа)

И в Сандански има един ЧЗИ - Шукри Дервиш, който дебне хората за имотите им. Ислямът доказано поврежда мозъка.


26 Септември 2022 21:39 | 161
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Пуснете му снимката да го смачкаме и тука


26 Септември 2022 22:30 | Честито
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

И лудата съдийка е беше на автогарата, случайно или не ..изпращаше един войник


27 Септември 2022 01:37 | Такси
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Защо покривате изнасилвача Карамангала


27 Септември 2022 09:23 | Георги
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Само душмански бой полицията само ще ви занимава да пишете и нищо няма да направят


27 Септември 2022 13:15 | !!!
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Смъртни присъди за педофили, дилъри на отрови и сутеньори!!!


28 Септември 2022 10:20 | д-р Смърт
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Обществото ни трябва да се обедини и да действа срешу тези чудовища и грешки на природата. Защото властта няма да направи нищо-все пак и там са настанени на високи постове такива уроди. Смъртните присъди ние трябва да си ги направим, не да чакаме съдебната система и властта да направи нещо.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар