От днес: ДЛС Дикчан с нов директор! Мурат Шикиров сяда на стола на Исмаил Моллов

12 февруари 2024 08:28   4 коментара   11578 прочита
В. Чамбов
В. Чамбов


В. Чамбов

 

Мурат Шикиров е новият директор на ДЛС Дикчан, той заема мястото на Исмаил Моллов, освободен от поста със заповед на директора на ЮЗДП В. Чамбов в петък. Мотивите за изненадващата  рокада са неясни. По думите на Моллов е извикан в късния следобед в предприятието, за да си получи заповедта.

Не е критикуван за работата си, тъй като ръководеното от него стопанство е завършило с близо 700 000 лв. печалба за 2023 година. Моллов от години е в системата на горите в област Благоевград. Завършил Лесотехническия университет – София, специалност „Горско стопанство", през 1998 г. Професионалната си биография започва в Държавно горско стопанство „Беслет" - Гърмен като технолог по дърводобива.

Близо година работи като началник горскостопански участък в Държавно лесничейство - Гоце Делчев. В продължение на 10 години, от 1999 до 2009 г., последователно заема позициите зам. -директор и директор на ДГС - Гърмен. Бил е заместник - кмет на община Хаджидимово, както и заместник- директор на ЮЗДП. Новият директор, който днес ще приеме поста от Моллов идва от ИАГ.,където е работил като експерт.

М. Петров 


Още от: Общество

Принтирай статия
4 коментара
12 Февруари 2024 08:41 | САНДАНСКИ
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Симеончо кога???? Айде време е!!! Достатъчно му е! Да си гледа овошните градини.


12 Февруари 2024 08:50 | Настрадин Ходжа
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Има нови шефове в ДПС, има нови шефове-парашутисти и в държавните фирми! Трябват послушковци чалмалии да пълнят партийните черни каси и гушите на Доган ага, Шиши и прочее бандюги...


12 Февруари 2024 10:22 | благоевград-b
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Някакси, хора с български имена не могат ли да се случат ааа???


12 Февруари 2024 11:42 | Запознат
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Честито и да внимава, да не слуша тези, които са го издигнали, а да бъде човек, особено с хората, с които ще работи, защото обратното броене на часовника започна и да не забравя хората, които среща сега при изкачването нагоре, ще са същите, които ще срещне и при слизането надолу.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар