От Нищо Нещо! Как символът на коронавируса, белият защитен костюм, показан в дискотека ТНЕ FACE, се превърна в силнопреувеличена драма за медиците

22 юни 2020 19:23   4 коментара   16167 прочита


Псевдоморалисти заклеймиха уникалния рестарт на  най-посещаваната благоевградска дискотека ТНЕ FACE ", позволила си" да качи на дансинга танцьор, облечен в защитен костюм, използван   при борбата с коронавирусa. Лишени от чувство за хумор лицемери, съзряха в  това   решение  на екипа на ТНЕ FACE, гавра  и обида към  медиците, хората  от  първа линия в борбата срещу нашественика-вирус.

Неправилната интерпретация на оригинална хрумка в нощния клуб предизвика разнопосочни коментари в социалната мрежа. Една безобидна идея се превърна в истинска драма за някои от представителите на лекарската гилдия, открили в това обида към труда им.   

В първия  ден след убийствената тримесечна карантина, нанесла сериозни поражения на психиката и оставила тежки белези в живота  на младите хора, заплашвани ежедневно от невидимия враг, който убива милиони хора по света, емоциите в дискотеката взеха връх и атмосферата в култовия нощен клуб бе неповторима. Символ  на  актуалния "Ковид 19 ", белязал 2020-та година, бе облеченият в предпазен костюм танцьор, който от дансинга сякаш победоносно обяви край на епидемията.

Край на времето, в което всички бяхме затворени по домовете си, подложени на постоянен психотерор около това, какъв е броят на заразените, болните   и починалите. Именно, за да разтоварят посетителите  от тримесечното напрежение покрай карантината и  убийствените мерки антивируса,  стъпвайки на актуалната тема"Коронавирус ", екипът на ТНЕ FACE, откри сезона с емоционално парти за край на забраните и направи този оригинален рестарт на нощния живот. Така както се прави в света на шоубизнеса или увеселителните заведения.

Подобни тематични забави с разни костюми се правят навсякъде.. Танцьори се обличат като   приказни герои, като  пожарникари, полицаи, медицински сестри, но никъде по света подобно нещо не се квалифицира като гавра с хората, които носят специално облекло. У нас най-оборотната благоевградска дискотека бе въвлечена в изключително просташки, съшит с бели конци, изкуствен  скандал,   

" Намирам цялата шумотевица около съвсем безобидно хрумване на екипа, с цел ознаменуване разхлабването на мерките и отварянето на нощните клубове след тежките три месеца за  съвсем безполезна, изкуствено създадена и далеч от истинските ни намерения, а именно да създадем настроение в първия ден след унищожителните за бизнеса ни три месеца. Винаги сме искали да бъдем оригинални и   актуални в грижата си за нашите посетители, младите хора. 

Ние сме дискотека, която има тематични партита, ретро парти, студентско парти, каним хитови гост изпълнители  и т. н, а днес актуален е коронавирусът. Намираме, че костюмът с  предпазния шлем  е символ на битката срещу вируса, които искахме да покажем, че сме победили, а не се отнася до хората, които носят тези костюми. С цялото си уважение и респект към медиците заявявам, че последното нещо, което сме искали е да иронизираме тяхната работа, така както си поволяват да твърдят някои..Това наистина като коментар е абсолютна глупост, безцелно изстреляна в пространството и аз недоумявам, как на някого би му хрумнало подобно нещо., каза собственикът на култовия клуб Николай Вълов.

Мнението му споделиха и младежи, с които Struma.com  разговаря  след въпросната вечер. Младите хора са категорични : Приехме това като вид забавление и победа над коронавируса, мерките се разхлабиха, което значи, че всички ние с общи усилия сме се справили, през ум не ми е минало, че от дискотеката целят да обидят лекарите, моля Ви това е несеризоно , каза за Struma. com студентът Михайл Ч., който тази вечер празнувал рожден ден в емблематичното благоевградско заведения, а Вълов допълва : Пак казвам, ако дълбоко уважавани от мен лекари са се почуствали засегнати, се извинявам, но мисля, че неправилно са "прочели " идеята на партито.    

П. Иванов  
 ..   

4 коментара
22 Юни 2020 20:28 | Блг
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Ебати драмата направихте


22 Юни 2020 20:35 | Чалго Сан
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Те защо е бил с костюм!
https://www.youtube.com/watch?v=DAdDaFdGaJU


22 Юни 2020 20:38 | Тулупо
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Требваше само едни банкноти от по 500 евро да хвърчат и всичко ке беше топ


22 Юни 2020 20:47 | Слави
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Пълно с младежи които са на издръжката на мама и тате, и баба и дядо, и не мислят дали е опасно или не, ама недай си Боже да заразят тия дето им дават парички да се правят на баровци. Друга песен ще запеят тогава.