Опасност в центъра на Петрич: Ламарина от покрива на ГУМ застрашава гражданите

16 юли 2019 16:10   5 коментара   10770 прочита
Снимка: Ivan Ivanov
Снимка: Ivan Ivanov


Снимка: Ivan Ivanov

Опасност дебне петричани в центъра на града, алармират в социалните мрежи. Голямо парче ламарина стърчи от сградата на ГУМ, която според хората, съвсем скоро може да нарани някой, ако не се предприемат мерки.

Лошото време и ветровете, които се очакват, са предпоставка ламарината да се откъсне и да падне.

Апелираме отговорните институции да реагират и да се погрижат за безопасността на хората, тъй като вече сме ставали свидетели на инциденти, причинени от рушащи се сгради.

П. Пенева


Още за: парче   ламарина   сграда   ГУМ   Още от: Общество

Принтирай статия
5 коментара
16 Юли 2019 19:07 | Апашко
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Айде бръчката е са ки изпише 2х200 бона за ремонти да го прават два пъти он е спец по усвояване


16 Юли 2019 23:05 | Малев
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Още малко му остана !


17 Юли 2019 00:43 | отец Динко
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Майко богородице, сърцето ми желае да създам семейство. Застъпи се пред Твоя Син за мен .Помоли се да се омъжа благополучно за любовта на сърцето ми или да срещна правилния човек за мен. Помогни ми за щастлив брак и любов за целия живот, Амин! Кмете Митко всяка вечер на трезво по един път чети тази молитва и скоро ще се появи мечтаната булка. Стига с тая синя зона. Време е за розова.


17 Юли 2019 00:50 | Отец Алъш вериш
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Чета молитви нон стоп 24 часа в денонощие за шестици от тотото и лотото. Само на цена от 1 левче .Само позвъни и Господ ще ти се яви.


17 Юли 2019 00:59 | Служител синя зона
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Кмета Бръчков нищо не е откраднал и присвоил. Лично с очите си видях фиша от тото с който преди 4 години удари шестица от тото. От там са му тия придобивки за който пишете. Цялата заплата Кмета Бръчков я дарява за благотворителност. Стотинка не е видял от общински пари Нe пък апартаменти Стига сте писали глупости Даже и от личния шофьор и кола се отказал Всеки ден идва с велосипед на работа. Паркира го пред кметството. Не го таксуваме понеже още няма зoна за велосипедисти.
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар