ОС - Кюстендил реши: Отлага наказание "лишаване от свобода" за 4 години на виновен за причиняване на смърт по непредпазливост

11 февруари 2020 15:22   1 коментар   2909 прочита


Наказание „лишаване от свобода” за срок от 2 години и 6 месеца, изтърпяването на което се отлага за изпитателен срок от 4 години, както и лишаване от право да управлява МПС за срок от 3 години, постанови Окръжен съд – Кюстендил за Р. В. / неосъждан, на 57 години /

Съдебният състав, под председателството на съдия Мирослав Начев, призна подсъдимия за виновен за причиняване на смърт по непредпазливост, след нарушаване на правилата за движение. На 20.01.2017 г., на първокласен път І-6, в участъка между с. Цървеняно и с.Драгомирово, при управление на моторно превозно средство – лек автомобил ”Опел”, Р. В. е нарушил правилата за движение, по 3 члена от Закона за движение по пътищата, свързани с маневрата изпреварване.

От произшествието е пострадал Н. Р. / на 31 години, от гр.Кюстендил /. Присъдата може да се протестира, съответно обжалва, пред Софийски апелативен съд в 15 - дневен срок.

В. Иванова

1 коментар
11 Февруари 2020 15:38 | От Петрич
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Значи може да си нарушаваш правилата - да си убиваш хора и да си спокоен - условна присъда . Е затова хората ще вземат правосъдието в свой ръце.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар