Освободиха от Съдийската комисия на БФС зам. - декан на факултет в Югозападния университет

20 март 2018 15:04   2 коментара   11470 прочита


След пет години членство в Съдийската комисия на Българския футболен съюз благоевградчанина Валери Цветков вече не е част от ръководството на родното съдийство. Зам. - деканът на Факултета по педагогика към ЮЗУ Неофит Рилски в Благоевград Валери Цветков бе член на комисията от март 2013 година. Днес обаче на заседание на Бюрото на Изпълнителния комитет на БФС бяха освободени всички членове на Съдийската комисия, в това число и Цветков.

Заедно с Валери си отиват Йордан Гулев, Кольо Данев, Мартин Богдев, Костадин Стоичков и Кирил Йорданов. За председател на Съдийската комисия бе избран Йордан Сталев от Пловдив на мястото на Петър Петров. Георги Йорданов от Габрово ще бъде заместник-председател на комисия, а членове до края на сезон 2017/2018 ще бъдат: Мартин Богдев, Иван Вълчев, Радан Мирянов, Костадин Стоичков и Валентин Добрев. Хората които освободиха членовете на комисията са Борислав Михайлов - президент на БФС, Йордан Лечков - първи вицепрезидент, Атанас Фурнаджиев и Михаил Касабов - вицепрезиденти, и Емил Костадинов - член на ИК.

През всичките си пет години в комисията Цветков бе един от най- дисциплинираните членове на ръководството на българското съдийство. Стриктно изпълняваше функциите си на ръководител и съдийски наблюдател в мачовете, за които получаваше наряди.

С освобождаването на Цветков се слага край на един дълъг период от време, в който в ръководството на българското съдийство винаги е имало представител от Благоевград. Като се започне с някогашния председател на комисията Васил Жечев, продължи се с бившия съдия и член на комисията Георги Кордев и се стигне до днес с освобождаването на Валери Цветков.

Марти Кирилов

2 коментара
20 Март 2018 16:56 | Свирчо Тъпанглавата
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Един от друг по-тъпи...


20 Март 2018 21:43 | до Струма
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

ЖАЛКО ЗА СЛАВИ... ТОЙ БЕШЕ БЛИЗЪК С ЦВЕТЕТО . НО ПОНЕ ПОСЛЕДНИЯ НЯМА ДА ПРАЩА РЕФЕРИ ОТ ПЛОВДИВ ЗА БОТЕВ -ПИРИН ПРИ ЮНОШИТЕ
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар